Lauantai 20.7.2019

Hannu Kailajärvi esitteli uutta Wincapita-järjestelmää – videolinkki

Luotu: 
19.3.2010 15:16
  • Kuva: KRP
    Kuva
    Automatisoitujen valuuttakauppajärjestelmien kehittäjä Hannu Kailajärvi.

Edellisestä Wincapita-pyramidihuijauksesta epäilty Hannu Kailajärvi esittelee uuden Wincapita Oy:n valuuttakauppajärjestelmää yhtiön YouTube-kanavalla. Kailajärvi toteaa, ettei hän ole osallisena uuden Worldwide Investment Solutions House Wincapitan hallinnossa, mutta on silti kehitellyt automaattisia valuuttakauppajärjestelmiä.

- Kehittämäni valuuttakaupan automatisoitu järjestelmä toimii Metatrader-alustalla. Näette ruudulla vihreän käyrän, joka piirtyy on Euro-USA:n dollari valuuttakurssikäyrä. Siellä näkyy punaisia nuolia alaspäin, jotka ovat myyntitoimeksiantoja ja vihreitä nuolia ylöspäin, jotka ovat ostotoimeksiantoja.

- Järjestelmä tekee automaattisesti kauppaa. Tässä tapauksessa on historiatiedoista kysymys, joilla järjestelmä näyttää, miten valuuttakauppa etenee. Tässä tapauksessa on helmikuu 2010, ja järjestelmä on siellä aloittanut kaupankäynnin 1.2. Valuttakassan koko on tuhat dollaria ja tällä hetkellä olemme menossa siellä 10. päivän paikkeilla ja kassan koko on tällä hetkellä kasvanut yli 10 prosenttia, Kailajärvi esittelee vihreiden käyrien kulkiessa kuvassa näkyvälle näytölle.

Kailajärvi myöntää videolla, että kehitystyö on osin kesken, ja että "implementointi Wincapita Oy:n järjestelmiin on osin kesken".

Wincapitan YouTube-kanavalle on ilmestynyt kaksi videota, joissa molemmissa esiintyy Kailajärvi.

Toisessa videoista Kailajärvi kiistää koskaan myöntäneensä keskusrikospoliisille, että edellinen Wincapita olisi ollut pyramidihuijaus.

Katso Kailajärven esittely täältä.

 

Henkilöt: 
Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Asiaa !!

Voisitteko saman tien vielä ilmoittaa tilinumeron minne voisin siirtää kaikki rahani jotta pääsee heti osalliseksi tähän käänteentekevään valuuttajärjestelmään !!

Ai niin mutta rahathan voivat näiden asiantuntijoiden käsistä hävitä milloin ja mihin vain kuten kuulemma sopimuksessa kerrotaan.

Eikä tässä vielä kaikki !! Jos siirrät rahasi heille nyt niin saa bonuksena seuraavan Wincapita käänytysmission 100 euron sisäänpääsyn ilmaiseksi !

Miten tällaista liikentoimintaa yleensä voi laillisesti Suomessa harrastaa. Kyllä jollain lailla pitäisi nämäkin hölmät sijoittaja saada suojattua jotta kaikki tämä säätö ja sähellys ei lopulta kaatuisi veronmaksajien maksettavaksi.

Mölhö

Yritys, jonka nimi sisältää sanan "Wincapita", tarjoaa tietokoneohjelmia käytettäväksi. Käyttäjän kannalta on yhdentekevää, ketkä jonkin ohjelman ovat kehittäneet. Toimivuus ratkaisee. Nimeltään mainitun henkilön kehittämän valuuttakauppaohjelman käyttökelpoisuus selviää kun ohjelma julkaistaan.

Kehitin itse ohjelmia pörssikurssien ennustamiseen vuonna 1986 Microsoft Basic -ohjelmointikielellä. Vaikka tämän tärkeän apuvälineen oli kehittänyt William (Bill) Gates -niminen henkilö -- joka tuottaa myös käyttökelvottomia tietokoneiden käyttöjärjestelmiä -- Microsoft Basic oli tuolloin paras apuvälineeni pörssikursseja ennustavan ohjelman kehittämiseksi.

sakari_j

En voisi ajatella olevani mukana minkään sellaisen yhtiön toiminnassa, minkä lähipiirissä on noinkin vakavista rikoksista epäiltynä olevia henkilöitä.
Sama koskee sitten kaikenmaailman merisaloja ja ylisaunamäkiä, sum'muita koijareita.