Sunnuntai 26.5.2019

Kokoomus: ”Avioliitto sukupuolineutraaliksi”

Luotu: 
13.6.2010 12:06
  • Kuva: Ossi Kurki-Suonio / Uusi Suomi
    Kuva
    Kokoomuksen puoluekokous on käynnissä Jyväskylässä.

Kokoomus ottaa tavoitteeksi avioliittolain muuttamisen sukupuolineutraaliksi.

Kokoomuksen puoluekokous hyväksyi asiasta tehdyt aloitteet äänin 292–162. Vielä edellisessä puoluekokouksessa äänestys päättyi niukasti vastustajien voittoon.

Kokoomuksen puoluehallitus otti omassa vastauksessaan kannan, jonka mukaan valtion ei ole syytä puuttua siihen, mitä sukupuolta tai suuntausta avioliiton solmijat edustavat. Sukupuolen ei siten pitäisi muodostaa estettä avioliitolle tai siviilivihkimiselle.

Jaa artikkeli:

Kommentit

TapioTTT

Eipä nykykokoomuksellekkaa kovin pitkää polittista ikää voi povata kun seuraa heidän degeneroitumistaan jossa kaikkien mailmojen ja tahojen ääriainekset mellastavat miten tahtovat.
Kyllä Rihtniemikin kääntyisi haudassaan jos lukisi puolueen nykyohjelman. Tällainen kaamea perusarvojen tuhoaminen vahvistaa perus-suomalaisen kannattajakuntaa.

tomipaananen

Tämä järkyttää pahasti peruskokoomuslaista, jotka ovat kaikista irrationaalisimpia kaikista puolueista.

Kokoomuslaiset esiintyvät järjenäänenä, mutta todellusuudessa ovat kaikista suurimpia uskovaisia huuhareita.

Kokomuuslaiset syyttävät vihreitä ja demareita epärationaalisiksi, mutta eniten epärationaalisuutta olen havainnut kokoomuksessa.

ROOSTER

Tässä on nyt selvästi tehty viime aikoina kaksi puoluekokouslinjausta joista toisella (homoliittojen salliminen), menetetään kannattajia ja toisella ( pakkoruotsin lopettaminen) yritetään haalia lisää - ilmeisesti samalta suunnalta.

Aktiivisuutta teot kyllä osoittavat ja sen, että toivoa voi sittenkin olla - muutokseen.

Ray

Kokoomuksessa on arvoliberaaleja ihmisiä. Siksi tällainen päätöskin syntyi. Persujen äänestäjät taas nojaavat ennkkoluuloihinsa luullen niiden olevan ymmärrystä. Kepulla on rasitteenaan funamentalistinsa ja kristilliset ovat muuten vaan kuutamolla.

Oikea ratkaisu oikealle kohderyhmälle: koulutetulle laajalle keskiluokalle.

tapio_o_neva

1980-luvulla sanottii Reserviupseerikoulussa, että enää ei puhuta (sotilas)kouluttajista siksi, koska enää vain armeijassa ja koirakoulussa oli "kouluttajia". Tämän vuoksi oli siirrytty opetusupseereihin.

Jos suomalaisesta yhteiskunnasta voi jotain sanoa niin sitä on todella koulutettu, ei opetettu, ajanmukaiseen yhteiskuntaan MTV3:n ja Nelosen voimin siten, että sen voidaan todella sanoa olevan koulutettu ja kasvatettu, ei opetettu eikä sivistytetty.

Odottaisinkin, että edes sivistyspuolue Suomalaisessa puolueessa, Kansallisessa Kokoomuspuolueessa, joka on joskus esiintynyt myös kykypuolueena demonstroiden kaikkien muiden kyvyttömyyttä, avattaisiin keskustelu siitä, olisiko Suomessa koulutuksen ohessa mahdollisuus myös sivistyä.

Julkenen esittää tätä, vaikkei se olisikaan valtionhallinnon tuottavuustavoitteiden mukaista.

mattikani

Kyllä sitä pitää olla sitten niin modernia, että...

Valtion kannalta olkoon sallittua millainen käytös ja suuntaus tahansa, mutta kyllä avioliitto-sana pitäisi älytä tässä yhteydessä rauhoittaa. Kysymys on tietysti siitä, että saman sukupuolen välinen seksisuhde pitää saada näyttämään yhtä normaalilta kuin heterosuhdekin. Minä yritän silti uskaltaa käyttää silmiäni, biologista tietämystäni ja ymmärrystäni todetakseni, että ei ole!

En missään tapauksessa ole tuomitsemassa homoja heidän taipumuksensa perusteella. Mutta jos ihminen urbaanisuudessaan ja mukatietoisuudessaan ummistaa silmänsä todellisuudelta, niin siihen en mene mukaan. Koetan ajatella, vaikka Kokoomuksen mielestä olen sitten toisinajattelija. Eivät ne Neuvostoliitostakaan sukupuuttoon kuolleet, -onneksi!

Wallois

Mitä tekemistä kahden ihmisen avioliitolla on eläimen ja ihmisen liiton kanssa?

Tapio, se että sinun mielestäsi homostelu on iljettävää (aivan kuten todellisen valkoisen-lihaa-syövän-heteromiehen mielestä pitääkin olla), ei tee sinusta yhtään miehisempää; päinvastoin, tosimiehen maha kestää homostelunkin.

Ihmiset jotka eivät erota mitä eroa on harrastaa seksiä ihmisen tai eläimen kanssa, ovat mielestäni hieman arveluttavia..