Perjantai 18.1.2019

Uusia paljastuksia Shkupollista – ”Miksi häntä ei karkotettu?”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
27.5.2010 14:51
  • Kuva: Poliisi
    Kuva
    Ibrahim Skhupolli ihaili ja keräili aseita ja oli usein tekemisissä poliisin kanssa.

Faktakulma

-Ibrahim Shkupolli surmasi entisen naisystävänsä, tämän neljä työtoveria ja itsensä uudenvuodenaattona Espoossa.

-Keskusrikospoliisi julkisti tänään asiaan liittyvän esitutkintamateriaalin.

Sellon ammuskelijan Ibrahim Shkupollin surmaaman entisen naisystävän läheiset kertovat todistajanlausunnoissaan Shkupollin ihailleen avoimesti väkivaltaa ja kehuskelleen muun muassa Helvetin enkelien jäsenyydellään.

Naisen pojan mukaan Shkupolli oli sanonut, että "hän on Helvetin enkeleissä". Shkupolli oli kehuskellut pojalle päässeensä järjestössä "suosioon" ja johtajan tykkäävän hänestä.

Nainen oli kertonut myös veljelleen Shkupollin sanoneen olevansa Helvetin enkeleitten jäsen. Naisen veli kuitenkin epäilee todistajanlausunnossaan puheiden todenperäisyyttä. Hän ihmettelee olisiko moottoripyöräjärjestö halunnut riveihinsä miehen, joka "aina ihaili avoimesti sotimista ja taisteluita ja aseita".

Keskusrikospoliisin mukaan poliisin tietojärjestelmään oli ennen uudenvuoden verityötä kirjattu vuosina 1993-2009 yhteensä 51 rikosasiaa, joissa Shkupolli oli ollut epäiltynä. Vuonna 1990 Suomeen tulleella Shkupollilla ei kuitenkaan ollut rikosrekisteriä. Rikosrekisteriin tulee merkintä, mikäli henkilö tuomitaan rikoksesta ehdolliseen tai ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Viidessä rikosasiassa asianomistajana oli surmattu naisystävä, joka oli myös hankkinut Shkupollille lähestymiskiellon. Naisen poika kertoo todistajanlausunnossaan perheen elämän olleen "minun lapsuudesta asti pelkoa" ja hämmästelee, ettei Shkupollia ole karkotettu Suomesta.

-Ibrahim on pahoinpidellyt ja tehnyt rumempia rikoksia Suomessa ja olen ihmetellyt miksi häntä ei ole karkotettu Suomesta, poika sanoo todistajanlausunnossaan.

Pojan mukaan esimerkiksi Shkupollin veli oli karkotettu, vaikka tämä oli "ihmisenä mukava ja ystävällinen".
Shkupollilla on pojan mukaan ollut myös häntä koskenut lähestymiskielto. Shkupolli oli vuosien mittaan uhkaillut koko perhettä sekä pojan äidin tuttavia ja työtovereita.

Pojan mukaan Shkupollin "päässä naksahti" sen jälkeen, kun hän palasi synnyinmaastaan Kosovosta, jossa oli ollut sotimassa siviiliarmeijan riveissä. Kosovon-visiitti tapahtui Suomessa olon aikana.

Naisen poika ja useat muut läheiset ihmettelevät krp:n materiaalissa, miksi nainen päästi sairaalloisen mustasukkaisen miehen uudelleen lähelleen hieman ennen uudenvuoden tragediaa.

Lue kaikki Sellon ammuskeluun liittyvät jutut täältä.

Faktakulma

-Ibrahim Shkupolli surmasi entisen naisystävänsä, tämän neljä työtoveria ja itsensä uudenvuodenaattona Espoossa.

-Keskusrikospoliisi julkisti tänään asiaan liittyvän esitutkintamateriaalin.

Henkilöt: 
Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

MOT

Ei riitä edes siihenkään. Paljosta vetoa, että molemmat mummot saavat jäädä ja ovat piakkoin suomalaisten veronmaksajien kustannuksella terveydenhoitomme piirissä. Toivottavasti Mikko Paatero ym. kumppanit ottaisivat nämä mummot yhteisvastuulleen ja rahoittaisivat heidän kulut nykyiset ja tulevat kulut omasta pussistaan. Eivät varmasti rahoita, koska he ovat jo nyt meidän taskuillamme.

Käpälämäen tarkkailija

Mutta sen sijaan näiden mummojen myötä tämä ns. perheenyhdistäminen paisuu pian kuin pullataikina. Ketäs näiden mummojen jälkeen tulee? No tietenkin yhtäkkiä löytyy näille mummoille uudet aviomiehet ja sitten on vuorossa näiden uusien aviomiesten entiset perheet ja pian täällä on kokonainen uusi suku. Joka taas leviää kuin ameeba. Nyt on lähdetty tarpomaan loputonta suota, johon eivät rahkeet riitä mutta takaisinkaan ei voi enää kääntyä. Onneksi olkoon Suomalainen yhteiskunta...

Jouko Heyno

Ongelman ytimessä on sen epäjohdonmukaisuus; jos vanhemmat tai toinen heistä on SUomessa, sosiaaliämmien mukaan lapset ja isovanhemmat pitää saada Suomeen. Jos täällä taas ovat lapset tai yksi heistä, muu suku pitää saada Suomeen. Ja jos joku isovanhemmista on onnistunut saamaan paikan Suomesta, pitää kaikki jälkeläisetkin päästää tänne.

Yhdistämisperuste ei voi olla Suomi, vaan "vanhemmat sinne, missä lapset ovat" tai "lapset sinne, missä vanhemmat ovat" jne.

T.Anttila

"Pojan mukaan Shkupollin ”päässä naksahti” sen jälkeen, kun hän palasi synnyinmaastaan Kosovosta, jossa oli ollut sotimassa siviiliarmeijan riveissä. Kosovon-visiitti tapahtui Suomessa olon aikana."

Jos tämä tosiaan pitää paikkansa, niin kysyttävä on kuinka paljon näitä suuria vapautusarmeijan sankareita meillä vielä on?

Ja jos pitää paikkansa että "vapautusmatka" matka tapahtui Suomessa olon aikana, niin ei jumankekka soikoon...

The X

Päättäjiemme mukaan mummelit ovat riesa, eivät tällaiset skitsot joita pitää helliä koska muu olisi sitä rasismia. Joo vetäkää vain sisäänne "suomijunttit" ja kärsikää, lisää vastaavia tulee niin kauan kunnes osaatte äänestyskäyttäytymisellänne tai muutoin ryhtyä ihan oikeasti välittämään muustakin kuin siitä viikonlopun viinakassista.

salakankee

Ne eivät osaa kuin kaksi asiaa, joista toinen on piilotella Tiitisen listaa kassakaapissaan.
Kysymys kuuluukin, kuinka monta suojelupoliisia tarvitaan vahtimaan Tiitisen entistä kassakaappia!
Vastaus: koko henkilökunta

TAITO TURTIAINEN

Tietojeni mukaan Venäjä ja muslimimaa Egypti kunnioittavat vanhoja ihmisiä.Nämä mummojen sukulaiset loukkaavat lähtömaitansa väittäessään etteivät ko.maat huolehdi vanhoista ihmisistä.Miljoonien täkäläisten on tultava toimeen siellä kuitenkin,kuka muuta väittää loukkaa näitä maita.Eikö islamin usko puolla vanhoja ?Eikö Venäjällä vanhuksia kunnioiteta?
Somalia on turvaton paikka elää kunnes laillinen oleskelulupa on taskussa.Virallinen oleskelulupa Suomessa muuttaa Somalian turvalliseksi heti.Suuret joukot somaleja lomailee ja vierailee siellä .Koraani antaa sellaisen neuvon että vääräuskoiselle voi valehdella sortumatta syntiin.Kyllä Suomessa ollaan sinisilmäisiä ja typeriä.

Yksi monien puolesta

"Pojan mukaan Shkupollin "päässä naksahti" sen jälkeen, kun hän palasi synnyinmaastaan Kosovosta, jossa oli ollut sotimassa siviiliarmeijan riveissä. Kosovon-visiitti tapahtui Suomessa olon aikana."

Eikö Supo seuraa Suomessa asuvia ulkomaalaisia, missä he matkustelevat ja mitä he tekevät ulkomailla? Miten turvapaikanhakijalle myönnettyyn oleskelulupaan ei voida puuttua, jos oleskeluluvan saanut turvapaikanhakija käy välillä sotimassa entisessä kotimaassaan?

Sitooko Tiitisen-listan suojelu Supon kaikki resurssit?