Keskiviikko 16.1.2019

Murskavoitto: Keskustan puoluesihteeri vaihtui

Jaa artikkeli:
Luotu: 
12.6.2010 19:26
Päivitetty: 
12.6.2010 19:32
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
    Timo Laaninen (oik.) valittiin keskustan uudeksi puoluesihteeriksi. Vierellä keskustanuorten puheenjohtaja Antti Kurvinen.

Timo Laaninen on valittu murskavoitolla keskustan puoluesihteeriksi.

Laaninen sai 1675 ääntä. Jarmo Korhonen sai 579 ääntä ja Simo Sorsa 57 ääntä.

- Me teimme tänään neilikkavallankumouksen. Kiitos kaikille, totesi Laaninen heti tulosten tultua julki.

- Haluan kiittää Jarmo Korhosta 16 vuoden yhtenäisestä työrupeamasta, joista viimeiset neljä vuotta puoluesihteerinä. Jarmo, olet tehnyt kovaa työtä, ja se työ tulee kestämään, Laaninen sanoi.

Laaninen myös kehotti Korhosta asettumaan ehdolle eduskuntavaaleihin.

- Jos Jarmo panee kaiken sen tarmon yhteen vaalipiiriin, jolla hän on koko Suomea kiertänyt, niin siinä ei jäisi yhtään kiveä kääntämättä siinä vaalipiirissä.

Laaninen on toiminut vuodesta 2008 Suomenmaan päätoimittajana. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Esko Ahon ja Anneli Jäätteenmäen erityisavustajana.

- Kansa on puhunut. Siihen on hyvä tyytyä, sanoi Jarmo Korhonen.

Hän onnitteli lämpimästi koko uutta puoluejohtoa.

Jaa artikkeli:

Kommentit

jani73

Tämä onnistuu vain Kepussa - Case Juhantalo - Nyt Korhonen on mediassa mestattu ja vain keskustalaiset voivat edes ehdottaa tuollaista - ja Laaninen on oikeassa! Vain kierot pohjanmaalaiset pystyvät äänestämään itseään edustamaan tuollaisen kieron korkkiruuvin kostoksi etelän medialle, kun käräyttivät keskustalaiset rikollisen toiminnan rahojen kierrätyksen suhteen.

KMa

Missähän tuomioistumessa vaalirahan kerääminen kepun osalta on tuomittu rikolliseksi?

Median mestaama, jep niimpä. Media mestaa milloin kenetkin ja mediaan sinisilmäisesti uskovat sen joka sanan.

Kai sentään äänestäjillä on oikeus äänestää ketä he haluavat, vai onko halu rajata äänet vain tietyille henkilöille sitä paljon puhuttua demokratiaa. Ja jos jollakin on halua asettua ehdolle millä perusteella pitäisi se joltakulta kieltää? silläkö ettei naama miellytä ja on erimieltä kuin itse?

jani73

Juhantaloako ei tuomittu rikoksesta? Hänellä oli vielä liiketoimintakielto päällä ja hänet valitettiin seuraavaan eduskuntaan :) Keskustalaiset äänestäisivät varmaan pedofiilejäkin eduskuntaan. Niin kuka puolue haluaisi hallitukseen keskustan kanssa jos heidän ministeriehdokas olisi Korhonen - mies joka vei poliitikkojen uskottavuuden vuosikymmeniksi.

Jos keskustalaisten mielestä harmaalla alueella temmeltäminen ei ole moraalitonta ja arveluttavaa, niin ei ihme että teistä puhutaan mitä puhutaan, eli kepu pettää aina. Tai tapaus Kalli - jos lain rikkomisesta ei tuomita, niin rikotaan lakia. Olette kyllä aika velikultia te kepulaiset.

KMa

näppärästipä sinä ohitit kysymyksen, joten siinä taisi tulla ilmi millä asenteella kirjoituksia kirjoitellaan totuuden kanssa niillä ei ole mitään tekemistä.

Ps. Heinäluoma ei ole vieläkään ilmoittanut kaikkia saamiaan vaalirahoja, ja kuten voidaan huomata hyväksyt sen täysin rinnoin aika velikultia ei voi muuta sanoa

Jouko Saari

Puoluesihteerin vaihdos ei vie Kepua vaalivoittoon, mutta parantaa sisäpoliittista ilmastoamme merkittävästi. Vanhasta käy vähän sääli, sillä hän on mielestäni rehti suomalainen mies ja olisi ansainnut paremmat tukijoukot. Viidenkymmenen villityksestä on puhuttu vähän, mutta se on totta totisempaa. Harmi, että Matti kompastui siihen. Jyllää ne hormoonit hiirelläkin saati sitten Kanervan Ikellä, jota en enää koskaan äänestä.

tapio_o_neva

Sen lisäksi Kanerva tarvinnee hoitoonohjausta eduskunnan puhemiesneuvostolta eduskunnan työterveyshuoltoon.

Mao Zedong esti Zhou En-lailta tehokkaan syöpähoidon, jotta Zhou En-lai ei eläisi häntä vanhemmaksi.

Jotenkin tuntuu, että Katainen ja Niinistö haluavat Kanervan jatkavan oireiluaan, jotta Turun Kokoomus vihdoinkin ymmärtäisi kehittää jonkun uuden ehdokkaan tilalle eduskuntavaaleihin.

UppiNiskanen

Eipä hirveesti kiinnosta Kepun politiikka, olipa siellä johdossa kuka tahansa. Kepu on siltarumpupuolue ja sellaiseksi jää. Meille, jotka asumme täällä kehä-III:n sisäpuolella kepulipolittiika tarkoittaa vain verovarojemme väärinkäyttöä pitkin Suomen korpia.