Perjantai 24.5.2019

IS: Vanhasen ja Mertalan kihlaus ohi

Luotu: 
17.7.2010 08:24
Päivitetty: 
17.7.2010 13:04
  • Kuva: Lasse Lehtinen / Uusi Suomi
    Kuva
    Vanhasen ja Mertalan suhde on ohi.

Entinen pääministeri Matti Vanhanen on purkanut kihlauksensa toimitusjohtaja Sirkka Mertalan kanssa, kertoo Ilta-Sanomat. Lehden mukaan Mertala vahvistaa tiedon, eikä halua kommentoida asiaa sen enempää.

Matti Vanhanen ja Sirkka Mertala kihlautuivat kevättalvella 2009. Kihlausuutinen osui keskelle kohua, joka liittyi pääministerin sähköpostinvaihtoon keskustan kuntavaaliehdokkaana olleen naisen kanssa.

Seurustelusuhde tuli alun perin julki maaliskuussa 2008, kun Vanhanen ja Mertala näyttäytyivät yhdessä Emma-gaalassa. Huhtikuussa Mertala jo edusti pääministerin rinnalla presidentinlinnan diplomaattipäivällisillä ja kesäkuussa Ruotsiin sekä Ranskaan suuntautuneilla virkamatkoilla.

Suhteen päättymistä alettiin ounastella lehdissä viime keväänä, kun Mertalaa ei näkynyt edustustilaisuuksissa entiseen tapaan.

Poisjääntiä selitettiin Mertalan työkiireillä. Hänet nimitettiin viime maaliskuussa toimitusjohtajaksi konsultointi- ja valmennusyritys Milestoneen, jossa hän oli työskennellyt puolisen vuotta asiakkuusjohtajana. Aiemmin hän toimi kehittämispäällikkönä finanssiyhtiö Tapiolassa.

Jaa artikkeli:

Kommentit

jkalervo

Taitaa tuo nimimerkki Lastman hakea tukea kirjoituksillaan sille että tulisi jonain päivänä valituksi Suomen typerimmäksi nettikirjoittelijaksi.Ihmisten pilkkaamisellakin on kuitenkin olemassa kirjoittamattomat lait ja rajat joita sivistynyt ihminen ei ylitä.

jani73

säälittävin pääministeri koskaan? Matti tullaan muistamaan uuniperunoistaan, lautakasoistaan, nuorisosäätiöistään ja mediatempuista jotka olivat niin läpinäkyviä että ainoastaan kepu-uskovaiset ja lestadiolaiset sulkivat silmänsä ja rukoilivat Matin nimeen :) Mattia vietiin hallituksessa ensin demareiden ja sitten Kataisen toimesta ja koko Suomen kansan nauroi joka päivä kuinka tyhmä mies voi olla ettei tätä itse tajua!

hanari

Suomessa ei pääministeriä viedä oikeuteen. Muutenhan me olisimme samanlaisia kelmejä kuin italialaiset. Eihän meillä ole vilunkiministereitä eikä korruptiota ja pankitkin ovat priimakunnossa?

Oliko se niin, että seksin ostaminen on kiellettyä? Minkähänlainen liiketoimi tämä "kihlaus" oikein oli?

Mikko Lehtovirta

Jos näin on, ei tosiaan voi välttyä vaikutelmalta, että pm Vanhanen todellakin tarvitsi nostetta uralleen ja valitsi useista tarjolla olleista kieltämättä parhaan, mutta ilmeisimmin vain käyttötarkoitukseen. Liekö julkisuuskonsultit olleet neuvomassa, kuinka toimia.

Ilmeisesti Mertala oli naisena ja yksilönä simply too much Vanhaselle. En voi olla ajattelematta Tervon kirjan kuvausta pääministeri Lahnasesta. Muistin virkistykseksi piipahtakaapa IS arkistoissa :) http://bit.ly/iWuIY

...Puhhuijaa....