Torstai 23.11.2017

Järkytys leviää perussuomalaisen kirjoituksesta - Tutkija: ”Vähintään erotettava puolueesta”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
25.7.2015 15:35
Päivitetty: 
25.7.2015 15:45
 • Kuva: Matti Matikainen
  Kuva
  Arkistokuvassa perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen.
|
Perussuomalaisten kansanedustajan Olli Immosen viime yönä kirjoittama englanninkielinen Facebook-päivitys on herättänyt laajaa huomiota Facebookissa. Åbo Akademin valtio-opin professori Kimmo Grönlund muistuttaa Twitterissä, että perustuslaki koskee kansanedustajiakin.
 
-Miksi aina pitää löytyä joku Immonen pilaamaan ihmisen kesäviikonloppu? Tällaiset mielipiteet eivät ole ihmisen suusta, pelottava monsteri, vähintään erotettava puolueesta, hän sanoo Twitterissä ja siellä syntyneessä keskustelussa.
 
 
Immonen kertoo muun muassa haaveilevansa ”vahvasta ja urheasta kansakunnasta, joka kukistaa painajaisen nimeltä monikulttuurisuus”.
 
Vihreiden maahanmuutajataustainen kansanedustaja Ozan Yanar vastaa Facebookissa Immoselle.
 
-Minun sukupolveni nuorilla monilla alkaa olla jo esimerkiksi toinen vanhempi muualta kuin Suomesta. Mitä Immonen sanoisi tällaisille ihmisille? Minne he tässä maailmassa kuuluvat? Onneksi suurin osa ihmisistä pitää tällaisia vihapuheita absurdeina. Ollin taistelupuheille haluan sanoa vain, että ”hömpsönpömpsön”, Yanar kirjoittaa.
 

Huomasin äsken perussuomalaisten kansanedustajan Olli Immosen statuspäivityksen, jossa hän unelmoi monokulttuurisesta...

Posted by Ozan Yanar on 25. heinäkuuta 2015
 
Yanarin on mukaan asia on vakava, koska kyseessä on hallituspuolueen kansanedustaja.
 
-Pohdin pitkään, että kommentoinko tällaista järjettömyyttä. Mutta koska Immonen on kansanedustajana vallankäyttäjä, on pakko. On vakava asia, että hallituspuolueen kansannedustaja viljelee tällaista vihaa lietsovaa retoriikkaa. Toivoisin todella, että Immonen tarkentaisi, keitä ihmisiä vastaan hän ”taistelee”. Ja mikä on voitto, jota hän kuvaa lopussaan. Ja toivon, että perussuomalaisten johto selventäisi, edustavatko Immosen kommentit puolueen linjaa, Yanar kirjoittaa.
 
Myös muun muassa SDP:n kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta on kommentoinut Immosen kirjoitusta.
 
-Suomi on vielä pohjoismainen, länsimainen sivistysvaltio, eikä kansanedustaja voi agitoida näin seuraumuksitta, Feldt-Ranta tviittaa.
 
Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini ei ole kommentoinut Immosen ulostuloa. Myöskään Uusi Suomi ei tavoittanut Soinia lauantaina kommentoimaan asiaa.
 
Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajan Sampo Terhon julkisuuteen toimittaman lyhyen tekstiviestin mukaan kyse on ”yksityisajattelusta”. 
 

I'm dreaming of a strong, brave nation that will defeat this nightmare called multiculturalism. This ugly bubble that...

Posted by Olli Immonen on 24. heinäkuuta 2015

Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa: 
      Miikka Keränen
Miikka Keränen
      Ana María Gutiérrez Sorainen
Ana María Gutiérrez Sorainen
Jaa artikkeli:

Kommentit

Panu Saarela
Vastaus kommenttiin #7

Sinulla on ilmeisesti jäänyt huomaamatta Immosen perustelut Helsinkiin mahdollisesti rakennettavan moskeijan vastustamiselle. Edesauttaa kuulemma sisällissotaan johtavaa kehitystä.

Ei siis mitenkään kaukaa haettu tulkinta tähänkään Facebook-päivitykseen liitettynä.

Juhani Kleemola
Vastaus kommenttiin #22

No sitten sinun tietysti pitää Immoselle perustella miksi monikulttuuri johtaa parempaan Suomeen! Niin dialogi toimii, eikä kuten tuo eräs tutkija, joka vihjailee että Immonen ei ole ihminen. Luvalla sanoen: aika noloa tutkijan kannalta jos ei pysty parempaan kuin käyttää epä-ihminen vertausta samaan tapaan kuin 30-luvulla saksanmaalla puhuttiin juutalaisista...

Panu Saarela
Vastaus kommenttiin #24

Myönnät siis sisällissotatulkinnan oikeutetuksi. Mehän pääsemme eteenpäin.

Monokulttuutista maata et ensinnäkään löydä mistään, kaikki ovat enemmän tai vähemmän monikulttuurisia. Jälkimmäinen parempi siksi yleensä rakkaus tuottaa parempaa jälkeä kuin viha. Tämä pätee yleensäkin elämässä, eikä edellytä tosiasioiden kieltämistä - päinvastoin.

Siihen tuo - onneksi hieman laaja-alaisempaan ajatteluun kykenevä - professorikin viittaa.

Kummanhan ajattelu lienee lähempänä fasismia ja rasismia (ja Breivikiä), Immosen vai professorin?

Juhani Kleemola
Vastaus kommenttiin #28

No tapasi rakennella olkiukkoja mielipiteistäni kuului varsin sivistymättömään keskustelutapaan.

Sinunhan pitää toki perustella Immoselle miten monikulttuurinen yhteiskunta tuottaa rakkautta ja suomalainen kulttuuri vihaa. Minusta olisi erinomaista kun tämän Immoselle pystyt perustelemaan. Näppäimistö on edessäsi ja perustelut päässäsi. Siitä vaan hommiin!

Ja mitä Breivikiin ja tuohon tutkijaan tulee, niin ihmisyys näytti olevan molempien agendalla: Siinä missä Breivik ei pitänyt sosiaalidemokraatteja ihmisenä ei tämä tutkija pidä Immosta ihmisenä. Ehkäpä yliopiston rehtorin pitäisi lähettää tutkijalle sähköpostia.

Panu Saarela
Vastaus kommenttiin #33

Unohdit kertoa minkä mahdollisen olkiukon tulin rakentaneeksi. Moinen väite edellyttää yksilöintiä - sivistyneessä keskustelussa.

En itse asiassa väittänyt että monikulttuurisuus tuottaa rakkautta - etjän vain rakentanut olkiukkoa? Väitin että rakkaus suhtautumistapana kaikenlaisiin erilaisiin ihmisiin tuottaa parempaa hedelmää kuin viha.

Näin on elämässä ylipäätään. Yksi fasismin harhoista oli kuvitelma oman kansan ja rodun ylemmyydestä; ei kaukana Immosenkaan ajattelusta.

Sinulle tuntuu tuottavan vaikeuksia ymmärtää kumman ajattelu on fasismia, Immosen vai professorin. Jälkimmäinen syyttää yhtä ihmistä hänen radististen ajatustensa takia, jälkimmäinen syyllistää vihollisiksi kaikki "muukulttuuriset".

Jos et ymmärrä kumpi ajattelutapa on fasismia, niin koita selvittää käsitteen merkitys.

Juhani Kleemola
Vastaus kommenttiin #40

Väännetään nyt oljista: Väität minulla olevan jonkinlaisen kannan mielikuvituksesi tuottamaan sisällissotaan ja heti perään jostain muelikuvituksesi syövereistä päättelet että minulla ei ole kykyä ymmärtää fasismia.

En ole aikoihin nuon sekavaa kirjoittelua ja ajatuksen kiemurtelua ihmispoloiselta havainnut, joten eiköhän kannata laittaa korkki ja tietokone kiinni.

Vai että Immosen facebook-postauksen seurauksena Saarelan ongelmana on ymmärtää miten Kleemola suhtautuu Saarelan kuvittelemaan sisällissotaan ja fasismin käsitteeseen??? Voi elämä. Gunat!

Panu Saarela
Vastaus kommenttiin #49

"Ei tuossa Immosrn tekstissä sisällissodasta puhuta mitään, joten kannata hysteerisesti sitä kuvitella."

Näin kirjoittaessasi kiistit, että Immosen voisi kuvitella odottavan Suomeen sisällissotaa. Missä kohdin tässä on olkinukke? En siis väittänyt sinulla olevan sinällään sisällissotaan mitään kantaa. Väännät tosiaan oljista - ja rakensit väitteestäni olkinuken -suosittelen rautalankaa.

Fasismin käsite sinulle näkyy olevan epäselvä, kun et ymmärrä kumman mielipiteet ovat fasistisia, Immosen vai professorin.

Nyt et enää ilmeisesti kehtaa uudelleen väittää professoria fasistiksi - koska et pysty sitä perustelemaan. Silloin korkki ja tietokone kannattaa tosiaan sulkea.

Jorkka Jaatinen
Vastaus kommenttiin #28

Kiihkeys, millä monikulttuurisuuden puolustajat tässäkin keskustelussa hyökkäävät, osoittaa, miten joillekin tuo monikulttuurisuus on saanut lähes jumalallisen arvoa.

Monikulttuurisuus-jumalaa ei saa arvostella, ei kyseenalaistaa, ei vastustaa. Ei sovi edes kysyä, onko monikulttuurisuudesta mitään hyötyä - Suomelle tai maailmalle. Monikulttuurisuus on pyhä, dogmi, sille pitää kaikkien alistua (kuulostaa islamilta?)

Onko jatkuvasti kasvatettavasta maahnmuutosta mitään hyötyä?

Panu Saarela
Vastaus kommenttiin #63

Jaatinen kirjoittaa mutu-soopaa. Vähintään yhtä perustellusti voi sanoa monikulttuurisuuden vastustajia kiihkoilijoiksi; kauneus on katsojan silmissä.

Monikulttuurisuudesta on sama hyöty kuin yleensä tavassa suhtautua toisiin - erilaisiin - ihmisiin myönteisesti. Pitääkö sinulle tosiaan kertoa mitä se tarkoittaa?

Juhani Kleemola
Vastaus kommenttiin #22

No sitten sinun tietysti pitää Immoselle perustella miksi monikulttuuri johtaa parempaan Suomeen! Niin dialogi toimii, eikä kuten tuo eräs tutkija, joka vihjailee että Immonen ei ole ihminen. Luvalla sanoen: aika noloa tutkijan kannalta jos ei pysty parempaan kuin käyttää epä-ihminen vertausta samaan tapaan kuin 30-luvulla saksanmaalla puhuttiin juutalaisista...

Ruoho Esa

Enemmänkin voisi ihmetellä, kun Presidentti hallitusta nimittäessään totesi, eihän nämä Perus-suomalaiset mitään Ruotsidemokraatteja ole???? (miten niin eivät ole?)Tietääkseni vastaavat ovat kovassa nousussa myös muualla, kuten Latviassa, mutta siitäkin uutisoi iltalehti vain, että Venäjällä on noussut kohu kun ristillä on putin-nukke mutta ei sanaakaan, että asialla on Perus-Suomalaisten Latvialais versio, eli Neonatsit joiden symboleja nämä ristille nostamiset ovat. Perinteisesti jos kirjoittaa Ukrainan Neonatseista, kilahtaa Trolli nimi jo seuraavaan kommenttiin. Kiitos siitä, olen trolli, mutta vähän on epäselvää kenen puolesta tässä trollaan. Putinin? Onko jo unohtunut mitä tässä maailmassa tapahtui 75 vuotta sitten vai mistä tässä kaikessa nationalismissa on kyse?

Mikko Sauren

Sinä päivänä kun poliittisesti korrekti asia (monikulttuurisuus tms.) on lainvastaista on Suomen yhteiskunnasta tullut fasistinen. Toivottavasti pysytään demokratiassa ja siksi myös Olli Immonen voi ilmaista mielipiteensä ja kantansa. Äänestäjät sitten päättää onko hänet syytä päästää vaikuttamaan asioihin.

Panu Raatikainen

Immosen mukaan "poliittinen eliitti" ajaa monikulttuurisuutta. Äkkiseltään luulisi, että hallituspuolueen kansanedustaja (hallituksen joka on "kuin yksi puolue") edustaa juuri tuota poliittista eliittiä. Immosen logiikalla "poliittinen eliitti" kuitenkin on oppositiossa oleva, ennätyksellisen pieni, vallaton vasemmisto.

Matti Loikkanen

Minä en taas haluaisi naapureikseni tuntemattomiksi naamioituneita, päivällä paastoavaa ja yöllä syövää meluavaa porukkaa - erityisistä ruuan- ym hajuista puhumattakaan.

Rirva, osoita se paikka taivaltio, jossa munikultuurisuus toimii.

Panu Saarela

Ihmisillä on aina keskenään ongelmia, olivatpa kuinka samanlaisia tahansa; jopa samaan sukuun ja perheeseen kuuluvilla.

Täydellistä onnelaa ei siis löydy mistään. Silti Australia käy yhtenä esimerkkinä onnistuneesta monikulttuurisuudesta. Paljon hyvää in myös parjatussa Ruotsissa ja Englannissa.

Rasismi ei sitä paitsi ole erivärisen ( tai mitä "eriä" onkaan) syy, ensin mainitun on syytä katsoa peiliin.

Iivari Lappalainen
Vastaus kommenttiin #23

Australian aborginaalit, kuten myös koko Amerikan alkuperäiskansat ovatkin super kiitollisia maahanmuutosta ja Euroopan kulttuurilisästä. Ja onhan noita muitakin joka mantereella.

Omat lapseni ovat monikulttuurisia ja hyvä niin, mutta historiaakin olisi hyvä lukea niin kuin se on eikä ideologiset lasit silmillä.

Holtiton maahanmuutto ei ole hyvä muuttajille eikä alkuperäisasukkaille, pidemmässä juoksussa siis.

Juha Kuikka

"...osoita se paikka taivaltio, jossa munikultuurisuus toimii."

Se toimii useimmissa maailman maissa. Yksi monikultturisimmista ja menestyneimmistä on Singapore, jossa muslimit, hindut. kristityt ja budhalaiset sekä ateistit elävät sulassa sovussa keskenään. Mutta toimii se Saksassa, Yhdysvalloissa, Englannissa myös.

" ...päivällä paastoavaa ja yöllä syövää meluavaa porukkaa - erityisistä ruuan- ym hajuista puhumattakaan."

En ymmärrä kuinka kenenkään paastoaminen voisi sinun rauhaasi vaikuttaa, mutta toki ymmärrän, että jos ruotsalainen naapurisi avaisi "surströmming" -tynnyrin parvekkeella, niin voisit siihen jo puuttua. ;)

Matti Loikkanen
Vastaus kommenttiin #34

Eglannin pääministeri on todennut, ettei monikultuurisuus toimi heillä. Austraaliasta en tiedä, mutta USAsta tiedän ettei toimi toimi, vaikka sitä on harjoiteltu pari sataa vuotta. Olen käynut Hong Kongissa (oleko sinä?) enkä nähnut yhtään mustaan huntuun pukeutunutta, mutta valkoinen suunsuoja oli usealla tautien leviamisen ehkäisemiseksi. Kiina Korea ja Japani ovat niin homogeenisiä, että syteemit toimii hyvin. Japanissa opas ylpeili, että kansasta 90 % buddalaisia, 80% shintolaisia ja 1% kristittyjä, paitsi jouluna 100% on kristittyjä.

Panu Saarela
Vastaus kommenttiin #36

Kerropa minulle mikä maa maailmassa on täydellisen monokulttuurinen ja lisäkdi vielä ongelmaton.

Japani on esimerkki - päinvastoin kuin väität - nimenomaan monikulttuurisuuden toimimisesta: eri uskonnot sulassa sovussa.

Myös Koreassa ja Kiinassa on monia uskontoja, mitä nyt jälkimmäisessä kommunistinen puolue monokulthuutisuuskiihkossaan painostaa eri uskonnollisia ryhmiä.

Ja mitenkäd tuon Singaporen selität?

Matti Loikkanen
Vastaus kommenttiin #41

Et taijja olla huumorimiehiä, lue ylempi kommenttini Japanista.

Lisäys. Minulla on kyllä ollut monia kiinalaista alkuperää olevia muslemeja työtovereja, jotka eivät väittäneet tuon taivaallista uskonnostaan. Joten myönnettäköön, että tällanen monikultuuri toimii.

Singapore näyttää hyvin homoggeniselta, ovat etupäässä keskittyneet rahan tekoon eikä poliittiseen höyrypäisyyteen ja jos syljet siellä kadulle, niin sakot rapsahtaa. Joten hyvin se systeemi toimii.

Timo Tuovinen

Jos Facebookissa ei ole jakanut päivitystään julkisesti, niin kannattaa pitää suunsa kii. Ei ole oikein kaivaa kenenkään facebook päivityksiä, jos ne ei ole ko. henkilölle tarkoitettuja. Asian pitäisi kuulua tavallaan kirjesalaisuuden piiriin.

Raimo Hämäläinen

"Järkytys leviää perussuomalaisen kirjoituksesta - Tutkija: ”Vähintään erotettava puolueesta”" Paskaa, Olli puhuu täyttä asiaa ja ihan tavallisista ihmisistä valtaosa ajattelee täysin samoin. Nyt eletään jotain kummallista aikaa kun näistä turvapaikkashoppailijoista pitäisi tykätä vain sen takia kun vihervassarikukkahattuämmäsuvakkihyysärit haluaa niitä tänne............

Irma Asikainen

Tässä kyllä haiskahtaa melko pahasti vähintäänkin orastava kaksinaismoraali. Kuinkahan suuri osa kansastamme todella ajattelee jotenkin tuohon tapaan, mutta jos ei sano sitä ääneen, niin saa tehdä niin. Mutta, kun Immonen sanoo ääneen sen, mitä moni ajattelee, niin siitä nousee hemmetin moinen haloo.
Jos on sitä mieltä, niin miksi ei saa olla sitä mieltä. Emmekö me eläkään vapaassa yhteiskunnassa. Tosiasiahan on, että maailmassa on tapahtunut ja tapahtuu pahoja asioita, jotka johtavat suoraan sille sylttytehtaalle. Miksi siitä ei saisi olla huolissaan?
On ihan turhaa hurskastelua uskotella kansalle, että tässä rakennetaan tulevaisuuden monikulttuurista yhteiskuntaa, kun ollaan kovaa vauhtia etenemässä kohti Islamilaista vallankumousta. Mikä tekee sen sanomisesta nii hirveän vaikeaa?

Panu Saarela

Kyllähän maailmaan breivikejä mahtuu; oikea paikka vain on eduskunnan sijaan vankila.

Immonen elää Breivikin (ja muutettavat muuttaen esimerkiksi Isisin ja Ku Klux Klanin) kanssa ikiomassa todellisuudessaan. Edellä mainittujen tavoin hän kuvittelee erilaisten ihmisten välisen sodan olevan käynnissä tai vähintään edessä.

Ja edellä mainittujen tavoin Immonen kuvittelee olevansa pelastamassa meitä typeryksiä jotka emme omaa parastamme tajua.

Olen jo vuosia sitten todennut että Soini kantaa vastuun antaessaan (vallanhimossaan) legitimiteetin suvaitessaan näitä (toivottavasti) käenpoikasia.

Jos persut Terhon tavoin kuittaa tämän "yksityisajatteluna" ja antaa Immosen jatkaa eduskuntaryhmässä, niin eivätköhän yksinkertaisimpienkin silmät aukea näkemään millaisesta puolueesta on kyse.

Matti Loikkanen

Jäitä hattuun, ei passiteta Immosta vielä vankilaan.
Itse pääministeri David Cameron on todennut, ettei monikultuurisuus ole onnistunut Englannissa.

http://www.bbc.com/news/uk-politics-12371994

Panu, osoita se paikka tai valtio, jossa monikulttuurisuus toimii.
Ja toiseksi osoita se muslimivaltio, joissa ihmisillä on sellaiset purusoikeudet, kuin sanan- ja uskonnonvapaus, tai mika näistä sallisi kristittyjen rakentaa kirkoo maaperälleen. Sieltä suunalta tulee enimmäkseen uutisia, että vääräuskoisia kivitetään kuoliaaksi.

Panu Saarela

Vastasin kysymykseesi osin jo edellä. Lausumallaan monikulttuurisuudesta Cameron ei suinkaan esitä siitä luopumista, siinä on vain paljon korjattavaa.

Osoita sinä minulle maa joka on täydellisesti monokulttuurinen. Osoita minulle sen jälkeen että kyseinen maa on täydellisen ongelmaton ja riidaton.

Panu Saarela
Vastaus kommenttiin #45

Taisit taas unohtaa vaikkapa Singaporen, jossa eri uskontojen kannattajat, myös muslimit, elävät sulassa sovussa. Monikulttuurisuus toimii useimmissa maissa - ja useimmissa asuu myös muslimeja.

Muhammadin käsky valehdella vääräuskoisille herättää vahvat epäilyt mutta valtaosa tämän päivän muslimeista ei näin ajattele.

Taisi muuten kristittyjen suuri profeetta, Paavali, kehottaa orjia tyytymään osaansa. Ja Jeesus kielsi avioeron. Kyllä on kristityt surkeaa porukkaa.

Matti Loikkanen
Vastaus kommenttiin #26

Olen John Cameronin kanssa samaa mieltä, paljon on korjattavaa. Aloitetaan vaikka näistä: mustat hunnut on kiellettävä julkisilla paikoilla väen tungoksessa, raiskaajat linnan, muslimeille saa sopia samat säännöt kuin muillekin niin kerrostaloasunnossa kuin uimahallivuoroissa, muslimit elättäkööt itsensä omalla työllään, terrorismipropagada (vihapuheet) ja terroristien värvääminen on loputtava, muslimjohtajien on selvästi ja julkisesti tuomittava terrorismi.

Onko tama liikaa vaadittu?

Panu Saarela
Vastaus kommenttiin #50

On tuossa listassasi jotain hyvää ja oikeaakin, mutta valitettavasti se henkii juuri sitä vihapuhetta jonka vaadit muslimien tuomitsevan.

Vaadit esimerkiksi raiskaajat linnaan. Tästä olemme varmaan kaikki sinällään samaa mieltä mutta tässä kontekstissa yhdistät muslimit ja raiskaukset toisiinsa. Se on rasismia.

Esimerkiksi Etelä-Afrikassa raiskataan naisia eniten maailmassa. Väestöstä on kristittyjä yli 70 %, muslimeja vajaa 1,5 %.

Onko siis oikein yhdistää kristityt ja raiskaaminen toisiinsa olennaisesti liittyviksi?

Toinen esimerkki vinoutuneesta asenteestasi on kun annat ymmärtää, että islam ja työn vieroksuminen korreloisivat jollain merkittävällä tavalla.

Huomaatko rasismin ja vihapuheen tekstissäsi? Ehkä et tee sitä tarkoituksella. Helposti vain käy niin että yksittäistapaukset yleistetään koskemaan koko ryhmää tai kulttuuria - paitsi omaa.

Matti Kolehmainen

Minä olen todella huolestunut suomalainen. Kimmo Grönlundille maksetaan professorin palkkaa ja hän ei ymmärrä, että monelle tavalliselle suomalaiselle monikulttuurisuus on synonyymi omaan maahan tunkeutuvalle terrorismille, islamisaatiolle ja oman perinteen ja kulttuurin tarkoitukselliselle tuhoamiselle. Mistä rotankoloista näitä "asiantuntijoita" aina saadaan putkautettua esiin tarvittaessa? Olisin professorin kanssa samaa mieltä jos tämä monikulttuuurisuus olisi onnistunut jossain euroopan maassa. Onnistumiseksi ei lasketa pään työntämistä pensaaseen ja luovuttamista.

Ruoho Esa

Missähän kohtaa kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan on tullut sananvapautta. Tai yleisestä toisen ihmisen ihonväristä tms vapaata riistaa jota saa sananvapauden nimissä pilkata jos hyväksi katsoo? Ehkä perus-suomalaiset muuttaa tuota lakia niin, että Immosetkin saa vapaasti herjata keitä parhaaksi katsovat. Minäkin keksin monta hyvää yksityiskohtaa Timo Soinista, mutta en niitä tähän kirjoita kuitenkaan.

Juhani Kleemola

Tarkasti ottaen Immonen ei maininnut mitään kansanryhmää eikä myöskään ihonväriä. Joten on hieman epä-älyllistä alkaa rakentelemaan omien olettamusten pohjalta spekulaatioita kansanedustajan lain rikkomiselle. Toki sananvapauttahan sinunkin mielipide edustaa mutta se on samalla tasolla kuin olettamukset maahanmuuttajien viemässä meidän naiset.

Panu Saarela

Leikkiikö Kleemola tyhmää? Monen muun ohessa Immosen kirjoittelussa on vastenmielistä juuri se ettei hän yksilöi kohdettaan. Mutta hänen aiemmat lausuntonsa ja konteksti kyllä kertovat kohteen.

Ketä Immonen Kleemolan mielestä tarkoittaa "muukulttuurisilla" vihollisilla? Ai niin, on epä-älyllistä pohtia moista. Niinpä täytyy todeta ettei hän varmaan tarkoittanut ketään tai odottaa Immosen mahdollista vastausta.

Näin se menee kun leikkii tyhmää.

Marko Heikkilä

Juuri näiden vihervassarien kantaväestöä halventavien rasistiksi haukkuvien ja mamuja tukevien kommenttien takia persujen vaalimenestys on taattu. Itse en äänestänyt persuja viime vaaleissa, mutta ensi vaaleissa äänestän ja niin tekee moni muukin mamujen paapomiseen kyllästynyt.

Cenita Sajaniemi

Tänään ajelemassa Uudellamaalla ja kas, jokaisessa pikkumetsässä oli autoja "parkissa" kuten ovat olleet jo ainakin viikon. Marjanpoimijat ovatkin täällä asutuskeskusten ja kesämökkien ympärillä. Joillakin vaikutti olevan oikein mukavaa - taisivat olla tauolla.
Tuttavani kertoi, että piti hätistellä pois porukka ihan porstuan vierestä.
Jaha, ja tähänkö sitten totutellaan suomalaisia.
Mielestäni Immosen kirjoitus oli aivan asiallinen.

Martti Kosonen

Mistä aina pitää löytyä elämää pilaamaan joku huuhaa-professori, jonka mielestä hänen kanssaan eri mieltä olevat henkilöt ovat väärässä?
Tämän Kimmo Grönlundin oma osaaminen esimerkiksi vaalivalvojaisissa on ollut todella onnetonta, mitään sanomatonta ja värittynyttä.

Jorma Lehmonen

Voi voi kyllä taas moni mielensä pahoitti . Kyllä nyt taas alkaa helvetinmoinen dosenttien ja muidenkin viisaiden selittely ja syyttelykampanja että kun tuommoista uskalsi mennä kirjoittamaan. Mitähän ne meistä taas maailmalla ajattelee, noh tai ainakin Ruotsissa.

Lauri Pietarinen

Joku kaipasi hyvää perustetta monikulttuurisuudelle. Noh, Suomen populaatio on niin pieni, että se on geneettisesti ongelmallinen. Tulee paljon perinnöllisiä sairauksia. Sen takia olisikin hyvä saada "uutta verta" tänne Suomeen. Samalla tuovat tietysti kulttuurinsa tänne.

Sampo Honkala

Tässä on yhdessä nipussa useita ikäviä asioita. Immosen kirjoitus on ensinnäkin sisällöltään aika fasistinen; siinä tuodaan esille taistelu puhtaan kansan ja peitellymmin rodun puolesta. Se julistaa sotaa, ja on vaikea sanoa, onko 'fighter' tuossa vertauskuvallinen, vai ollaanko jo etsimässä kättä pitempää voiton saavuttamiseksi. Tämä ei sinällään ole niin ihmeellistä; epäilemättä Suomessa on fasismin tätä puolta kannattavia ihmisiä. Ikävä asia on puoluejohdon hiljaisuus. Sitä on kestänyt nyt niin kauan, että on pidettävä hiljaisuutta myöntämisen merkkinä. Meillä on fasistinen puolue, joka hyväksyy sodan muukalaisia vastaan, ja se puolue on hallituksessa.

Toinen Ikävä asia on Immosen status. Meillä on tietenkin Suomessa vähän sivuun jääneitä nuoria, jotka pelaa netissä taistelupeliä ja elää osittain pelin mielikuvitusmaailmassa, jossa kanssapelaajat ovat 'fighters'. Harva näistä nuorista kuitenkaan sekoittaa oikeasti peliä ja todellisuutta. Immosen kirjoitus kuvaa mielestäni joko todellisuuden hämärtymistä tai toivetta elää keskenkasvuisten mielikuvitusmaailmassa, jossa on käynnissä jännittävää räiskintää päälle liimattujen peli-ideologioiden kannattajien välillä. Näin ajattelevia miehen alkuja voi olla peräkammareissa, mutta ei pitäisi olla eduskunnassa. Siellä pitäisi jollain tavalla olla kiinni reaalimaailmassa, jota säätelevät terveen järjen ohella mm. perustuslaki ja muut lait ja asetukset. Jos on kiinnostusta toimia fasistien henkisenä johtajana ja taistelijana puhtaan kansan puolesta, niin joku muu foorumi kuin kansanedustuslaitos voisi olla sopiva.

Sitten on vielä tämä väkivallalla ja sodalla uhoaminen sinänsä. Sekään ei kuulu parlamenttiin. Vertaus Breivikiin ei ole ihan perusteeton; vaikka Immonen ei itse ampuisi laukaustakaan luonnehtimassaan sodassa, niin joku muu voi sen tehdä. Väkivallalla ja sodalla uhkaaminen ei kuulu kansanedustajan asemassa olevan ihmisen keinovalikoimaan. Immoselta näyttää puuttuvan harkintakyky.

Asennoidun tähän itse vakavasti ja pidän tästä lähtien perussuomalaisia fasistisena puolueena, joka hyväksyy väkivallan ja kehottaa sotaan vähemmistöjämme vastaan. Koska puolueen toiminta on selvästi vaaraksi yhteiskunnan ja sen jäsenten turvallisuudelle, on syytä ryhtyä selvittämämään, mitä laillisia keinoja fasistisen puolueen vaikutusvallan vähentämiselle on. Puolue aiheuttaa ja on jo aiheuttanut lisäksi vakavia vahinkoja Suomen maakuvalle ja mahdollisesti ulkosuhteille, koska fasististen hallitusten asema Euroopassa on historiallisista syistä hankala.

Jari-Pekka Vuorela

Viileän asiallinen analyysi Honkalalta. Immoselta ja monelta muulta on jäänyt aikuisuuden kynnyksellä kaikki aina kesken siinä vaiheessa, kun todellisuus on tullut liian lähelle. Huolestuttavinta on niiden äänestäjien määrä, jotka tekevät näistä peräkammarin pojista kansanedustajia ja järjestöjen puheenjohtajia.

Esitän yhden laillisen konstin fasistisen puolueen vaikutusvallan vähentämiseksi. Mitäs jos ei otettaisi sitä hallitukseen? Muilla kuin fasistisilla puolueilla kun on ainakin 75–80 prosentin kannatus, riippuen siitä, pidetäänkö kristillisdemoneja fasisteina.

Hannu Karppinen

Ilmeisesti joku toimittaja tarkkailee kansanedustajien Facebook
pävityksiä, siitähän saa hyvän uutisen.

No viikonlopun uutiset on tehty, onhan heinäkuu muutenkin niin hiljainen
hyvien uutisten kannalta. Saako tästä myös sellaisen vähintään kaksi
viikkoa kestävän turhia uutisia jatkumon.

Noh, Suomen populaatio on niin pieni, että se on geneettisesti ongelmallinen.

Tuo on kyllä myytti.

http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/2015/07/muslimien-pituuskasvu-ja-alyk...

Paljon hyvää in myös parjatussa Ruotsissa

Et taida olla lukenut viime vuosina Ruotsin maahanmuuttaja lähiöiden ongelmista,
onpa niistä kertonut Helsingin Sanomat. Ruotsissahan palaa tai milloin räjähtelee
jossakin.

Sitten joku professori ottaa herneet nenään yhdestä Facebook päivityksestä.

Panu Saarela

Onkohan Karppisen harkintakyky hieman vajaa?

Jos kansanedustaja julkaisee monikulttuurisuudesta tekstin, jossa hän lietsoo sotaa "muukulttuurisia" vastaan, tekstin joka voisi yhtä hyvin olla massamurhaaja Breivikin kirjoittama, niin tässäkö ei ole uutisen aihetta?

Sodalla uhkaaminenhan on kansanedustajien normityötä. Ja Facebookissahan saa jokainen kirjoittaa mitä lystää, mitä tuosta mesoamaan.

Karppisen mielestä juutalaisten kansalaisoikeuksien rajoittaminen ja käsky käyttää keltaista tähteä 30- ja 40-luvun Saksassa olisivat ilmeisesti olleet "turhia" uutisia.

Luetun ymmärtäminenkin tuottaa Karppiselle vaikeuksia. Kirjoitin nimenomaan "parjatusta" Ruotsista. Sillä viittasin juuri esimerkiksi Malmön levottomuuksiin.

Samaisessa Hesarissa oli muuten artikkeli, jossa toimittaja vieraili Rinkebyssä. Hän kertoi alueen olevan paljon mainettaan parempi, ihmiset elävät pääsääntöisesti rauhallista arkea. Jäikö sinulla tämä juttu lukematta?

Jos ptofessorit ja muut täysjärkiset eivät vedä hernettä nenään Immosen kaltaisesta vihapuheesta, seurauksena on juuri se mitä sinäkin Rinkebyssä (ja toivottavasti natsi-Saksassa) kammoksut. Vihapuhe edeltää aina vihatekoja.

Hannu Karppinen

Ei ole. Kun en ole lukenutkaan. Se on niinku EVVK.
En siltikään usko että hän lähtisi ampumaan ketään.
Yhden kansanedustajan lomapurkaus, en lähtisi ääritehtäviin.

Jos on punavihreä silmälasit päässä niin näkeehän
nämä niin kauheana.

Tietyillä netin blogeilla asetutaan puolustamaan
immosta.

Meillä kaikilla on myös suurempiakin ongelmia,
kuin itse immosen kirjoitus. Siinäkin mielessä
kaikilla on oma kupla.

Minusta ei olisi täällä aikaa päivystää ja kirjoitella 16 kommenttia.

Luuleeko joku muka että Ruotsista löytyisi +80 000
näille kaikille töitä.

Ruotsalaisetko niitä Jugoslavialaisia käsikranaantteja tuovat?

http://yle.fi/uutiset/lehdenjakaja_lahella_rajahtaa_malmon_iskussa__tunt...

Pekka Vuorela

Nythän perussuomalaiset ovat hallituksessa siunanneet suunnitelmat välimeren turvapaikanhakijoiden tuomisesta Suomeen ja siinä sivussa myöntäneet hommaan auliisti vielä lisärahoitusta.
Jotta se puolueen nuivempi kannatussiipikin saadaan pidettyä jollain tapaa tyytyväisenä, tarvitaan näitä radikaaleja irtiottoja, vaikka ei näillä ainakaan vielä mitään käytännön merkitystä ole.

Jukka Kautto

Suomessa ei saa edelleenkään keskustella aroista asoista. Olisi aika hankkia oppia USAsta. Siellä mieluummin hyväksytään ylilyönnit sen sijaan, että kaikkien pitäisi laulaa poliittiseen konsensuksen yhteislaulua. Eikö Suomi parka kokenut itsesensuuria jo tarpeeksi Kekkosen kuusi- ja seitsemänkymmenluvut. Kun aina löytyy pyhiä lehmiä, maa junnaa edelleenkin paikallaan. Miksi esim. Suomi toimii asiankannattajana valuuttaliitossa, joka ei vastaa välttämättä kansakunnan etuja. Pääministerit jonossa ovat asian takana , vaikka todelliset motivaatiot löytyvät Gogolin näytelmästä Päällystakki.

Jani Malmberg

Olen Immosen kanssa samaa mieltä, koska ei tätä maata aikoinaan voitettu sen vuoksi, että tänne voidaan rakennella suurmoskeijoita ja ottaa yhteiskuntaeläteiksi muukalaisia. Suomi ei sotinut sen vuoksi, että tänne voi tulla kaikenlaiset monikulttuuriset etniset ryhmittymät sanelemaan mitä täällä tehdään ja mikä on hyväksi Suomelle! Nyt pitää jumalauta alkaa toimimaan oikean Suomen ja suomalaisuuden puolesta. Rajat kiinni ja lopetetaan näiden kiihkomuslimien ja muiden terroristien ottaminen. Menkää katsomaan youtubesta mitä seuraa kun ääriradikaalit pääsee valtaan. Siinä sitten itketään kun terrorismi ja muut ongelmat seuraavat perässä. Suomi pitää sulkea ulkopuolisilta ja lopettaa heidän elättäminen. Täällä oman maan kansalaiset saavat katsoa sivusta kun meidän sosiaalijärjestelmää nyhdetään euro kerrallaan. Ihmiset voisivat pikkuhiljaa alkaa herätä ennenkuin ongelma paisuu isommaksi!

Sampo Honkala

Eniten ärsyttää näissä isänmaan asian ajajissa isänmaan asioiden heikko tuntemus. Itsenäistyttyään Suomi hyvin nopeasti, jo 1920-luvulla sääti maahan uskonnonvapauden. Suomalainen saa tunnustaa tai olla tunnustamatta mitä tahansa uskontoa, ja tämä on asia, joka on ihan suomalaisen vapauden keskiössä. Meillä on lisäksi kokoontumisvapaus, joten Suomen perinteinen, suomalaisiin arvoihin nojaava lainsäädäntö sallii vaikkapa suurmoskeijan rakentamisen. Muistutan mieliin: "Monta aarretta kallista Suomessa on, toki kallehin on vapaus." Se pitää itsenäisessä Suomessa sisällään täydellisen uskonnonvapauden.

Jani Malmberg

Toisekseen perseeseen nuoleminen pitäisi nyt lopettaa ja menkööt muukalaisten ystävät samalla lipulla heidän kotimaahansa, jos niin paljon on halua seurata ja nähdä monikulttuurista elämää. Minä haluan, että Suomessa vois asua rauhassa ja ei tarvitse jokaisessa lähiössä nähdä näitä tuki /kiintiöpakolaisia viemässä meiltä rahaa kun niitä rahoja tarvitsee myös Suomalaiset, jotka eivät saa kuin tappelemalla tukea yhteiskunnalta. Ollaan jo jääty ulkomaalaisten jalkoihin ja kohta Suomea asuttaa enemmistö ulkomaalaisia. Siinä sitten katsotaan myöhemmin kuka tämän maan omistaa!

Kimmo Koskela

Kunhan meillä on muslimeja yli 10% kansasta , on sisällisota kristityiden ja muslimien kanssa erittäin todennäköinen. Tulevat sen kyllä häviämään, mutta yrittävät kuitenkin. Islam on maailman vaarallisin uskonto ja se asia pitäisi hyväksyä tosiasiana.

Sauli Harju

Jos Venäläiset sanois että ne tulee tuomaan Suomeen sharian ja tappaan kristityt, niin sota olis jo syttyny. Sillon kun muista maista Muslimi tekee saman niin täällä annetaan rahaa. Mikä näitä poliitikkoja riivaa ? Onko niin että Suomi taipuu terrorismin edessä ?

Simo Pietiläinen

Immonen on vaarallinen ja vastuuton.
Pekka Vennamo osui naulan kantaan- Breivikin seuraaja.
Kaikkien kansanvaltaisten voimien - persut-, porvarit, vasemmistolaiset, kepulaiset , kristillisdemokraatit - pitää liittoutua Immosen haikailemaa rasismia ja fasisimia vastaan.

Jani Malmberg

Lopettakaa nyt se monikulttuurisesta yhteisöstä höpöttäminen ihmiset! Youtube kertoo mitä ongelmaa tulee näistä ulkomaalaisista isäntämaalle, joten faktaa löytyy ihan netin valtavirrasta kun katsoo miten ääriryhmittymät ja kulttuurit kohtaavat. Ja joku siellä itki uskonnonvapaudesta toki meillä on uskonnon vapaus, mutta miten se poikkeaa esimerkiksi muslimeiden osalta kun ollaan annettu koulutuksessa, perinteissä ja muussa periksi, jotta heidän herkät sielut eivät traumatisoidu millään tavalla. Koittakaan nyt ymmärtää, että Suomessa on kohta ulkomaalaisia enemmän kuin meitä ei ole kolkkaa kohta missä ei tapaisi johonkin muukalaiseen. Ja mitä lähiöihin tulee niin asun tosiaan helsingissä täällä on musua poikieen joka naapurissa. Ei voi olla kuulematta kun kailotetaan kovalla äänellä ja huudellaan meitä valkoisiksi rasisteiksi. Suomessa joudutaan nuolemaan näiden perseitä ja mielistellä. Muissa maissa osataan pitää kiinni perinteistä ja omista eduistaan. Minä en kuulu näihin perseiden nuolijoihin ja moni veteraani taisteli maan omille kansalaisille ei sitä taisteltu monikulttuurista kehtoa ajatellen. Sen verran minäkin tiedän ja olen lukenut useita kertomuksia tässä. Tavannut veteraaneja ja heillä on samanlainen kanta tähän maahanmuuttoon, että Suomi on kohta ulkoistettu ja heidän taistelunsa oli turhaa.

Kaija Laine

Mitäs jos ei laitettaisi Suomen sodissa sotineiden suuhun kommentteja ja mielipiteitä. Isäni siellä viisi nuoruutensa vuotta vietti, eikä taatusti olisi hyvällä katsonut nykymeinikiä. Isäni ja hänen sotakaverinsa kunnioittivat lakia ja esivaltaa ja tämän maan päätöksentekijoitä, sotivathan he sen puolesta että demokratia säilyi maassamme. Eivät he tietenkään kaikessa samaa mieltä poliitikkojen kanssa. Poliitikko myös aiemmin oli henkilö joka suhtautui saamaansa luottamustehtävään asiaankuuluvalla kunnioituksella ja muisti olevansa siinä tehtävässä koko vaaleilla valitun ajan. Ei löyhötetty kännipäissään mitä sattuu ja sitten itketty että yksityishenkilönä. Veikko Vennamo poikkesi tästä poliitikkokaartista aikoinaan ja muistankin isäni pitäneen häntä hieman naurettavana tyyppinä pikemminkin kuin oikeana päättäjänä. Ja monikulttuurinenhan maamme oli aiemminkin, hieman eri tavalla tosin. Tuolla itärajan tuntumassa joka toisen sukunimi on Sidoroff tai Lasaroff tai jotain muuta venäläisperäistä. Isäni sukupolven ryssäviha oli syvä, mutta ei se koskenut niitä suomalaisia, joiden juuret oli naapurissa. Viisi vuotta ase kourassa juossut ja henkensä edestä pelännyt on myös aika hidas innostumaan tulevista sodista tai "aseveljien" noususta kuviteltua vihollista vastaan. Kyllä moni veteraani häpeäisi nykyistä uhoa ja tuhokuvitelmia enemmän kuin kansainvälistä yhteistyötä ja ihmisten vapaata liikkumista.

Jani Malmberg

Suomen talous kaatuu ja lisää otetaan kiihtyvällä tahdilla kiintiöpakolaisia. Kun ynnää nämä muiden maahanmuuttajien kanssa voi vain katsoa kuinka luvut puhuu puolestaan. Yhteiskunnan tukia syödään omilta eli suomalaisilta. Rasismiin vedoten voidaan vaatia ylempää kohtelua. On hyvä, että on Immosen kaltaisia ihmisiä, jotka eivät kaunistele asiaa vaan sanovat miten asiat tällä hetkellä ovat perseellään. Rajojen sulkeminen ainakin hidastaa tänne tuloa ja sitten kun saadaan vielä samat karenssioikeudet niin ei tee mieli tulla tänne notkumaan meidän veronmaksajien kustannuksella. Tiukempi linjaus maahanmuuttoon on välttämätön Suomen taloustilanteen parantamiseksi. Täällä on jo tarpeeksi musuja ja muita muukalaisia asuttamassa Suomea. Omien kansalaisten tila huononee ja rahat loppuu kun pitää elättää enemmän mitä on budjetoitu. Toisekseen miksi pitäisi antaa vaikka ilmaiseksi jollekin hemmetin suurmoskeijalle ilmainen tontti mihin tämänkaltaiset ajatukset kun työttömät ry yritti saada toimitiloja ei edes tarjottu. Jotain on pielessä kun pitää nuoleskella näitä islamilaisia ryhmittymiä.

Panu Saarela

Kieltämättä esimerkiksi Malmberg - Immosen ilmeinen opetuslapsi - kirjoittaa niin paksua soopaa, että se käy jo viihteestä.

Joku totesi Immosen elävän murrosikäisen teinin tietokonepelien räiskintämaailmassa. Ikiomassa todellisuudessaan elää myös Malmbetg.

Kimmo Koskela

Mikäli Immonen lähtee perustamaan uutta puoluetta, ei enää mitään maahanmuuttokriittistä vaan suoraan maahanmuuttovastaisen puolueen, tulee se saamaan ääniä todella runsaasti ja Persut ovat sen jälkeen itse se apupuolue. Uskokaa jo, että meillä on todella paljon, suorastaan maahanmuuttovastaisia kannattajia Suomessa jokaisesta puolueesta ja yhteiskunnan eri portailta. Syy siihen on ollut varsinkin Islamilaisista maista otetut väärän statuksen alla otetut maahantulijat. Toivottavasti jatkossa otetaan kristittyjä pakolaisia ,joita muslimit sortavat ja teloittavat Islamin uskon varjolla.

Jukka Laine

Ihan perinteistä diibadaabaahan tuo Immosen teksti on, mitä "isänmaalliset" ovat viljelleet vuosikausia nettipalstoilla.

Siksi ne eivät tajuakaan mistä kohu on syntynyt. Media ei ole tällaista räkimistä ennen käsitellyt, joten monelle tämä on ihan uutta.

Jani Malmberg

Puhuinkin niiden veteraanien puolesta joiden kanssa olen puhunut mm oma isopappa, joka taisteli kaukopartiossa ja muiden hänen tuttavieen, joten enemmän olen kuullut negatiivista kantaa tästä maahan tulevista ulkolaisista, joten kuka siellä huuteli jotain omasta isoisästään varmaan on ollut toista mieltä. En sanonutkaan, että kaikki vaan niiden kanssa joiden luona olen ollut ja jutellut asiasta. Pitääkö trollille vääntää rautalangassa siellä????

Toisekseen en ole Immosen opetuslapsi, joten pidetään asialinja. Olen samaa mieltä asiasta kuten moni muukin kenen kanssa olen jutellut. Meitä on aika lailla kuitenkin paljon niin monessa piirissa (PV) olen minäkin ollut ja tavannut samanhenkistä porukkaa. Jos ei kestä suoraa linjausta ja mielipidettä vastaan maahanmuuttajat. Aina voi muuttaa sinne savimajoihin en minä ainakaan halua yhtään terroristia tänne ongelmia tuomaan ja näitä yhteiskunnan varojen varassa notkuvia maahanmuuttajia. Itse tiedän mitä tämä oikeasti olen kolmessa vastaanottokeskuksessa työssä olleena miten paljon näitä tapa matkaajia on olemassa, jotka tietää ensimmäisenä kysymyksenä kysyä miten kauan menee toimeentulotuen saamiseen. Suomi ei tarvitse yhtään ainoata pakolaista tänne syömään valtion varoja. Mitenkö tiedän olen tapellut näiden virastojen kanssa ja nähnyt kun avoimia maksusitoumuksia annetaan jopa kalusteiden hankintaan ja muihin jongen joutaviin kuluihin helposti. Kun taas itse suomalaisena yritän oikeassa hädässä sairaana hakea apua niin annetaan lämmintä kättä. Kyllä jos joku tulee mulle sanomaan, että helposti saa suomalainen tulen paukauttamaan päin näköä sitä henkilöä. Nyt puhuu kokemus itse tapelleena kun on tarvinnut yhteiskunnan apua. Maahanmuuttajista ei ole muuta kuin kuluja meille ja faktaa on kun käytte lukemassa näitä summia paljonko keskimääräisin annetaan yhdelle loiseläjälle.

Jani Malmberg

Suomen talous on taantumassa kun pitää näitä mamuja auttaa ja syytää rahaa ulos Suomesta kehitysmaihin ynnä muiden euromaiden auttamiseen miljardi tolkulla. Italian ja Kreikan, sekä Saksan malli ehkä sopisi tännekin. Toimeentuloon vastikkeellisuus ja rahan pienentäminen. He saavat neljä kertaa keskuksissa lämpimän ruoan, ilmaiset lahjoitus vaatteet (omat kirpputorit), maksusitoumuksia lasten ym omien menojen hoitoon ja HSL matkalipun asiointiin. Kukaan ei penää näitä keskuksessa olon aikana saatuja hyötyjä takaisin. Missä on meidän normaalien työttömien ja sairaiden ilmaiset HSL matkaliput ja sosiaaliavustukset. Hädin tuskin saa 25 euron maksusitoumuksen kahdelle hengelle kyllä saimme tämän verran kuukauden ostoksiin. Miksi meidän tulee joutua ruokajonoihin hakemaan vanhaa ruokaa kun mamuperheet saa uutta ostettua isoilla maksusitoumuksilla? Taidatte narisijat olla jotain vassareita tai muuten vaan tyhmiä kun oman maan kansalaiset teidän mielestänne saavat kärsiä. Minäkin olen työssä ollut yli 20 vuotta ja maksanut veroja, että voin katsoa kun minun verorahoja käytetään mamujen hoitamiseen ja itse saan kuulla, että rahaa ei ole!

Täällä meidän lähiössä on muutama naapuri ulkolainen taustaltaan saanut vuokrat täysin sossulta kun minä kysyn kun rahaa ei ole niin hädin tuskin mitään laskujenkin kanssa saa tapella. Totta helvetissä haluan nuo loiseläjät täältä pois kun on tilanteita, että ihmisillä elämäntilanteet muuttuu pakon edessä. Vaadin suomalaisille samaa kohtelua. Helppo se on herrojen siellä huudella!

Jani Malmberg

Tässä alkaa kohta valtaosa näistä virastoissa taistelleista ihmisistä hermostumaan ja kohta täällä on sisällissota mamuja vastaan. Olen eturintamassa heittämässä niitä lauttaan ja viemässä kotimaahansa. Jatkuvasti kuulee sompuilta ja muilta, että kuinka helppoa on Suomessa saada rahaa asumiseen ja muuhun ilmaiseksi!

Lisää vain Immosen kaltaisia ja muita henkilöitä tänne päättämään ja aionkin äänestää radikaaliajattelijoita tuonne eduskuntaan jatkossa!

Jani Malmberg

Ei tarvitse mennä kuin ruokajonoihin siellä on aika paljon tuhansia ihmisiä, jotka kiroaa mamut helvettiin kun liittoudutaan yhdessä niin tulee oikeaa henkilöä eduskuntaan! Näitä yhteiskunnan hylkäämiä ihmisiä on paljon.

Jani Malmberg

Turhaan sitä linkittelee lehtijuttuihin nimittäin suunta on nyt alaspäin ja ihmisten kärsivällisyys loppuu. Olkoon vaikka suveneerista tämä Suomi ajattelu teidän muiden mielestä, mutta sisällissotaa kohti mennään. Kansalta ei voida loputtomiin nyhtää ja ajaa nurkkaan ilman, että siitä koituu taistelua. Itse nähneenä miten hyvin meidän hyvinvointivaltio hyysää näitä ulkolaisia en yhtään ihmettele mielenosoitusten ja radikaalipuolueiden kannatuksen lisääntymistä. Kohta täällä kaduilla otetaan laki omaan käteen, jos asiat eivät parane. Ei kukaan ala sivusta katsomaan kun omat saa taistella etujen puolesta ja muut on eriarvoisessa asemassa. Matti Hemmille terveisiä ja muille, että olen eturintamassa kun ajankohta tulee kansan vastarinnalle. Meitä kuitenkin on paljon, jotka taistelee elämän vuoksi ja vihaa kääntynyttä byrokratiaa. Tulen antamaan tukeni maahanmuuton alasajamiselle ja niin tulee muutama muukin tuolta ruokajonosta. Tervetuloa kokeilemaan sairastukaa ja pakon edessä joutukaa virastojen asiakkaaksi. Menkää ruokajonoihin sieltä kuulee totuuden näistä virkamiesten töppäilyistä. Sota on lähempänä kuin osaatte kuvitellakaan ei tarvitse paljon seurailla ympäristöään kun viha kasvaa. Ihmiset haluavat oikeutta omalle kohdalleen. Oikeutta ei ole se, että me saamme kärsiä ja muille annetaan helpommin. Odotan sitä päivää kun nämä leikkaukset katkaisevat kamelin selän ja lähden vapaaehtoisesti mukaan kaatamaan tätä älyttömyyttä maahanmuuton osalta.

Jani Malmberg

Islami on yksi pahimmista valtaa tekevistä ryhmittymistä ja maailmalla voi hyvin seurata heidän kiihkonsa voimaa. Sitten mitä tulee maahanmuuttoon ei riitä loputtomiin valtion kassa hyysätä, joten tullaan taas talkoo henkiseen ajatteluun kansa mukaan kysymättä heiltä. Kyllä veronmaksajina pitäisi saada itse määrätä mitä haluaa tukea verorahoilla. En minä ainakaan halua tukea maahanmuuttoa ja tässä ei ole demokratiaa nähty kun kansa mukisematta maksaa näitä ulkolaisia tukipaketteja, sekä ottaa maahansa lisää elätettäviä. Ihmisillä pitää oikeus itse päättää mitä haluaa tukea ja arvostaa. Sitten nähtäisiin kuinka paljon vähemmän rahaa tulisi maahanmuuttoon ja ulkomaiseen humanitaariseen avunantoon.

Jani Malmberg

Itse ainakin tukisin Suomalaisten köyhien puolesta ja vanhusten, sekä muiden erikoisasemassa olevien vammaisten puolta. Yhtään latin latia ei menisi ulkolaisille loiseläjille, jotka kiertää eurooppaa maasta toiseen kun maksimiajat ylittyy.

Jani Malmberg

Edelleen näille valittajille käykää kokeilemassa puoli vuotta ruokajono asiakkaana ja alle 700 euron tienesteillä. Siinä totuus kohtaa hyvin kun joutuu virastojen rattaisiin. Älkää tulko mulle sanomaan miten asiat pitäisi olla te ette tiedä puoliakaan miltä tuntuu elää sairaana tässä yhteiskunnassa pakon edessä!

Jani Malmberg

Minä satun tietämään miten suomalaisia kohdellaan täällä! Olen myös nähnyt miten nämä pummit saavat kaiken kultalautasella kun rasismi on hyvä ase käyttää virastoja vastaan. Lukekaa KKO ennakkopäätöksiä sieltä selviää miten väärinkäytetään meidän tukijärjestelmää.

Sauli Harju

Pointti on se että uskonnosta huolimatta kaikkia lakeja pitää noudattaa, ja lakeja ei saa muuttaa siihen suuntaan että täällä laillistetaan tällä hetkellä lakia vastaan oleva rikos. Suomen lait on tehty sitä varten että niitä noudatetaan. Tuosta ei missään nimessä saa poiketa. Nyt on tuomiot niin naurettavia vakavista rikoksista että sitä vaan ei voi suvaita.

Markku Savikivi

Hohhoijaa. Olkinukkemielenosoituksestakin kaupunkien toreilla on vierähtänyt aikaa. Siellä muutamat ministerit olivat ritirinnan bussien polttajien ja poliisin ja Suomen valtion vastustajien kanssa osoittamassa mieltään väkivaltaa vastaan. Mielenosoituksesta huolimatta ei ole lähdetty ajamaan ksenofoobikkoja pitkin metsiä sen enempää kuin klaustrofoobikkojakaan. Fobioista kärsivät ovat saanet pitää vapautensa toistaiseksi. Klovnifobioista kärsivät ovat saaneet osakseen jopa myötätuntoa klovnien heiluessa moottorisahojen kanssa kaduille. Olisikohan foobikkojen syrjintä pikemminkin häviävää kansanperinnettä, vaikka vihervasemmisto onkin vielä voimissaan.
--------------------------------
Velipoika kertoi koulunsa luokkaretkeltä sellaisen tapauksen, jossa opettaja raahasi vapisevaa korkeanpaikankammosta kärsivää tyttöä väkisin näkötorniin. Taisi olla opettaja jonkin sortin vihervasemmistolainen.