Lauantai 23.3.2019

MTV3: Aki Haaron uskomaton pako – narahti nolosti

Jaa artikkeli:
Luotu: 
3.6.2010 15:02
Päivitetty: 
3.6.2010 15:03
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Keskustan hallintopäällikkö Aki Haaro jäi nolosti kiinni pakoyrityksestään.

Keskustan johdon ympärillä vellova kohu saa entistä hämärämpiä piirteitä. MTV3 ja Iltalehti kertovat puolueen hallintopäällikkö Aki Haaron yrittäneen tänään livahtaa toimittajilta - kiipeämällä aidan yli.

Haaro jäi kuitenkin kiinni paostaan Lehtikuvan kuvaajan ehdittyä näpätä otoksen, jonka näet MTV3:n sivuilta. Myöhemmin Haaro myönsi pakonsa toimittajille.

Haaro ei ilmeisesti kaivannut toimittajia kysymyksineen lähelleen, koska hän ja puoluesihteeri Jarmo Korhonen ovat olleet viime päivinä keskustan valejäsenkohun ja Joutsen Median "vallankumouksen" nostattaman ihmettelyn keskiössä.

Uusi Suomi kertoi eilen, että keskustaan valtakirjalla liitettyjä "valejäseniä" on jopa 50 000. Tänään opetusministeriön nuorisoasiain neuvottelukunnan pääsihteeri kertoi Uudelle Suomelle, että keskustanuorten jäsenmäärää saatetaan selvittää, sillä järjestö on voinut saada liikaa tukea valtakirjajäsenten vuoksi.

Itse keskustapuolueen tukeen liikajäsenet eivät ole vaikuttaneet, koska puoluetuki määräytyy kansanedustajien mukaan. Sen sijaan nuorisojärjestöt saavat tukensa osin jäsenmääränsä perusteella.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

tapio_o_neva

On häpeällist olla toimittaja. Se on kuin olisi salametsästäjä. Haaro on kunnn mies. Toivottavasti housujen haarut kestävät loikittaessa aitojen yli toimittajia pakoon.

Ehdotan, että Haaro hakee lähestymiskieltoa Ilta-Sanomien ja Iltalehden toimittajille.

tapio_o_neva

Jotenkin tuntuu, että ellei ole seiväshyppääjä niin kuin Antti Kalliomäki niin kannattaisi panostaa 110 metrin aitoihin.

Minusta Suomen Keskusta voisi järjestää Lahden puoluekokouksensa yhteydessä Lahden stadionilla 110 metrin aidat -juoksun Ilta-Sanomien ja Iltalehden toimittajien kanssa. Voittaisiko Korhonen ja kumppanit vai olisiko paparazzien joukkue nopein.

Mikael Pentikäisen kanssa pitäisi järjestää estejuoksu vesiestein.

Juhlaiskelmä
http://www.youtube.com/watch?v=bC4xnp4AHqA

tim

Nyt kehittämään kepulaiset Antti Haarolle ja Kepuli-Korhoselle liikkuvaa sontakuoppaa, kun täällä kaupungissa ei niitä ole paitsi se iso Apollonkadulla. Voisi tehdä vaikka auton peräkärryyn. Seuraisi kumpaakin heidän reiteillään. Kun alkaa ahistaa etelän median kysymykset, niin loikka sinne ja kuski vie pois, eipä tarvitse kiipeillä aitojen yli kuin pahaiset pennut ja tuttu sonnan haju rauhoittaa eikä ala hyperventiloimaan. On se niin paha paikka olla kepussa töissä kyllä he sen ansaitsevat..........

tapio_o_neva

Jotenkin tuntuu, että Iltalehden ja Ilta-Sanomien shakaalitoimittajilla on jälleen jahti päällä: ilmassa on ihmismetsästyksen tuntua.

Mieleen muistuu Pekka Paavolan valheellinen pako Eurooppaan (nähtiin Tampereella) ja sitten se, kun Ilkka Kanervan perässä juoksivat myös miestoimittajat kolme viikkoa kyselemässä tyhmiä: koska eroat.

Alma Media ja Sanoma ovat päättäneet ristiinnaulita Haaron, kun Korhonen on liian liukas.

Jotenkin keskustaliberaaliin sinipunatyyliin kuuluu, ettei Uudenmaan vaalipiirin rikosepäillyiltä, Matti Vanhaselta ja Antti Kaikkoselta kysytä mitään, vaan he saavat kulkea ilman toimittajien ahdistelua vapaasti Helsingin kaduilla.

Haaron kannattaisi ostaa seiväs ja ottaa harjoittelutunteja Antti Kalliomäeltä. On nimittäin niin, että suomalaistan toimittajien pakoilu on kovaa kaukopartiohommaa. On kuin neuvostoliittolainen takaa-ajopartio olisi niskassa ilman, että latu- tai sirpalemiinoja saisi käyttäää.

Toivottavasti Haarolla eivät housut repeä hänen loikkiessaan toimittajia pakoon. Lukekaa Verikko Huovisen Rasvamaksasta juttu riistapoliisi Virenistä sekä Norpotista ja Puttemansista. Sopii hyvin tähän tilanteeseen.

parviainen

Jopa korkeatasoinen uutislehti Lehti kommentoi asiaa.

"(OLYMPIASTADION) Keskusrikospoliisi epäilee keskustan hallintopäällikön Aki Haaron rikkoneen 110 metrin aitajuoksun EM-kisarajan aamuisen puoluehallituksen kokouksen jälkeen. Hyvän lähdön saanut Haaro jätti heti lähdössä toimittajat taakseen ja pinkoi veretseisauttavaan kisavoittoon.

“Tarkoituksena on loppukesästä vielä parantaa ennätystä, päästä syksyn Ruotsi-ottelun jälkeen Nuorisosäätiön johtoon ja alittaa moraalisessa korkeushypyssä riman mahdollisimman monesti”, Haaro kertoi tavoitteistaan.

Haaron henkilökohtainen valmentaja Jarmo Korhonen ei kuitenkaan pidä suojattinsa EM-kisamatkaa vielä varmana.

“En halua ottaa kantaa valintoihin, koska ne on perinteisesti tehnyt keskustan puoluekokous, eikä sitä käytäntöä ole syytä muuttaa”, Korhonen linjasi perunakuopastaan."

http://lehti.samizdat.info/2010/06/03/4392/

Oikeuden puolesta

Kuinka paljon keskustapuolueeseen kuuluvat moraalittomat vallankahvassa olevat ovat jo nyt käyttäneet yhteistä rahaamme oman taloudellisen resurssin kohentamiseen? Kuinka paljon niillä rahoilla olisi esim. maksettu valtion velkaa tai hoidettu huono-osaisten kansalaisen asioita?

Voiko yhteen puolueeseen Kepuun kerääntyä näin paljon epäluotettavia ehdokkaita? Lisäksi tuntuu siltä, että jokin Korho-peikko pelottelee nuoret ja terhakat naispuoliset yrittäjät jättämään leikin kesken.

Puoluekokous kiireesti koolle ja koko puolue tasaiseksi, muuten ei Suomen maine nouse, eikä kansalaisten usko palaa. Ryvettynyt ja päätehtävissään ryvettynyt puolue MTK pystyy etujärjestönä varmasti huolehtimaan viljelijäväestön asiat edes sodanjälkeiselle tasolle. Ja tyytyväisyys löytäisi jälleen suomalaisten peltojen pientareille.