Maanantai 23.10.2017

Wincapita 2.0: ”Ei ihan sama systeemi”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
4.3.2010 10:35
  • Kuva: KRP
    Kuva
    WinCapita-jutun pääepäilty Hannu Kailajärvi on kehitellyt valuuttakauppajärjestelmän, jota myydään myös uuden Wincapitan asiakkaille.

Uusi Wincapita-yhtiö alkaa markkinoida ja välittää automatisoitua valuuttakauppajärjestelmää, jonka on kehitellyt vanhan WinCapita-sijoitusklubin perustaja Hannu Kailajärvi.

- Se ei ole ihan sama systeemi. Se on Kailajärven kehittämä automaattinen valuuttakaupankäyntiohjelma, mikä on yksi yhtiön tarjoamista palveluita, uuden Wincapitan hallituksen jäsen Jussa Kärkkäinen suostuu paljastamaan Uudelle Suomelle.

Poliisi epäilee, että vanhan WinCapita-klubin toiminta perustui petollisesti jäsenten rahasuorituksiin valuuttakaupan sijaan.

Pääepäilty Kailajärven oikeusavustajan Petter Kavoniuksen mukaan puolustuksella on näyttöä siitä, että on klubilaisia, jotka ovat käyneet voitollista valuuttakauppaa WinCapitan valuuttakauppaohjelmistolla.

Helsingin Sanomien haastattelemien valuuttakaupan asiantuntijoiden mukaan automatisoidun valuuttakauppajärjestelmän kehittäminen on mahdollista. Asiantuntijat eivät kuitenkaan usko, että näin voisi tehdä voittoa pitkällä aikavälillä.

Asiantuntijoiden väitettä Kärkkäinen ei halua kommentoida.

Uusi Wincapita esittelee toimintaansa sijoittajille Espoon Barona Areenassa sunnuntaina. Yhtiö lupaa tiedottaa toiminnastaan tarkemmin vielä ennen tapahtumaa.

 

Henkilöt: 
Yritykset: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Insinöörin mielipide

Voittoa voi tehdä. Samoin voi tehdä tappiota. Automaattiset ohjelmat pyrkivät maksimoimaan voiton. Siitä seuraa se, että ne voivat saada aikaan negatiivisen oskilloinnin. Siinä käy helposti niin että kassa menee hyvän nousun jälkeen nollaan. Ohjelmat pitää koestaa satunnassignaalille, ei historiadatalle. Ohjelma vain sopeutuu historiadataan muuten. Tulevaisuus on toisenlainen.

kommentti

Heh. Kavoniuksen "Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto" -nimisellä järjestöllä on Suomessa vähän samanlainen maine kuin Wincapitalla itselläänkin. Yhteistä on muutakin kuin paljolti sama jäsenkunta, mistä kerrotaan esim. Savon Sanomissa 2.11.2009 : http://www.savonsanomat.fi/teemat/wincapita/wincapitalaiset-vaativat-rah... . Ihmiset väittävät myös tuon järjestön huijaneen heiltä rahaa isoin lupauksin ja ilman lupausten toteutumista (ks. esim. http://www.erkkiaho.com/blog/?content=detail&id=332 ). Kavoniuksen "oikeusturvajärjestön" on esitetty myös plagioivan omia uutisiaan ja tiedotteitaan, kuten esim. täällä on dokumentoitu:
http://euroopantalousrikosuhrienkomitea.blogspot.com/2010/02/eok-plagioi...

Tuottoisaa touhua Wincapitalaisten oikeusavustaminen kuitenkin lienee. EOK:n kautta on huhujen mukaan liikkunut mukavia summia järjestön oikeustieteen "asiantuntijoille", joista osalla on huhujen mukaan niin erikoiset toimintahistoriat "oikeuksien" ajamisessa, ettei asianajajaliitto kelpuuta näitä lukeutumaan jäsenistöönsä
http://euroopantalousrikosuhrienkomitea.blogspot.com/2010/02/asianajajal...

Vieras

Lienee moraalisesti oikein, että liikaa rahaa omaavat typerykset saavat ansionsa mukaan. Toivottavasti tällä kertaa vain antavat rahansa pois ilman rutinoita eivätkä tuhlaa veronmaksajien rahoja poliisitutkintaan ja oikeudenkäynteihin. varoitettu ainakin on ja enää on kysymys ihan omasta tyhmyydestä, jos tuollaisille systeemeille antaa senttejään.

Jos jokin näyttää liian hyvältä, se myös on. Se on helpoin tapa tunnistaa huijarit, olivat sitten nigerialaisia, suomalaisia tai ihan ketä vaan. Ilmaista rahaa ei jaeta muualla kuin sossussa.

tuomonet

Ovat ilmaista rahaa kuluttajille, koska niillä maksetaan osa elintarvikkeiden hinnasta viljelijöille. Tuki on pääasiassa hinnanalennuskorvausta siitä, että tuotetaan halvemmalla kuin tuotantokustannukset edellyttäisivät.

Hannu Mikael

uusi rahasampo kaatuu siihen, kun entisenlainen ponzipyramidi ei ole enää mahdollinen, ja joudutaan kylmän totuuden eteen.

Todellisessa valuuttakaupassa tuotot parhaimmillaan jäävät 1-3% välille, kun entisessä Wincapitassa yksinkertaisesti raapaistiin myöhemmin mukaan tulleiden wincapitalaisten rahoista 400 %-näennäistuotot puoli vuotta aikaisemmin sijoittaneille.
Niinpä ahneuden ruokkima automaatti alkoi kiihtyvästi pyörittää itseään.

Aikuiskoulutuskeskuksen tietokonekurssin sijasta korkeakoulutuksen saaneena Kailajärvi voisi olla tänä päivänä menestyvä pankkiiri. Tai juristi.
Hän joutuu taustalla ihmettelemään, että haluavatko ne vieläkin antaa rahansa?

http://horna.kicks-ass.net/~setae/tmp/superclub.php

semi

Ihmisen evoluutisen geeni muistin, juuri tällä hetkellä ihmisellä ei ole geeneissä muistia jossa joku veri hiutale sanoisi että nyt mennään metsään, kuten ei kaikille kaloille että tuolta tulee troolari ja sen verkkojen silmukoot ovat sitä ja tätä. Katsokaa nyt vaikka tuota miestä Usarin oikeassa laidassa, joka pysäyttää netin jos tilaat ilmaisen uutiskirjeen. On niin söpö että voiko sitä olla tilaamatta. Okei, hän ei ehkä ole viemässä rahojasi samalla tavalla kuin wincapita mutta voiko vastustaa. :)

Vieras

Maailmalla homma kyllä toimii, pörssikauppaa käyvät (ison volyymin pörsseissä) ohjelmistot hyvinkin menestyksekkäästi (tästä lisää jopa suomalaisissa it-lehdissä) - miksei siis toimisi valuutan kohdallakin. Finanssikriisin jälkimainingeissa tuollaisen ohjelmiston voisi ostaa pöydän alta valmiinakin joltain turhautuneelta koodarilta (aiheesta lisää ainakin Financial Timesissa alkuvuodesta).
Eri asia on, onko H.K.:lla edellytyksiä kehitellä järjestelmää, joka kilpailisi isojen poikien kanssa - en tunne miestä, mutta tuskinpa minkäänlaisia.

alaviiva

Hyvät on puheet kun itsekkin alkaa uskomaan, vaikka tietää.

Totuushan on se että tämmöset valuuttakauppahommelit on tietokoneistuksella plus oikeilla asetuksilla sen luokan systeemi, mikä ehkä toimii. Mihin voin laskea rahani?

Wille

Uusi Suomi-verkkolehdelle pisteet ensimmäisestä asiallisesta kirjoituksesta, mitä viime pävinä on saanut lukea lehdistä.

Tässä jutussa puhutaan vain poliisin epäilystä. Siis poliisi on epäillyt jo kaksi vuotta ja ainuttakaan syytettä ei ole nostettu lukuunottamatta Tuusulan farssia.

Useista lehdistä saa kuvan, että tuomiot on jo jaettu. Tuomioita ei ole kukaan muu jakanut ja antanut kuin media. Siihen on vähintään osasyynä poliisin omia etuja ko. asiassa ajava tiedottaminen.
Eilispäivän lehdistä sai lukea monenlaista suoranaista valhetta ko. asiasta.

Ja kukahan on lopulta syypää, kuten täällä aiemmin joku kirjoitti, mitä oikeudenkäynnit ja poliisitutkinta tulee maksamaan veronmaksajille.

Otso Pehvonen

Uuden Wincapitan perustajat on edellisestä lopetetusta fuskufirmasta nostaneita voittojen nostajia.
Tällä uudella vakuuttelulla yritetään saada pohjaa sen puolustamiseksi oikeudessa, että valuuttakauppaa oli tarkoitus tehdä, ja ettei nostettuja voittoja tarvitse menettää valtiolle, joka on todennäköistä.
Nyt jo puolustusasianajajat yrittää tällä kuviolla puolustaa rikollisia, kun jotain pitää yrittää keksiä. Uusi ohjelma on huuhaata.
Värvärit on saanut itselleen nostaa jonkun hairahtaneen sijoituksesta 20% päältä, kuuluuhan se palauttaa henkilölle, jolle on vakuutettu petoksellisesti mihin sijoituksensa laittavat. Valtiolle voitot, ja onnettomalle sijoittajalle 20% + korko päälle.
Loppuu valuutan vuotaminen ulkolaisten rikollisten käsiin.
Selvä muistutus pitää antaa.

Adam Smith junior

Eikös tommonen ohjelma kannattaisi myydä vaikka USA:n keskuspankille tai japanilaisille?

Maksaisivat siitä varmaankin mielellään muutaman ziljoonan?

Myös islantilaiset voisivat olla kiinnostuneita laittamaan maansa talouden kuntoon kulta-Hannun ohjelmalla?

Paavo S, Vepsä

Valtiot.tri. Kari Nars koetti aikanaan parantaa HOP:n surkeaa tilaa valuuttakaupoilla, jotka meni pahoin metsää. HOP joutui SYP:in syliin ja niin päättyi maineikkaan pankin taru. Opetus valuuttakursseja ei kukaan maailmassa pysty ennustamaan. Sama koskee pörssikursseja!

Paavo S. Vepsä
VTM. Kaupan KOnsultti

Vieras

että aina vaan vaikka kuka mitä tahansa niin
eikun vetämään nollia kotiinpäin ihmesysteemeillä.
näinhän se maailma pelastuu...:)

netti on täynnä näitä "rahasampoja" ja samaten
täynnä wincapitan faniklubeja, joissa kailajärveä
palvotaan uutena messiaana. kun sillä on semmoinen
isoin bingo...

usko ihmiskunnan selviytymiseen on tosissaan kovilla
kun miljoonat ihmiset toisensa perään tosissaan
uskovat, että koneen desimaalipilkulla räplääminen
nostaisi muuta kuin verenpainelääkkeiden myyntiä.

REXILEX

SÄHKÖÄ ILMASSA 19.3 ON HEHKUTETTU JO MONEEN KERTAAN.

ILMOITTAUDU TILAISUUTEEN TÄÄLLÄ, paikkoja on rajoitetusti !

Lue lisää täältä !!!

EN OLE löytänyt todellakaan, muuta kuin ilmaa, ilman linkkiä mistä ???

VOISITTEKO YSTÄVÄLLISESTI TARKENTAA, ILMOITTAUTUISIN KERNAASTI TILAISUUTEEN; JOKA ON OMINTA ALAANI, MUTTA EN
LÖYTÄNYT ILMOITTAUTUMISPAIKKẠA...

KIITOS JO ETUKÄTEEN !!!
Ilkka V T Juutilainen

REXILEX

OLEMME ESITTÄNEET MINISTERIÖIHIN JA EDUSKUNTAAN KYSELYN: OVATKO HE YHTÄ MIELTÄ, VANNOMANSA VALAN KANSSA !!!

Vannoessaan virkavalansa, totuuden nimessä; Korkeimmalle, isänmaalle, kansalle, EU:lle, muille yhdistyneiden kansakuntien jäsenmaille, myös menneitä sukupolvia kunnioittaen ja tuleville sukupolville parhaaksi toimien. Luvaten hoitaa virkaa, jonka vastaanottaa, kaikella sillä taidolla ja tiedolla sekä vakavuudella, mitä kyseisen työn kunniallinen hoitaminen, LAIN MUKAAN edellyttää.

TÄSSÄ ASIASSA JOUDUIN OTTAMAAN ESILLE, hoitamattoman Suomen ja Venäjän välisen, rajakysymyksen. Mikäli kansa hyväksyy
sen, että julkishallinnon virkamiehet Suomessa, saavat luistaa valalla antamistaan lupauksista; Sitä ei kuitenkaan saa tehdä YK:n muita jäsenvaltioita pettäen, puhumattakaan siitä, että Kaikkivaltias hyväksyisi korkeimman nimissä valehtelun. JULKISESTI VIELÄ PYYDETÄÄN, virkavalan yhteydessä, Korkemman auttavan heitä; Huolehtimaan työtehtävistään mahdollisimman hyvin ja kunniallisesti.
SIINÄ TAPAUKSESSA, HEISTÄ JOKAINEN ON PYYTÄNYT, SAMASSA YHTEYDESSÄ, että kaikki osapuolet olisivat tyytyväisiä ja hyväksyisivät heidän toimensa täyttäessään virkansa edellyttämiä valan ja lain mukaisia tehtäviä.

Mikäli on kykenemätön pitämään valassaan antamansa lupauksen on kunniallista, luopua virastaan.
Itse olen henkilökohtaisesti vienyt, Helsingin oikeustaloon, tuomioistuimen tuomarin ja syyttäjän, käsiteltäväksi, vastaanotetuksi leimatun asiakirjan, jossa käsittelen mm. rempallaan olevaa raja-asiạa.

TAIVAS ORGANISAATIOT, lain, luomakunnan ja intersubjektiivisen edun valvoja.
Ilkka VT Juutilainen
JUUDAAN KUNINGAS 05.03.2010