Torstai 27.6.2019

”Raiskaajien kuvat ja tiedot nettiin Suomessakin”

Luotu: 
20.4.2010 13:10
Päivitetty: 
20.4.2010 13:40
  • Kuva: Ruutukaappaus
    Kuva
    Kartta täynnä raiskaajia. Tältä näyttää Sacramenton seksuaalirikollisten asumistiheys. Klikkaa kuva suuremmaksi.

Länsi-Helsingin Vihreiden puheenjohtaja Vesa Hack ehdottaa, että Suomessakin alettaisiin julkaista pedofiilien ja raiskaajien henkilötietoja ja kuvia netissä.

Kaliforniassa ennen asunut Hack kirjoittaa Uuden Suomen blogissaan, miten amerikkalaisten systeemissä pedofiilien ja raiskaajien nimet, osoitteet, kuvat ja tuomiot julkaistaan avoimesti internetissä.

- Vanhemmat voivat kätevästi tarkistaa, onko joku heidän ystäväpiiriinsä, sukuunsa tai muuhun yhteisöönsä kuuluva henkilö tuomittu pedofiili, jota olisi syytä varoa. Lisäksi on mahdollista tarkistaa esimerkiksi ketkä pedofiilit ovat asettuneet lähialueelle ja miltä he näyttävät, Hack kirjoittaa.

Katso Hackin blogista esimerkki Sacramenton keskustan pedofiili- ja raiskaajakartasta sekä kuva tuomitusta pedofiilista.

 

Henkilöt: 
Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Spinnu

Loistava idea, ja hämmästyttävintä että se ehdotus tuli vihreiltä. Eikös heillä pitänyt olla nollatoleranssi rasismin suhteen? Jotkut vaan voisi kuvitella että kun sellainen lista julkistetaan kasvokuvien ja nimien kera, niin siinä leimattaisiin maahanmuuttajia liikaa...

Vieras

Mutta mahdoton toteuttaa, ei tulisi onnistumaan. Jos tuomiot raiskauksesta ovat ehdonalaisten tasoa, tuskin tullaan julkaisemaan nimiä ja varsinkaan osoitteita netissä, kun murhaajistakin kerrotaan yleensä vain nimi ja joskus uutisissa on valokuva.

Mika++

Miksei samalla voi julkistaa kaikkia tuomittuja. Mua ainakin kiinnostaa muuttaako naapuriin huumehörhö, joka levittelee piikkejä lasten hiekkalaatikkoon tai murtomies, joka saattaa murtautua varastohäkkiin. Myös eläinrääkkäyksestä tuomitut pitäis julkaista ja ajokorttinsa menettäneet, jotta tietää kytätä hankkiiko ne lemmikkejä tai ajeleeko luvatta. Ja ehdottomasti ilmiantopalkkio. Oikeastaan kaikkien naamat pitäis laittaa sinne. Vois klikkailla + tai - palkkia naaman vieressä. Jos naapuri sanoi rumasti pihalla, niin voi rämpyttää miinusta. Sadasta miinuksesta häätö ja työleirille.

Vieras

Harmi vain, että nämä Amerikan systeemit on yleensä täysin typerästi tehtyjä. Esim pedofiililistalla on ollut vuosikausia tapahtumahetkellä 17v tyttö, joka oli harrastanut seksiä 16-vuotiaan poikaystävänsä kanssa.

Richard Järnefelt

No nyt kyllä pitäisi Vihreiden oikein puolueena joko sanoutua irti tämän fasisti-Hackin toimista tai sitten kertoa olevansa samoilla linjoilla.

Jos linja on eri, ei tuollaista ihmistä kuin Vesa Hack voi pitää enää puolueosastonkaan puheenjohtajana.

Teppo Vanamo

Myös ylinopeudesta, rattijuoppoudesta, liikenteen vaarantamisesta, talousrikoksista ja väkivaltarikoksista tuomittujen kuvat samalle sivustolle. Näissä pitää laittaa henkilön kuvan lisäksi myös reaaliaikaiset paikkatiedot.

Hyvä olisi saada myös sellaisten kuvat jotka ovat syyllistyneet virkavirheeseen, vakuutuspetokseen, tai sopimattomaan käytökseen julkisella paikalla.

Vesa on tainnut unohtaa, että me olemme Euroopassa, emme missään kehitysmaassa, jossa tuskin puolet osaa lukea. Ymmärrän kyllä, että pidempi oleskelu poissa sivistyksen parista saattaa vaikuttaa noin, mutta kyllä se siitä taas ehkä...

Nimi

Mitä tuo nyt muka hyödyttää? Tekeekö se teon tekemättömäksi? Estääkö tällaiset rikokset? Ei tietenkään, kuten USA:n esimerkki hyvin todistaa.

Ennaltaehkäisy on avainsana. Siispä kaikki sellaiset, jotka voivat moisiin rikoksiin syyllistyä (miehet nyt vähintään) olisi suljettava leireille. Kutsutaan näitä leirejä paremman nimen puutteessa keskitysleireiksi. Kaikille siru rinnan alle ja ympärivuorokautinen valvonta kehiin. Töissä saisi käydä, mutta vapaa-aika olisi vietettävä leirin tiloissa. Aivan varmaan alkaa rikostilastoissa tapahtua muutosta.

Vesa Hack jättää stalinistisen unelmansa ihan suotta puoliväliin.

Vieras

Olisiko valokuvasta hyötyä jos niitä ei muutenkaan naamaltaan erota?

Mielestäni rikollisten pitäisi kantaa vaatteissaan jonkinlaista merkkiä jotta toiset huomaisivat ja osaisivat varoa. Esimerkiksi keltainen tähti voisi olla hyvä.

Entäs jos se ei ollutkaan raiskaus vaan jonkun mielisairaan ämmän keksimä juttu?

Mitenkäs lasten pahoinpitelijät? Äidit ja isät jotka pahoinpitelevät lapsiaan voitaisiin tunnistaa paremmin jos heillä olisi esimerkiksi polttomerkki otsassa.

HOMOT pitää ainakin merkitä HOMO-leimalla otsaan.

Vieras

Aivan samalla periaatteella voitaisiin paljastaa kuvat ja asuinpaikka kaikista afrikkalaisista, venäläisistä ja balkanilta tulleista "pakolaisista", jotka on tuomittu pahoinpitelyistä, ryöstöistä ja tapoista. Näin kantaväestö voisi kätevästi varmistua, että kotipaikkakunnalla tai lähikoulussa ei ole tuomittua tai hänen lähisukulaisiaan. Hei, tämä oli vitsi, mutta tuo ylläoleva "inhimillisten" ekonatsivihreiden juttu ei tainnut olla. Miksi ihmeessä rajoittaa tätä kansalaispalvelua vain pedofiileihin ja raiskaajiin, kun ei edes taparikollisten tai taparattijuoppojen kuvia saa julkaista.

adenosiinidifosfaatti

Itse olen huolestunut miten suurta syrjintää kyseinen systeemi aiheuttaa siellä listalla olevia kohtaan. On täysin varmaa, että systeemi vie siellä olevilta ihmisiltä ihmisarvon muiden silmissä. Listalla oleva ihminen ei voi aloittaa uutta elämää juuri millään keinolla, koska ihmiset tulevat pitämään häntä epäilyttävänä henkilönä vähintään niin pitkään, kuin hän siellä listalla on, todennäköisesti vielä pidempään.

Tästähän on ainakin yksi esimerkki Suomessa. Erään ihmisen nimi on jostain syystä julkaistu mediassa ilmeisesti pedofiliaan liittyen ja siitä seurannut vuosien vaino, lukemattomia uhkailuja ja taisi olla jopa pahoinpitelyitä.

Toisaalta, jos raiskaajista ja pedoista kootaan sellainen lista, niin mun mielestä samanlainen lista tulee tehdä myös muista rikollisista. Murhaajista, pahoinpitelijöistä, talousrikollisista yms. Näin päästäisiin tasavertaisempaan tulokseen.

Vieras

lasten suojelu heiltä.
Siksi olisi tehtävä paljon enemmän perheiden sisäistä valistusta ja opettaa lapset kertomaan vanhemmilleen kaikista heitä piinaavista ilmiöistä.

Joskus aiemmin puhuttiin vain namusedistä ja kuitenkin osasimme varoa. Siihen sanaan sisältyi kaikki ja ennenkaikkea se, että vieraan matkaan ei saa lähteä, elleivät vanhemmat tiedä mistä on kyse.
Naapurien ja lähisukulaisten osalle tarvitaan omat ohjeistukset. Vastuu on aina kasvattajalla.

Monissa kouluissa,kerhoissa ja urheilupiireissä asiaa EI HOIDETA, elleivät vanhemmat itse pidä sitä esillä ja ole valppaana.

Vieras

Tällä hetkellä raiskauksesta ja pedofiliasta on niin naurettavan pienet tuomiot, että en olisi ollenkaan tätä vastaan. Ehkä jopa saisi jotkin paskiaiset pari kertaa harkitesemaan tekojaan.

Mielestäni on helvetin idioottimaista verrata ylinopeutta raiskaukseen. Mitä jos teidän tyttärenne/vaimonne/tyttöystävänne raiskattaisiin ja kaveri pääsee vuoden ehdollisella? Onko se oikeutta?

Benny Tulirinta

Amerikkalainen totalitäärinen järjettömyys, populismin sotaratsuilla on taas nostamassa päätään. Tällä kertaa se näyttäytyy häpeällä hallitsemisella, mikä on tuttua useasta poliisivaltiosta.

Syrjäyttämällä jatketaan oikeusvaltion antamaa rangaistusta loputtomiin, josta seuraa toimenpiteiden kohteiden järjestäytymistä, sekä mahdollista ghettoutumista ja tekosyytä patoutuneiden vihantunteiden kohdistamiseen ja vainoja näin syntyneiden yhteisöjen jäseniä kohtaan.

Samalla se on halveksunnan osoitus länsimaista demokraattista oikeusvaltiota vastaan. Vihan, epäluulojen ja sormella osoittelun sijaan on kehitettävä oikeusjärjestelmää, sekä julkisten palvelujen saatavuutta ennaltaehkäisemisien mahdollistamiseksi.

Populismilla ei paranneta, sillä ainoastaan liikutellaan massoja, joiden sisällä substanssi on kehittynyt ulkopuolisesta lähteestä. Tällöin tämän massan hyväksikäyttäminen mahdollistuu poliittiselle eliitille.

kokoomuksen peruskannattaja

Uuden Suomen kannattaisi vähän katsoa, minkälaisiin lähteisiin perustuvia juttuja julkaisette. Tuo Vesa Hackin käyttämä kartta, jonka julkaisitte juttunne kuvituksena, on amerikkalaisen huuhaa-kerhon pyörittämältä nettisivulta kaapattu.

Kun kartan siirtää Washingtonin kohdalle, se väittää että Valkoisessa talossa asuu kolme pedofiilia.

http://i39.tinypic.com/dnk7xt.jpg

tapio_o_neva

Minusta kannattaisi ryhtyä nyt miettimään, ketkä nuo Valkoisen talon kolme tunnettua pedofiiliä voisivat olla ja onko pedofiilien määrä riittävä Valkoisessa talossa positiivisen syrjinnän ehdoin.

Minusta olisi hyvä, jos jostain verkosta voisi tarkistaa Vihreän liiton äänestäjät naapurustossaan. Samoin myös jumalankieltäjät. Huonossa seurassa ei pääse taivaaseen, koska seura tekee kaltaisekseen.

kokoomuksen peruskannattaja

Vesa Hackin tarjoaman tietolähteen mukaan nuo kolme Valkoisessa talossa asuvaa pedofiiliä ovat Joseph Williams, Leon Xavier Kameroff ja James Roberts.

Capitol-kukkulalla asuu Archie R. Stokes -niminen pedofiili ja Korkeimman oikeuden takapihalla telttaa pitää pystyssä Thomas H. Thomas.

JaniR

Minnehän on unohtunut se periaate, että tuomion pituuden määrittää oikeuslaitos ja sen suoritettuaan tuomittu voi jatkaa elämäänsä.

Jos tuomittu on vankeustuomionsa jälkeenkin vielä uhka yhteiskunnalle, niin
a) Vankeustuomion pitäisi jatkua
b) Tuomittu suljetaan pakkohoitoon

Oikeuskäytäntöön ei sen sijaan pitäisi kuulua vankeutuomionkin jälkeen jatkuva haitta, jossa tuomittu ei saa töitä, ei saa asuntoa ja on vaarassa joutua pahoinpidellyksi ihan vaan koska:
a) naapurin kyttääjä-Kaarina näki nimen netissä
b) varmuuden vuoksi, koska jotain voi joskus sattua