Lauantai 23.9.2017

Tästä Kiljunen vaikeni - Nyt puhuu seksitutkija Kontula

Jaa artikkeli:
Luotu: 
13.4.2010 13:37

Seksitutkija Anna Kontula vastaa Uudelle Suomelle kysymykseen, johon kansanedustaja Kimmo Kiljunen (sd.) ei suostunut kirveelläkään vastaamaan järjestämässään tiedotustilaisuudessa.

Kontula vakuuttaa, että hän oli omalla työmatkallaan keräämässä aineistoa omia lehtikirjoituksiaan varten. Kiljunen ei suostunut kertomaan, tapasiko hän matkallaan valtionjohtajia Kontulan kanssa vai yksin.

- Meillä oli Kiljusen kanssa joitakin yhteisiä asiantuntija- ja poliitikkotapaamisia Bhutanissa.

Kontula kertoo Kiljusen matkakohun tulleen hänelle täytenä yllätyksenä. Samalla hän on sitä mieltä, että kohu ei olisi saanut lainkaan tämänkaltaisia mittasuhteita, jos hän olisi ollut heti tiedotusvälineiden tavoitettavissa.

- Kohu oli jo hyvässä käynnissä, kun sain siitä kuulla, Kontula sanoo.

Hän kirjoitti matkasta jo eilen omaan blogiinsa, jossa hän totesi pitävänsä asiattomana lehtien "lemmenloma"-kirjoituksia. Kontulan mukaan oikea paikka väitteiden käsittelylle "lienee tässä vaiheessa Julkisen sanan neuvosto".

- En minä ole, enkä tule koskaan olemaankaan kenenkään henkilökohtainen matkalaukku. Minä matkustan aina itsenäiseti, Kontula toteaa viitaten väitteisiin, joiden mukaan hän olisi ollut kansanedustaja Kiljusen matkakumppani.

Kontula sanoo keränneensä aineistoa kahden viikon matkallaan Myanmarissa ja Bhutanissa etenkin maahanmuuttopolitiikasta, siirtolaisuudesta, demokratian vaikeuksista, seksityöntekijöistä ja Bhutanin bruttokansanonnellisuusmittarista.

Kontula kertoo tehneensä muutamia etukäteissopimuksia lehtien kanssa.

 

Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

siviilitarkkailija

Ainakin kun viimeksi katsoin. Siellä oli kimmo ja muistiin panoja teki Anna. Turha selitellä.

[lainaus]Kontula sanoo keränneensä aineistoa kahden viikon matkallaan Myanmarissa ja Bhutanissa etenkin maahanmuuttopolitiikasta, siirtolaisuudesta, demokratian vaikeuksista, seksityöntekijöistä ja Bhutanin bruttokansanonnellisuusmittarista.[/lainaus]

Ei hassummin tamperelaiselta kaupunginvaltuutetulta. Kohta saamme lukea taas yhden tyhjänpäiväisen artikkelin jossa valkoinen heteromies todetaan riistäjäksi.

Ja kuten arvata saattaa, vasemmistolainen vetoaa julkisen sanan neuvostoliittoon. Lemmenlomasta ei olisi saanut puhua. Niin, varmaan Kiljunenkin on kohta samalla linjalla. Koko asia on vain lehdistön keksimä mustamaalauskampanja ja hänet pitäisi palkita. Ehkäpä Kimmon paremmin tunteva Anna osaa kertoa mistä Kimmo pitää ja millä hänet pitäisi palkita...vielä...

Mila F

... että pariskunta oli viiden päivän vierailulla Bhutanissa ja olivat jo ehtineet tutustua ennen ministerin tapaamista kauniisiin maisemiin, ystävällisiin ihmisiin yms. turistikamaan, joten miksi ihmeessä molempien on niin vaikea puhua asiasta kotimaassa? Sattumaltako olivat saaneet kutsun samaan paikkaan, samalla kellonlyömällä ja samalle sohvalle? Kiljusen pelleily tiedotustilaisuudessa oli niin typerää, että ellei jollakulla ollut kysyttävää ennen sitä, niin sen jälkeen on.

Mikko J.

Ei se KK ole ulkoasiain valiokunnan puheenjohtaja, tavallinen jäsen. Suora lainaus:

Hon’ble (Dr.) Kimmo Kiljunen, Member of the Finnish Parliament and Chairman of the Foreign Affairs Committee, Finland and his colleague Dr. Anna Kontula met with the Bhutanese Agriculture and Forests Minister Lyonpo (Dr.) Pema Gyamtsho on 7th April, 2010. They are on a five day visit to Bhutan as personal guests of the Hon’ble Lyonpo.

Että silleen. Maa- ja metsätalousministeri..

tapio_o_neva

Minusta tuntuu, että Kimmo Kiljusella on Ilkka Kanervan kaltainen 60:n villitys tai sitten hän vain haluaa esittää, että hän on yhtä kelvollinen ulkoasiainministeriksi kuin Ilkka Kanerva sitten kun SDP tulee 2011 vaaleissa toiseksi ja kun Keskusta suistuu oppositioon.

Kiljunen "haluaa pysyä otsikoissa" harmittavalla julkisuudella. Any publicity is good publicity.

Sosiaalisektorilla työharjoittelua tekevä Kiljunen on monitaitoinen mies. Ei häntä muuten SDP:n lapsineroksi kait sanottaisikaan.

Kiljunen on välillä aivan tavallinen hömppäsisältö. välillä välttävä federalisti ja joskus, pääasiassa tietokirjailijana, asiallinen ulkoasiainhallintoon perehtynyt henkilö.

Kiljusella on kolmet kasvot. Hän on kolmiyhteys tai kolmannen asteen yhteys jostain kaukaa.

semi

Joka tulee mieleen on se kuka pystyy pyytämään anteeksi enemmän ja vielä enemmän. Ei siinä mitään jos Kiljunen on maksanut itsensä ja rakkaans..siis seksi tutkijan matkoille, vai onko maksanut. Eli lopulta on kysymys kuka maksoi kenet ja maksoiko kansa bonuspisteitä ja kultaisenpallinpuristuksen.

Mitään paniikkia en ole vielään huomannut kirjoituksissa, sen verran kovia tekstejä on kyseiset ylhäällä kirjoittelevat kirjoitelleet, että paniikki on kuitenkin vielä kaukana. Mutta kysymyksiä on toki, ihan mies miehelle ja nyt Kiljuselle, joka on mies jos merkit pitää paikkansa joten Kiljunen voi vastata ihan rauhallisin mielin koska täällä on lauma miehiä verimakkaroineen.

laurimunkisto

Kiljunen tapasi matkallaan mm. Myanmarin demokratialiikkeen johtoa. Hauskaa että Suomessa on näin paljon Myanmarin sotilasjuntan kannattajia että yhteydet sikäläisiin diktatuurin vastustajiin halutaan estää. Varmaan 80-luvullakin, jos joku poliitikko olisi solminut kontakteja Nelson Mandelan tai Lech Walesan kanssa, niin Suomen fiksumedia ja fiksukansa olisi kysellyt vain lentolippujen perään.

Hauskaa myöskin, että kun Iltalehti julkaisi Kiljusen matkaohjelman, niin toimittajat eivät osanneet suomentaa sitä. Siinä oli niin paljon paikannimiä ja järjestöjen nimiä, joista Suomen laiskat hömppätoimittajat eivät olleet koskaan kuulleetkaan eivätkä tienneet mitä ne tarkoittavat tai missä sijaitsevat, että ohjelma oli pakko jättää suomentamatta ja pistää lehteen alkuperäisessä englanninkielisessä muodossa.

Edes wikipedia ei tunne Myanmarin oppositiojohtajien nimiä ja järjestöjä kovin hyvin. Siinä maassa kun ei niin vaan mennä nettiin kertoilemaan vastarintaliikkeen toiminnasta. Näin ollen suomalaistoimittajat eivät tiedä mitään siitä missä Kiljunen kävi ja keitä hänen tapaamansa ihmiset olivat. Oman maan missit ja lätkänpelaajat ovat nykymedialle tutumpaa ja tärkeämpää aiheistoa.

laurimunkisto

Varmaan aika järkyttävää tulla tuollaisen matkan jälkeen takaisin juntti-Suomeen. Ensin on tavannut avustusjärjestöjen edustajia, jotka työskentelevät kovissa olosuhteissa äärimmäisen köyhyyden ja sairauksien torjumiseksi, sitten tapaa demokraattisen vapauden rohkeimpia esitaistelijoita, jotka tavoittelevat henkensä uhalla perusoikeuksia, itsestään selvinä pidettyjä asioita rikkaiden länsimaalaisten omissa yhteiskunnissa.

Sitten tulee takaisin Suomeen, ja mitä täällä tapahtuu? Niuho-Niinistö nipottaa jostain satasesta ja ilmeisesti apukoulussa toimittajan oppinsa saaneet tampiot kyselevät nukkumajärjestelyistä.

Hävettää nämä niinistöt ja muut juntit.

siviilitarkkailija

Mikäli suomesta joku poliitikko olisi ollut niin rohkea että olisi käynyt tapaamassa puolalaista telakan sähköasentajaa 80-luvulla. Viimeistään maamme ulkosuhteisiin vedoten.

Mistäpä sitä tietää mitä järjestöjä Kimmo Kiljunen on matkoillaan tavannut? Onko Kimmo kenties avannut neuvotteluyhteyden vaikkapa yhdysvaltalaisia joukkoja vastustavaan irakin vapautusliikkeeseen al quaidaan?

Omaa itseään ja vieraita valtioita edustava parlamentaarikko ei ole hyvä suomalainen kansanedustaja. Paitsi ellei ole vasemmistolainen jolle näyttää käyvän hyvin päinsä että kansanedustaja edustaa ulkomaalaisia tahoja sekä tekee erilaisten vapautus- ja kumousliikkeiden kanssa neuvottelutyötä parlamentaarisen matkustusoikeuden puitteissa.

semi

Nämä ovat asioita joista ei pidä puhua, on turha toivo että joku olisi käynyt puhumassa Puolalaisille -80 luvulla ja sinänsä ymmärretävistä syistä, jos vielä ilmaantuu puhuja joka on sen tehnyt on suuri usko että hän puhuu palturia tai sitten hän on sankari vaill vertaa jeeksuksen jälkeen ja uusi messias.

No no...minä. ymmärän kuitenkin mitä kirjoitat.

Surffailija

"Hon’ble (Dr.) Kimmo Kiljunen, Member of the Finnish Parliament and Chairman of the Foreign Affairs Committee, Finland and his colleague Dr. Anna Kontula met with the Bhutanese Agriculture and Forests Minister Lyonpo (Dr.) Pema Gyamtsho on 7th April, 2010."

Näin kerrotaan Bhutanin maa- ja metsätalousministeriön sivulla Kimmon ja Annan vierailusta. Koko juttu löytyy mm. googlettamalla käyttäen esim. viestini otsikkoa hakusanana. Toimittajat voisivat kokeilla vaikka tuon jutun suomantamista.

Aika vaikea mitään kieltää. Siinähän rypistelevät. Netti on ikuinen riesa ja paholaisen keksintö. Kaiken se paljastaa.

druzba

Kateellisten panettelua koko soppa. Elikka niiden, jotka paasevat toisten rahoilla korkeintaan Tallinnan risteilylle.

Ei se matkustaminen tyon puitteissa ole mitaan herkkua. Notkut lentokentilla odottelemassa myohassa olevia koneita ja yleensa kaytat siihen omaa vapaa-aikaasi korvauksetta. Matkalaskun jatettyasi sihteerit naputtavat joka kuitista ja lapusta, kun luulevat sinun rikastuvan paiva-ym. rahoilla

semi

Ihan sama pääseekö Tallinan tai new Yorkin kaltaisille paikoille katsomaan kakkaa eri maailman laidalta. Olen matkustanut kakan ja öljy putkien perässä niin paljon että se on metkaa touhua se ja roikkumiset lentokentillä on ihan vaan hupia. Asiathan menee niin kuten ihminen niihin suhtautuu, paskan haju...hmmm kyllä sitä kestää yllättävän pitkään erillaisia kuitteja vastaan.

tuulakiilamo

mutta oletko varma, että seuralainen ei nauttinut Kiljusen eduista: hotelleista, aterioista yms.

Verovaroja ei saa käyttää väärin.

Mutta joku tolkku pitää olla siinä, keitä parlamentaarikko vie mukanaan virallisiin tilaisuuksiin, jos ne nyt niitä olivat.Koko juttu on valheellinen ja ruma.

Mutta Kiljunen on parlamentin jäsen , ja hänen on kannettava vastuu. Kontulan voisi ohittaa. Kannattaa huomata, että ketku Kiljunen hyökkää. Ei merkkiäkään katumuksesta. Parhainta rikollisainesta!

Kuka voi enää arvostaa eduskunnan jäseniä. Nyt ymmärrän, miksi Niinistöä kaihdettiin: eihän totuuden puhujalla ole sijaa.

Niinistölle taas parhaat kiitokset.

PS. Edustaja Pia Viitanen,
nousetko nyt kyselytunnilla esittämään pahennuksesi ja vetoamaan Urpilaiseen?

sakari_j

.. myös veloituksetta, varmaan syrjäisen maan "kollegiaaliset tahot" ovat onnesta sykkyrällään kun länsimaisen demokratian helmoista tuleva parlamentaarikko, avec ("kolleega" Dr Anna Kontula) piipahtaa turisemassa. Eiköhän sillä majapaikka ja ylöspidot 4-5 päiväksi irtoa isännän piikkiin.

- - -
"Eduskunta on kuin kirppusirkus ja Kimmo K. sen tyylipuhdas edustaja"

moro

Anna Kontula on vaan semmonen tampereen likka, että uskaltaa vähän enemmän kuun muut yhteensä- ja porvarilehdistö keskenään.
Oikaisi Mannerheim- myyttiä, joka on saanut jumalan mittasuhteet,- hieman oikeampaan asentoon. Nykyisin se ei ole rikos- eikä sairaus- jota Mannerheim oli- ja, jonka Anna Kontula toi esille.

Uskon, Anna Kontulan olevan erittäin itsenäinen- voimakastahtoinen persoona, joka kyllä kestää Kimmo Kiljusenkin matkaseurakseen.

Kiljusen matkasuunnitelmista en tiedä, mutta luotan Kontulan matkan kuuluneen hänen matkasuunnitelmiinsa alusta alkaen- ja Kiljunen lienee tupannut itsensä Annan seuraksi ex-temporee suunnitelmalla.

Hyvä Anna. Sinussa on sitä, mitä soisi olevan ihmisissä enemmänkin.

semi

Tuo oli liian herkullinen komentti Siviilitrkailijalle heitettäväksi vaikka sen asianmukaisuus olikin mitä oli, mutta täytyy sanoa se sai hymyilemään.

Enemmänkin minulla on kuva että joidenkin kirjoittajien kanssa voi käydä keskustelunomaista kirjoittelua vaikka niissä olisi pitkäkin väli.Tarkoitan että kirjoittaja ei hätkädä välittömästi poikkeavasta lausunnosta koska tuntee toisen kirjoittajan tavan kirjoittaa. MMutta molemmat olivat ihan ok, sekä lausunto että vastaus. hehe...naurattaa vieläkin enemmän tämä elämä usarissa.

tuulakiilamo

Mutta se kuuluu, kuka maksoi. Muu ei edes kiinnosta.Paitsi valtuutus . Oliko hän Suomen valtion virallinen edustaja näissä maissa? Oliko hänellä tehtävä ja valtuutus?

Siis: mitä veloitettiin valtion/eduskunnan kassasta ja keistä?

Vai toivotko, että kansanedustajat matkailevat luvalla tai luvan perästä virallisten tilaisuuksien jälkeen Suomen edustajina? Edes omalla rahalla se ei sovi. Saati yhteiskunnan, mukana mahdolliset seuralaiset.

Kansalaisille kuuluu se, kuka maksaa ja keitä hän edustaa ja kuka on valtuuttanut. Kiljusen osuus on miettiä, millä tavalla hän on edustanut, jos on.

Kiljunen kieroilee todella ikävästi. Ilmeisesti hän uskoo sen menevän läpi.

tuulakiilamo

totean, että kansanedustajat ovat ihan omaa luokkaansa, mitä totuuteen tulee. Näköjään puolueeseen katsomatta.

Sijoitin itseni häpeänurkkaan Kokoomuksen äänestäjänä, toistaiseksi, mutta luulen , että saan siirtyä taas tavalliseen pulpettiin ja antaa tilaa Kiljusen kavereille, ainakin. Ja Keskusta seurannee...

Than Shwe

Tuskin Myanmarin oppositiota pääsee "virallisella" vierailulla edes tapaamaan vaan tapaamiset on "järjesteltävä" suhteilla. Kontaktien luominen oppisitoon täältä käsin ei ole mahdotonta, tyhjäntoimittajille ehkä.

Todella hyvä, että asia kiinnostaa edes jotain.

tuulakiilamo

Kysymys on Kiljusesta ja hänen moraalittomasta toiminnastaan. Ja nolosta ja taas nolommasta " edustamisestaan".

Mielestäni Kontulaa ei saa tähän sotkea yhtään enempää.

Kiljunen on syytä panna tarkemman luupin alle.
Puhe on eduskunnasta ja sen jäsenen hävyttömästä toiminnasta.

PT. Huuskolle: Puolustamatta mitenkään kumpaakaan matkailijaa toivon hartaasti, että et julkaise enää nimimerkki " matyhin" kaltaisia kvasihauskoja kommentteja.

tapio_o_neva

Miksi Anna "Osmontytär" Kontulaa ei saa käsitellä julkisuudessa niin kuin täysiveristä poliitikkoa, esimerkiksi Matti Vanhasta?

Anna Kontula on 33-vuotias kolmen lapsen äiti ja Tampereen yliopistolta valmistunut sosiologi.

Anna Kontula on lisäksi opiskellut Englannissa, ollut Euroopan parlamentin jäsenen, Esko Seppäsen, avustajana sekä kansanedustajaehdokkaana 2007.

Minusta 33-vuotiaan naisen pitäisi jo olla aikuiseksi kasvanut ja osoittaa hieman poliittista harkintaa isoisän ikäisten kansanedustajamiesten kanssa.

Tuula Kiilamo ilmeisesti olettaa, että naisten pitäisi sallia olla heikompia astioita, mutta silti heillä pitäisi olla lasilattia kenraalin, piispan, pääministerin tai pääjohtajan tehtäviin haettaessa.

Minusta Kiljunenkin voisi osoittaa kommunistista suurempaa avoimuutta eikä ruveta inttämään.

Jos Kiljusessa on edes rahtua vallankumouksellista, hän voisi esittää, että matkustussääntöä uusitaan. Siitä nimittäin kärsii koko ulkoasiain virkakunta monissa tapauksissa.

Kiljunen kuitenkaan ei esitä matkustussäännön muuttamista, vaan toteaa, että kansanedustajat ovat rikkoneet sitä vastaan jo ainakin 14 vuotta.

Kentä ovat olleet puhemiehiä ja ketkä ovat olleet eduskuntasihteereitä?

Eduskunta on yksi hilupilttuu. Kun Forsius ja Karpela rauhoittuvat niin kuusikymppiset äijät aloittavat.

Viuhahtakaa äijät vaikka Hymy-lehdessä niin tulee ilmakehään vähemmän hiilidioksidia kuin nykymenolla!
http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/strippari-saunotti-kansanedustaja-juha...

Mila F

Miksi Kontulaa pitäisi suojella? Onko hän jotenkin kykenemätön vastaamaan omista teoistaan?

Kyllä suomalaisilla sentään pitää olla oikeus kysyä asioista, joita Kontula on ollut hoitamassa Suomen edustajana Bhutanin valtionpäämiesten kanssa. Ja Kiljusen on turha esittää mitään teatteria Kontulasta kysyttäessä. Hän on ollut liikkeellä kansanedustajana ja esitellyt Kontulan kolleganaan, joten kyllä asiallisia vastauksia pitää löytyä.

tuulakiilamo

ei hänen seuralaisensa.

Minä em hetkeäkään puolusta Kontulan toimia , saati suojele häntä.

Mutta vastuu tästä kuuluu vain Kiljuselle.

Vai onko Kontulakin jonkin tahon valtuuttama? Ei kai eduskunnan? Kenties yliopiston , akatemian, jonkin järjestön?

Ensisijaisesati meillä on oikeus kysyä kansanedustajalta.
Jos tutkija Kontula on jonkin organisaation lähettämä, hänen tulee se kertoa.

Mutta jos hän on esiintynyt kansanedustajana, se on jo törkeyden huippu.

tapio_o_neva

Vastuu mistä kuuluu V A I N Kiljuselle? Käsitykseni mukaan Anna Kontula ei ole holhouksen alainen, vaan 33-vuotias täysivaltainen nainen, joka on kolmen lapsen äiti. Kimmo Kiljunen ei ole Anna Kontulan maistraatin määräämä julkinen edunvalvoja.

Matkalasku on tietenkin Kimmo Kiljusen. Kyse on nyt siitä, mikä oli matkan tarkoitus.

Minusta Tuula Kiilamon kannattaisi hetkeksi unohtaa naisasia ja muistaa, että Anna Kontulan on vasemmistoliittolainen poliitikko, minkä vakuutena hän on ollut kansanedustajaehdokaskin 2007 sekä vahvasti mukana Vasemmistoliiton toiminnassa, jopa vahvemmin kuin Johanna Korhosen puolisotar Vantaalla kaupunginvaltuutettuna, mihin Alma Media vetosi.

Vaikka Tuula Kiilamo ja Päivi Lipponen olisivat eri mieltä Anna Kontulasta ja Marja Tiurasta, ei ole mitään syytä, että naisilla on joku lasilattia, joka estää heitä putoamasta vapaassa poliittisessa kilpailussa kellariin.

Naiset ovat täysivaltaisia ja tasa-arvoisia, minkä vuoksi tasa-arvoleikeistä huolimatta he voivat kantaa täyden julkisuusvastuun miesten tapaan.

Ellei naisia palauteta julkisuudessa tasa-arvoisiksi, meille muodostuu aivan liian taitamattomien kiintiönaisten hallinto Euroopan unionin ja vapaakaupan olosuhteissa.

Uusjärkevyydestä kaikki voivat ottaa mallia vaikkapa Paula Risikosta.

Lempi

suomalaisen median nykyisen uutisointityylin myötä en ollenkaan ihmettele, että kaikki perheelliset naiset lähtevät eduskunnasta. Kohta varmaan myös miehet. Jos sama jatkuu kansanedustajina toiminee pidemmällä ajalla vain paatunut julkisuudesta välinpitämätön ihmisryhmä, jolla ei ole omaisia eikä ystäviä, jotka myös uutisoinnista kärsivät.

Kenenköhän edun mukaista kyseinen on ja keiden kaikkien asiat silloin jäävät edustamatta?

Jäljelle jää vain opportunistit...

moro

Jääkiekkotermillä sanottuna, tapaus Kiljunen on ns. paikkojäähy.
Tuo tarkoittaa, että kun toiselle joukkueelle on annettu jäähyjä paljon,- pitää etsiä vastapuolelta mikätahansa syy, että voidaan antaa jäähy sillekin.

Kiljusen kikkailuja- ja porvariston rikollista toimintaa ei pidä puida samana päivänä, eikä niitä pidä niveltää lainkaan toisiinsa.

Tässä episodissa huomionarvoisinta on se, että kaupallinen lehdistö ei löydä rehellisestä vasemmistosta tuon kummempaa.

Niinistöltä meni urheilukerho ohi suin. Niin on mennyt myös kansanedustajien matkakikkailut. Turhaakin turhempi äijä koko Niinistö. On aina niin kovaa äijää,,,- mutta vasta jälkeenpäin.

siviilitarkkailija

Taitaa tuo maailman eristynein valtio ylläpitää nopeaa päivitystahtia maa- ja metsätalousministeriönsä sivuilla kun jo tänään iltapäivällä tekstit merkkivieraiden kunniaksi saivat uutta sisältöä. Ei Suomessa sentään, mutta mehän olemme sellainen internetin ja tietotekniikan takapajula.

Kontulan itsenäisesti matkustamisväitteet ovat melko köykäisiä kuten Bhutanin maa- ja metsätalousministeriön viralliset edustuspukimet. Sama kuin minä ottaisin kaikki vieraat vastaan kylpytakissa pyyhe olalla. Täytyy muistaa.

Aika hauskaa ajatella että toisen matkat maksaa lehdistö ja toisen veronmaksajat, kunnes mies äityy marttyyriksi ja lupaa itse maksaa omat matkansa.

Toistan lupaukseni ja lupaan ostaa tamperelaiselle seksitutkijalle ja vantaalaiselle ihmelapselle vastaavan tasoiset elämysmatkat jos tavataan. Ostan molemmille oman seutulipun jolla voi matkustaa Helsingistä outoihin ja vieraisiin paikkoihin vaikka Vantaalla ja tavata eksoottisia ihmisiä ja nähdä outoja paikkoja jos tuo suihkumatkustelu thaimaassa alkaa tuntumaan liian arkiselta. Ja jotta matkan poliittinen ja jännittävä järjestelmää vastustava elementti sekä laiton oppositiotoiminta tulisi katettua ostan sen perussuomalaisten vaalikokouksen alla. Että he voivat raportoida Vantaalla tapahtuvista maailmalle...

TommiNieminen

Tähän mennessä on paljastunut, että Kiljunen käytti eduskunnan varoja matkatessaan konferenssiin, jonne matkasi samoin ehdoin hänen lisäkseen moni muukin, mutta muista poiketen hän jatkoi matkaa siitä suoraan, omalla kustannuksellaan, muissa asioissa. Tästä on nyt sitten yritetty raapia kohu kasaan. Hieman kyllä vaikuttaa kaukaa haetulta.

Kokoomukselainen2010

Kiljunen ja Kontula tapasivat siis Bhutanin maatalous- ja metsäasioiden ministerin. Kyseessä oli siis erittäin korkean tason tapaaminen. Katso ote tiedotteen tekstistä alla.

Se, että miten kukainenkin oli rahoittanut matkansa, on minun mielestäni täysin sivuseikka. Ja jos joku kansanedustaja pystyy luomaan tämän tason kontakteja maailmalla, pitäisi olla suuri meriitti eikä mikään median sylkemis- ja kivityskilpailun kohde.

Olen itse kokoomuksen kannattajia mutta tämä median myllytys alkaa muistuttaa rooman gladiaattoritaisteluja, jossa ihmisiä syötetään leijonille, jotta kansalla olisi huveja. Tässä tapauksessa vain leijonat ovat media.

"The brief meeting between Hon’ble (Dr.) Kimmo Kiljunen (left) and Lyonpo (Dr.) Pema Gyamtsho (right) saw the discussion ranging from rural–urban migration, food security, farm mechanisation, Gross National Happiness, migrant workers, preservation and promotion of culture and tradition, education, health, ban on tobacco, waste management, and impact of television on Bhutanese society.

Speaking on the issue of preservation and promotion of culture and tradition, Lyonpo said the only weapon for a small country like Bhutan to retain her independence is to have a unique identity, culture and value system; and that the value systems are reflected in the core values of Buddhism. Lyonpo said, as Bhutan modernises over time, we prefer to maintain the basic human values for a peaceful existence.

Lyonpo also discussed on rural-urban migration and he said to keep the rural folks in their hometowns, the Government is trying to support them with essential amenities such as drinking water, road access, electricity and access to health and educational facilities. Besides, to enhance food security, farm mechanisations are also encouraged and supported wherever it is feasible.

Kiljunen ja Kontula tapasivat siis Bhutanin

Hon’ble Kimmo said that Finland is interested in establishing and strengthening development cooperation with developing countries like Bhutan and he hopes to convince the Finnish Ambassador to India to visit Bhutan.

During their stay in Bhutan they will also be calling on His Excellency the Prime Minister, the Speaker, the National Assembly Chairman, and the National Council of Bhutan. They will also visit places of social, cultural and economic interests.

Hon’ble Kimmon and Dr. Anna said they were fascinated by the beautiful landscape, hospitable people and peaceful environment of Bhutan and described Bhutan as the Modern Monastery. "

Mila F

Kiljunen ja Kontula tapaavat Bhutanin johtoa, mutta eivät suostu kommentoimaan esiin otettuja asioita tai toistensa seuraa medialle. Miksi eivät?

Tai miksi väittävät, etteivät tiedä toistensa menemisistä tai tekemisistä mitään, vaikka yhteistä reissua on tehty useammassakin yhteisessä tapaamisessa http://www.bhutanobserver.bt/2010/brief-news-from-bhutan/04/finish-mp-vi...

Miten voi olla noin vaikeaa raportoida tekemisistään Bhutanin valtion kanssa. Kaiketi molemmat kuitenkin esiintyivät Suomen virallisina edustajina, kuten asia on mm. lehdistössä ja maatalousministeriön sivustolla kerrottu. Miksi Suomea edustavat henkilöt eivät pysty kertomaan tekemisistään Bhutanin vierailulla?

siviilitarkkailija

Mutta valitettavasti en nimimerkkinä voi tällaista perustaa.

Kyse ei ole siitä kuka luo mitäkin kontakteja vaan Bhutan nimisen valtion, tai minkä hyvänsä eristyneen ja meistä tietämättömän kehitysmaan toiminnasta. On suorastaan helvetillistä että vasemmistoketaleet marssivat pelkällä röyhkeydellä toisen valtion ministerin vieraaksi neuvottelemaan asioista jotka eivät mitenkään voi kuulua pelkän (siis vaikka Kiljunen on kokenut ja ansioitunut IPU edustaja yms yms) kansanedustajan toimenkuvaan.

Valtiot tarvitsevat asiallisen neuvotteluyhteyden ja Kimmo Kiljunen tekee hallituksemme uskottavuudelle hallaa ja pahimmillaan antaa täysin väärän, täysin epärealistisen kuvan Bhutanin hallituksen edustajalle siitä missä oikeasti mennään. Ihan omaa henkilökohtaista tyhmyyttään tai mukavuudenhaluaan.

salakankee

kaukaiseen Bhutaniin! Onko todella niin, että heitä tutkimalla irtoaa joitain uskomattomia hippuja itse perusihmisen käyttäytymisestä vai ei?
Se on hieman kuin tuotantopuolella, aina luullaan, että vain Kiinasta saa halpaa, vaikka esim. EU:n alueeltakin saa hankittua esim. sangen edullisia polkupyöriä, jotka ovat vielä paremmin tehtyjä kuin Kiinan rimpulat. Hinta on laadun funktio - usein.

jussimakinen

... että miksi ne muutkaan kansanedustajat ylipäätään Thaimaaseen matkasivat? Kuinka Suomen kansan etuja siellä edistettiin?
Eduskunnalle kuuluu lainsäädäntötyö. Lakien valmistelun ja taustatyön tekevät virkamiehet. Uskoakseni Thaimaan lainsäädäntöön pystyy perehtymään muillakin tavoilla kuin lähettämällä sinne kansanedustajalauman.
Kauppasuhteita taas edistää huomattavasti paremmin ministeri/presidentti -vierailu jonka mukana on yritysten edustajia.

tapio_o_neva

Politrukki Timo Laaninen uin vastavirtaan, mutta ei nouse kuin lohi.

http://www.suomenmaa.fi/Kolmossivu.php

Verkossa keskustellaan vain omalla nimellä

Suomenmaan verkkosivut uudistuvat huomenna.

”Nyt haluamme erottua vielä selvemmin mediana, jossa esiinnytään reilusti omalla nimellä.”
Suomenmaan uudet verkkosivut julkaistaan huomenna. Emoyhtiömme Joutsen Median lehdet ovat uudistaneet verkkosivujaan viime syksystä lähtien, ja nyt on meidän vuoromme.

(poistettu tekstiä)

Uskomme painettuun lehteen on edelleen vahva. Se menestyy, jos ja kun lehdessä on joka päivä jotain sellaista, mitä ei mistään muualta löydä. Käyttöliittymänä lehti hakkaa edelleen kaikki lukulaitteet, vaikka niiden kehitys hurjaa onkin.

=> Laaninen toimii noin 9 000 kappaleen puoluetuetulla lehdellä vastavirtaan.

Suurin uudistus koskee Suomenmaan verkkosivuilla käytävää keskustelua. Pitkän harkinnan jälkeen olemme päätyneet siihen, että Suomenmaan verkkosivuilla keskustellaan jatkossa vain omalla nimellä.

=> No tuota nyt ei ole tarvinnut kauan odotta. Viikonloppuisin päivityksiä ei tule ja osa tekstistäkin sensuroidaan - asiallisestakin.

Olemme päätyneet tähän ratkaisuun monestakin syystä.

(poistettu tekstiä)

Nyt haluamme erottua vielä selvemmin mediana, jossa esiinnytään reilusti omalla nimellä.

=> Yhteiskunnassa kaikki feikkaavat jonkun lobbarin tai etujärjestön takana. Reilut ovat päätöksenteon ulkopuolella.

Erillinen ”Tästä puhutaan” -keskustelupalsta jää pois, sen sijaan lukijat voivat kommentoida uutisjuttujamme.

=> Miksi kukaan tuota tekisi pienilevikkiseen Suomenmaahan.

Toiseksi, haluamme varjella myös Suomenmaan brandia.

=> Ei ole mikään vahva brändi.

Ihmettelen monia isoja lehtitaloja, jotka sallivat nimettömän herjaamisen omilla keskustelusivuillaan. Minusta se rapauttaa koko lehden mainetta, vaikka painetun lehden mielipidesivulla yritettäisiinkin pitää rima korkeammalla.

=> Laaninen ei siis ymmärrä, että Joutsen media voi kirjoittaa Sinä Minä - tai Regina -lehteen vaikka pehmopornoa, mutta toisaalla taas toimia uusiallisena.

Lakihan menee niin, että lehti ei joudu vastuuseen verkkosivujen herjauksista, jos kirjoituksia ei tarkasteta etukäteen. Kirjoittaja voi joutua, mitä monet vihaansa purkavat ihmiset eivät muista. Minusta ison mediatalon imagoon ei oikein sovi vetäytyä lain taakse.

=> Minusta olisi aika tulla puoluetuen takaa esille ja ryhtyä toimimaan kannattavasti yksilöitä suojaten korruptoituneilta vallankäyttäjiltä.

Suomenmaan verkkosivuilla keskustellaan jatkossa samojen pelisääntöjen mukaan kuin painetussa lehdessä. Kirjoittajan lisäksi myös toimitus vastaa teksteistä päättämällä siitä, mitä julkaistaan ja mitä ei. Ja painetun lehden tapaan varaamme oikeuden keskustella kirjoittajan kanssa muutoksista, jos katsomme, että tekstiä ei voida julkaista sellaisenaan.

=> Juuri tuo tekee painetusta lehdestä hitaan ja epäekologisen. Uudessa Suomessa ei ole paljoakaan sellaista sisältöä, mitä ei olisi http://www.verkkouutiset.fi :ssä uutispuolella. Kokoomus -henkisen Uuden Suomen suola ovat Perussuomalaiset ja SKP:n sekä Vasemmistoliiton veteraanit, koska ne tuovat juuri sitä multikulttuuria ja diversiteettiä, jota liberaalit ja eurososialidemokraatit ovat halunneet 1910-luvun ummehtuneisuuden tilalle.

Itse asiassa noudatamme verkossa hiukan tiukempia sääntöjä kuin painetussa lehdessä. Siellä annamme jatkossakin mahdollisuuden kirjoittaa poikkeustapauksissa nimimerkillä.

=> ... ja tämä armollisesti tiedotettakoon. Edes Anneli ei saisi varmaan viestiään läpi Timo Laanisen lehdessä. Laaninen puffaa Timo Kaunistoa, jotta tämä pysyisi kisassa mukana.

Henkilöön menevää arvostelua voidaan painetussa lehdessä harjoittaa vain omalla nimellä, mikä tässäkin yhteydessä vielä tiedoksi kaikille Suomenmaan lukijoille.

=> Enemmistöparlamentarismissa kaikki politiikka on hallitsija-pääministerin henkilökohtaista arvostelemista.

Kuten painetussakin lehdessä, tarvitsemme jatkossa myös verkkokirjoittajien nimen ja yhteystiedot.

=> Niinpä.

Pyydämme siis jatkossa keskustelijoita ilmoittamaan nimen ohella sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Jotkut välineet ovat kehittäneet vielä tiukempia menetelmiä henkilöllisyyden tarkistamiseen, mutta me uskomme pärjäävämme näillä tiedoilla.

=> Laaninen unohti henkilötunnuksen!

Kommentit julkaistaan sen jälkeen, kun toimitus on ne tarkistanut. Loukkaavia, asiattomia tai aiheeseen kuulumattomia kommentteja ei julkaista.

=> Ja Joutsenen hallitukselleko valitetaan, jos päätoimittaja on erehtynyt asiallisuuden linjasta?

Suomenmaan verkkokeskustelua päivitetään aina silloin, kun toimitus on töissä. Yön hämärinä hetkinä kirjoitetut tekstit eivät saa siis julkisuutta ennen päivänvaloa. Pääsääntöisesti emme päivystä myöskään viikonloppuisin. Poikkeuksen tekevät puoluekokouksen kaltaiset tapahtumat.

=> Juuri niin. Noin tekevät tyypilliset sosialidemokraatit, jotka hyväksyvät kauppjen aukio-olon, mutta eivät julkishallinnon virkamiehinä tee itse mitään.

Joku saattaa pitää nimimerkkikieltoa riskinä. Loppuuko keskustelu kokonaan, jos verkkoväki ei voi irrotella nimimerkin suojassa?

=> Mitään riskiä ei ole. Keskusta eristäytyy, Kokoomus voittaa vaalit ja SDP voi tulla kakkoseksi. Keskusta voi jäädä oppositioon huutelemaan hävyttömyyksiä siististi.

Me Suomenmaassa uskomme, että käy päinvastoin. Monet eivät viitsi kirjoittaa verkon keskustelupalstoille omalla nimellään kun tietävät, että siitä seuraa lähinnä epäasiallista kommentointia nimimerkkien suojissa. Haluamme rohkaista Suomenmaan verkkolukijoita lupauksella, että kirjoittamisen vaivannäkö palkitaan asiallisilla kommenteilla, jotka vievät keskustelua eteenpäin.

=> Niinpä. 60-vuotiaat - 70 -vuotiaat asialliset jatkavat asiallista linjaansa seuraavat 20-vuotta ja ihmettelevät, miksi osastot vanhenevat.

Timo Laaninen

Lempi

"varattu perheenäiti" -lööpit ovat rimanalitus jopa lööppienlaatijoilta... = tekevät rahaa perheenäidin perheen hyvinvoinnin kustanuksella tekeytyen moraalinvartijoiksi vetoamalla ihmisten kateuteen ja uteliaisuuteen.. yök.

On ihan eri asia keskustella asiasta.

Miksi suomalainen politiikan uutisointi on melkein pelkkää kohu-uutisointia asia-aiheiden sijaan? Kuinka ihmiset voivat keskustella ja ihmetellä politikointia, jos edes poliitikkojen näkemyksiä eri asioista ei uutisoida?

Ja millä ihmeen oikeudella Iltapäivälehdet mainostavat vihjailevilla valheilla ihmisten yksityiselämästä kaikkien kauppojen ja kioskien ovissa?

semi

Olen löytänyt ainoastaan Norjan ja Tanskan ja Venäjän ja jälkimäisen kaikeksi yllätykseksi että siellä puhutaan erillaisista näkemyksistä enemmän kuin Suomessa. Nämä täältä lähialueelta, Usa,ssa on ihan hyvää keskustelua jos jaksaa kaivella ja enemmän kuin Canadassa jota tuntuu vaivaavan Canadalaistuminen. Toki Ruotsi on välistä poikkeava piristys joka nostaa tulikuumia aiheita esille, aiheita jotka polttavat monelta niinsanotusti perskar... karelle. Jostakin syystä ne eivät nouse koskaan Suomessa uutisiksi.

Viimmeisin uutinen joka todella oli esillä pohjoismaissa oli tämä jenkki taisteluhelikoptereiden siviilien tulittaminen, äiti lapsi sylissään ja jenkit pelaa videopeliä taistelukopterin kanssa ja pistää paskaksi vielä ambulanssitkin kuljettajineen. Enpä nähnyt Suomen mediassa.

tapio_o_neva

Postmodernismi tuottaa mielenkiintoisia siviilisäästyjä. Nykyään eronneet äiditkin ovat sinkkuäitejä. Ainoa sinkkuäiti historiassa lienee neitsyt Maria ja hänkin vain Jeesuksen osalta.

Mikä on "varattu perheenäiti"? Kenelle varattu? Ellei varattu perheenäiti ole ollut naimisissa, hän on naimaton eli neiti. Jos varattu perheenäiti on ollut naimisissa, hän on eronnut.

Jospa sosiologi Kontulan perään laitettaisiin tavanomaisen lehtineekerin sijaan oikea sosiologi, joka kykenisi selvittämään, mistä on kysymys.

Onko Kimmo Kiljunen joku homebreaker? Miten rauhaa ja vakautta edistävä vaalitarkkailija voi toimia näin repivästi? Tarvitseeko joku ammattiauttakaa ja onko eduskunnan puhemiesneuvosto työnantajana huolehtinut siitä, että kaikenlaisen mieltä virkistävän kerhoilun ohella on myös työterveyspalveluita riittävästi.

Muistaakseni Sauli Niinistö kielsi eduskunnan kerhoilta ulkomaanmatkailun, mistä Kiljunen oli kerhonsa kanssa erityisen harmistunut. Kun kerhoilemalla ei pääse eroon Uudenmaan vaalipiirin ikävistä äänestäjistä ja happamista naamoista eroon, on tietenkin skisman seuraava vaihe ulkomaanmatkojen tehtaileminen mielen virkistykseksi.

Kiljunen tarvitsee enemmän ulkomaanmatkoja kuin joku sisä-Suomen vaalipiirin kansanedustaja. Onhan hän kansainvälinen ihminen jo nuoruudestaan alkaen, vaikka ei ole koskaan päässyt ulkoasiainministeriksi velikulta Ilkka Kanervan tapaan.

Minusta Niinistön pitää isän ankaruuden lisäksi osoittaa myös ammattiapua Kiljuselle ja mieluiten jo ennen 60-vuotissyntymäpäiviä. Myös Urpilainen voisi kiinnittää enemmän huomiota Kiljuseen sisarellisesti. Kyllä SDP:ssä riittää asiantuntemusta ylivoimaisena virkanimittäjäpuolueena myös terveyshallinnossa, ellle Hyssälällä ja Risikolla ole erityiskiinnostusta Kiljusen kunnostamiseen.

Ikaalisten kylpylässä "tehdään uusia ihmisiä". Sinne vain ja Sata-Häme soi -festivaaleille.

Lempi

suomalaisen median nykyisen uutisointityylin myötä en ollenkaan ihmettele, että kaikki perheelliset naiset lähtevät eduskunnasta. Kohta varmaan myös miehet. Jos sama jatkuu kansanedustajina toiminee pidemmällä ajalla vain paatunut julkisuudesta välinpitämätön ihmisryhmä, jolla ei ole omaisia eikä ystäviä, jotka myös uutisoinnista kärsivät.

Kenenköhän edun mukaista kyseinen on ja keiden kaikkien asiat silloin jäävät edustamatta?

Jäljelle jää vain opportunistit...

moro

Jääkiekkotermillä sanottuna, tapaus Kiljunen on ns. paikkojäähy.
Tuo tarkoittaa, että kun toiselle joukkueelle on annettu jäähyjä paljon,- pitää etsiä vastapuolelta mikätahansa syy, että voidaan antaa jäähy sillekin.

Kiljusen kikkailuja- ja porvariston rikollista toimintaa ei pidä puida samana päivänä, eikä niitä pidä niveltää lainkaan toisiinsa.

Tässä episodissa huomionarvoisinta on se, että kaupallinen lehdistö ei löydä rehellisestä vasemmistosta tuon kummempaa.

Niinistöltä meni urheilukerho ohi suin. Niin on mennyt myös kansanedustajien matkakikkailut. Turhaakin turhempi äijä koko Niinistö. On aina niin kovaa äijää,,,- mutta vasta jälkeenpäin.

tapio_o_neva

Olisiko paras Kokoomuksen ja SDP:n kauhun tasapaino, jos esimerkiksi Kimmo Kiljunen ottaisi Pattajalle lomalle kanssaan vaikka Marja Tiuran.

Molemmat julkisuuden riskikeskittymät olisivat sisältötuotteena kompaktissa muodossa yhdessä osoitteessa sisäpoliittisessa kriisissä olevassa Thaimaassa, jossa on sosiologista ja valtio-opillista tutkittavaa.

Jos sitten mentäisiin postmodernismiin threesome niin ehkäpä toimittaja Olli Ainola voisi lähteä siivelle raportoimaan taatusti luotettavasti Yleisradiolle vaikka Thaimaan taloudellisesta kehityksestö sisäpoliittisen jännityksen aikana.

Muistaako kukaan, miksi Kekkonen moitti tunareita kutsuen heitä arvonimellä S-nan tunarit?

Anna Antelias

Jos oman työmatkani päätteeksi jäisin lomalle kyseiseen kohteeseen, olisi mielestäni täysin oikeutettua palata työnantajan kustannuksella takaisin kotimaahan. Eri asia tietysti on kikkailla businessluokan hinnoilla, vaikka ei sekään aivan hirveä synti mielestäni ole.
Kypsän eronneen miehen egoa vahvistaa vanhemmista miehistä kiinnostunut nainen. Ei sekään nykyään tunnu olevan sen kummallisempaa.

salakankee

"Se on homoseksuaalisuus, ei suinkaan selibaatti, joka on linkittynyt pedofiliaan, sanoo Vatikaanin ulkoministeri, kardinaali Tarcisio Bertone. Vatikaanin toiseksi korkea-arvoisin henkilö pyrki näin kommentillaan lieventämään roomalaiskatolisen kirkon ympärillä riehunutta seksiskandaalia."

Ymmärtääkseni ammatti-ihminen näissä seksuaalisuuden kieroutumsisissakin?

Tapio Arjo

Oletteko te poijat nyt ihan vakavissanne, kun näitä juttuja väsäätte?!!!1

Jokainen tietää, mitä asioita seksitutkija tutkii.

Sen, kuka hänelle maksaa tällaisesta hommasta palkkaa, tietää hiukan harvempi.

Käry on käynyt ja pulinat pois.

Sitäpaitsi - lentäväthän ne linnutkin rajojen yli.

tapio_o_neva

"Jokainen tietää, mitä asioita seksitutkija tutkii."

Suomessa on 80 000 tutkijaa eikä monikan tiedä, mitä he tosiasiassa tekevät tai mitä heidän pitäisi palkannostamisen ohella tehdä.

Uskon, ettei seksitutkija Anna Kontulakaan tutki isänsä Osmo Kontulan tapaan seksiä sosiologisena ilmiönä välttämättä kovinkaan paljon, vaan hengailee tutkijana eli virallisesti viisaana henkilönä Vasemmistoliiton liepeillä pyrkien tekemään politiikkaa ja joskus pääsemään kansanedustajaksi.

Siivoojatar Virtaselle tämä kansanedustajuuden kärkkyminen voisi olla vaikeampaan niin julkisuuden hankkimisen kuin sen säilyttämisenkin osalta, vaikka samassa Vasemistoliitossa olisivatkin.

Itse asiassa Anna Kontulan kirjoituksista voisi päätellä, että hän ei ole niinkään seksitutkija kuin naistutkija, koska tendenssi on niin voimakas.

Paljon puhutaan siitä, miten vahingollisia koraanikoulut ovat Pakistanin ja Afganistanin kansanvaltaiselle kehitykselle.

Ollenkaan ei puhuta siitä, mikä on Tampereen yliopiston naistutkimuksen vaikutus suomalaiselle parlamentarismille.

tapio_o_neva

Kaikella kunnioituksella Ossi, mutta tuo otsikointi on kuin Iltalehdestä ja Ilta-Sanomista reväisty koskien Nykäsen ja Sievisen perheiden uutisointia.

Kannattaisi keksiä joku tästä viiteryhmästä poikkeava otsikointitapa, koska muutoin iltapäivälehtimäisyys paistaa läpi.

Gesär

Valitettavasti se maksaa tavalliselle tallaajalle. n. 200 USD/päivä. Lähtisin mielelläni "Kiljusen herrasväki"-tyyppiselle matkalle, jossa lennot maksaa Suomen valtio, majoittumisen ja muun Bhutanin valtio. Vastineeksi voin kyllä jutella mukavia heidän maatalousministerinsä kanssa ja tavata prinsessan tai kaksi.

Foxbyallmeans

...ryhtyneet liittykää yhteen !!!! " 'Jumala' käskee miehen siittämään jokaisen naisen, joka sitä haluaa" - et sillee... blabla, blabla, blablablaa. Ketä ihan oikeasti kiinnostaa 'Who Fucked Who' - juorut, varsinkin kun kyse on parista tuhannesta €gestä, jonka ko. 'tyhjäntoimittajat' ja 'sosiaalivenkulat' maksavat itse valtionpalkasta valtiolle. Ellei sillä ole poliittista merkitystä. Ja vasemmistolaisilla ei ole eikä tule olemaan merkitystä, sillä he tulevat tulevaisuudessa tukemaan oikeistopolitiikkaa, joka itseasiassa on vasemmistolaista konsensusosastolaisuutta. S. Niinistö haluaa ensi vaalikaudella nähdä sateenkaaren !!!! 'It's all the same horse shit, keeps you awake, so you know you got those totalitarians in power, like clap, RIHGT ?' RIGHT !!!! Että, penissilliinikuurille HALOO...

myyra

Vaikka Kiljunen ei toiminut kirjaimen mukaan, valtio säästi silkkaa rahaa tässä tapauksessa.

Kyseessä on pikku juttu kaiken korruption keskellä, mutta media on taas kerran nostanut tästäkin kauhean draaman. Varmaan siksi, että muka-tasapuolisuuden vuoksi pitää demarienkin saada osuutensa kun kansaan lietsotaan tuota hyvin kauppaansa tekevää politiikkavihaa.

Mikko J.

Ensinnäkin Kiljunen on esiintynyt Bhutanissa Suomen ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajana. Toisekseen heidät on kutsunut sinne sikäläinen maa- ja metsätalousministeri henkilökohtaisesti, josta täällä tuli jonkinlainen epäselvyys. Kolmanneksi, vaikka Kimmo oli muuttanut lippunsa turistiluokkaan, hän menomatkalla matkusti muun seurueen mukana business-luokassa ja paluumatkalla käytti eduskunnan lento-pisteitä ainakin oman luokan muuttamiseen business-puolelle.

Sitten vielä surullisen kuuluisa lehdistötilaisuus ...

Vieras

voi teit, oisha teiän pitänu käsittää,
mit siit seuraa.

vuos sit eronnu kansanedustaja, ja seksitutkija,
jol kotona mies(parka) ja kolme lasta.'

ootte aikuisii ihmisii, ei siin mitään,
mut jos veronmaksajien rahoil mennään
hotellist hotelliin, yhes,
ei tarvi ol mikään Einstein käsittääkseen
mist oli kysymys...

tietyst kysymys ol siit, ei tarvinne jatkaa..

Juhani-64

Kiljusen matkan rahoituksesta voi kysellä ja pelisääntöjä on noudatettava. Verottaja on kansanedustajien halusta tehnyt päätöksen, jonka mukaan lentomailit kuuluvat työnantajalle ja ne käytetään työmatkoihin. Maassa siis maan tavalla, etenkin ne jotka veroista päättävät. Tässä tapauksessa työnantajia ovat äänestäjät. Jos liput on maksanut jokin "muu" taho ja jos matka liittyy muuhun kuin työtehtävän hoitoon, asia on tietenkin toisin. Tällöin pidetään toista lentomailitiliä.

Se on mielestäni vaarallista, että meillä on tahoja, jotka ajavat kireää verotusta ja esiintyvät syyllistävät asiasta huolestuneita, mutta jotka itse pyrkivät kiertämään näitä sääntöjä. Tämä rapauttaa moraalia.

Sensijaan se, kenen kanssa matkustetaan, tai muuta yksityiselämässä puuhataan, ei kuulu meille muille. Kaikilla ihmisillä pitää olla oma elämä. Muuten he ovat, tai heistä tulee, hirviöitä.

tapio_o_neva

Varsinaine Öhman!

"Hon’ble (Dr.) Kimmo Kiljunen, Member of the Finnish Parliament and Chairman of the Foreign Affairs Committee, Finland and his colleague Dr. Anna Kontula met with the Bhutanese Agriculture and Forests Minister Lyonpo (Dr.) Pema Gyamtsho on 7th April, 2010. They are on a five day visit to Bhutan as personal guests of the Hon’ble Lyonpo."

Chairman of the Foreign Affairs Committee

ESIINTYYKÖ Kiljunen Bhutanissa Pertti Salolaisena?

tapio_o_neva

No onhan se niinkin, että Kontula & Kiljunen irtolaisuusepäilyjen vuoksi tarvitsevat huoltopoliisia. Tissi-Kanervaa seurannee ulkoasiainministerinä P(u)-lu-Kiljunen.

Tämä on kolmen Pfenningin ooppera. Varmaaan Kontulaa harmittaa, kun luuli menevänsä Bhutaniin presidentin tai ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan kanssa ministerivierailulle, mutta kotiin palauttuaan huomaakin, että matka oli tehtyä aivan tavallisen Kalle Tappisen kanssa, joka joutuu tilille edes ottamuksistaan kamreeri Niinistön käsittelyyn.

Kova kohtalo, mutta vaihtoehtona on KRP Ilkka Kanervan syntymäpäivien tapaan...

Mitä Rosa "Roiskeläppä" Meriläinen (vihr) sanoikaan, siitä.... Hyvältä haisee.

HUH HUH

Politikkojen uskottavuus on tämän vaalikauden aikana vedetty vessanpytystä alas ennen näkemättömällä tavalla. Matkustussäännön rikkojakin möläyttää heti Suomen kamaralle päästyään vaatimuksen tulla palkituksi !

Vm1952

Vastaus saattaa löytyä ylläolevissa kommenteissa, jos niitä jaksaisi lukea. Mutta siis perimmäiset kysymykset:
Onko Kiljunen naimisissa?
Onko Dr. Anna naimisissa?
Kuka maksoi Dr. Annan matkat?
Jos heillä on suhde, so what, kertokaa!
Jos ovat esiintyneet Suomen Valtion edustajina, molemmat, niin eiköhän olisi syytä opposition harkita välikysymys asiasta? Ikävää vaan että Kiljunen kuuluu just edellämainittuun ryhmään. Mutt ku Suomen Kansan mitta alkaa just olla täys....!! Hoitakaa nyt oppositio edes ennenaikaiset vaalit, niin päästäis ainaki pahimmista Altzheimer ehdokkaista (Vanhanen&Katainen)

Tasra

Mielenkiintoista löytyi Bhutan´in lehdistä: Kontula ja Kiljunen tapasivat Lyonchhen Jigmi Y Thienly nimisen persoonan
to learn about GNH, oppiakseen GNH= GROSS NATIONAL HAPPINES development philosophy.

Sieltäkö saakka mennään hakemaan/oppimaan kansallista brutto onnellisuutta ja miten se saavutetaan? Meillä se on kadoksissa se onnellisuus ja innovatiivisuus miten se saataisiin takaisin, myönnettäköön.

Äiti Amma

"Kontula kertoo tehneensä muutamia etukäteissopimuksia lehtien kanssa."

Mitkä lehdet? Olivatko kyseessä samat, jotka siitä nyt kohisevat? Bisness-vainun omaama olisi tehnyt yhdet sopimukset 'tutkimuksen' julkaisevien lehtien kanssa ja toiset julkisuutta lisäävien kohinalehtien kanssa ja tarkoituksellisesti salamyhkäisyydellään heittänyt lisää löylyä. En toki ehdota kenelläkään olevan tuollaista tavan suomalaista halveksivaa kieroa mieltä ja röyhkeyttä.

Tuossa on sen kultin sivut.
http://www.grossnationalhappiness.com/

Wikillä on vähän lyhyempi selostus.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gross_national_happiness
"The concept of gross national happiness (GNH) was developed in an attempt to define an indicator that measures quality of life or social progress in more holistic and psychological terms than gross national product or GDP."

"The term was coined in 1972 by Bhutan's former King Jigme Singye Wangchuck, who has opened up Bhutan to the age of modernization, soon after the demise of his father, King Jigme Dorji Wangchuk. He used the phrase to signal his commitment to building an economy that would serve Bhutan's unique culture based on Buddhist spiritual values. At first offered as a casual, offhand remark, the concept was taken seriously, as the Centre for Bhutan Studies, under the leadership of Kaarma Uru, developed a sophisticated survey instrument to measure the population's general level of well-being. The Canadian health epidemiologist Michael Pennock had a major role in the design of the instrument, and uses (what he calls) a "de-Bhutanized" version of the survey in his work in Victoria, British Columbia."

"Like many psychological and social indicators, GNH is somewhat easier to state than to define with mathematical precision. Nonetheless, it serves as a unifying vision for Bhutan's five-year planning process and all the derived planning documents that guide the economic and development plans of the country. Proposed policies in Bhutan must pass a GNH review based on a GNH impact statement that is similar in nature to the Environmental Impact Statement required for development in the U.S."

Saatte itse miettiä mitä tarkoittaa kansan mielipiteen huomioon ottaminen.