Tiistai 21.5.2019

”Keskustassa on puolirikollisia kähmijöitä”

Luotu: 
31.5.2010 15:59
  • Kuva: Juhani Kemi
    Kuva
    Timo Laaninen pitää viime aikana julkisuudessa paistatelleita keskustalaisia puolirikkollisina.

Keskustan puoluesihteeriehdokas Timo Laanisen mielestä puoluekokoukseensa valmistautuva keskusta on jakautunut kahtia.

Ensimmäinen keskusta on Laanisen mukaan se porukka, joka on viime ajat hallinnut julkisuutta: epämääräisten liikemiesten kanssa veljeilevä puolirikollinen poppoo, joka kähmii vaalirahoja sieltä sun täältä ja suhmuroi kuntakaavoja.

–Sitten on se toinen keskusta, johon minulla on ollut tilaisuus tutustua, kun olen kiertänyt ympäri Suomea. Siinä toisessa keskustassa toimivat ovat tavallisia ihmisiä, kunnon kansalaisia, jotka kukin omassa lähipiirissään hoitavat vakavasti ja vastuullisesti yhteisiä asioita. Tätä uutta keskustaa haluan olla rakentamassa, Laaninen sanoi maanantaina Helsingissä tiedotustilaisuudessa.

Laanisen mukaan tuskatila kentällä on vahva kahden keskustan olemassaolosta. Ihmiset ovat hänen mukaansa turhautuneita ja masentuneita siitä, että julkisuudessa ollut keskusta tuntuu niin vieraalta.

Uskottavan muutoksen saaminen vaatiikin myös kasvojen vaihtamista, hän totesi – viitaten puoluesihteerikaudelleen jatkoa tavoittelevaan Jarmo Korhoseen.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Ilkka Luoma

Toisekseen oikeus päättää onko rikollinen vai ei - poliisi tutkii, syyttäjä syyttää (tai siviilijutussa joku haastaa) ja oikeus tuomitsee - eipä mennä asioiden edelle.

Moraalisesti Antti Kaikkonen voisi pohtia rooliaan - Vanhanen on jo jättämässä laivan, mutta ei tuomittuna, korkeintaan joidenkin äänekkäiden nettipersoonien taholta...

Ilkka Luoma

Sniper

Tällä lausumallaan Laaninen taisi sinetöidä tappionsa tulevassa puoluesihteerivaalissa. Omien haukkuminen "puolirikolliseksi" ei ole Timolle kunniaksi. Jos kohta kepulaiset oavt omassa piirissään kovia toisilleen, he ovat myös ankaria niille, jotka erehtyvät haukkumaan omiaan ulkopuolisille.

Niinkus tiedetään, valtaosa keskustalaisista pitää Korhosen ajojahtia etelän median juttuna. Nyt Timo-parka erehtyi heittelemään kakkareita samoilta etelän median rattailta omiensa niskaan.

palonola

Laaninen on ottanut mallia Timo Kauniston kampanja tyylistä:raaka hyökkäys vaan ,Kaunistokin on saanut
kiitettävän 6% gallup kannatuksen.Ei Laanisella ole mi-
tään mahdollisuuksia .Miehellä on ikää 55 vuotta eikä
minkäänlaisia poliittisia näyttöjä.Onko päässyt koskaan
edes kunnanvaltuustoon.Kuinka lienee Suomenmaan tilanne
sisältö ei ainakaan ole parantunut ,päinvastoin ,lehti
on jämähtänyt paikalleen.väliäkö sillä,koska yhteiskunta
maksaa näiden "lipareiden " kulut .