Torstai 19.10.2017

Nyt on kallista: Justin Bieber -liput 145 € / hlö

Jaa artikkeli:
Luotu: 
18.7.2012 14:07
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Justin Bieber esiintyi kesäkuussa Mexico Cityssa.
|

Kanadalainen poptähti Justin Bieber saapuu esiintymään Suomeen 26. huhtikuuta 2013 osana ”Believe Tour” -kiertuettaan.

Lippuja välittävän Tiketin internetsivuilla keikan hinnaksi ilmoitetaan 145 euroa. Mistä on kysymys, Bieberin maahantuovan Fullsteam Agencyn presidentti Juha Kyyrö?

-Tiketti myy ainoastaan kalliimman hintakategorian kenttäpaikkalippuja, mikä on tällä hetkellä yleinen käytäntö Hartwall Areenan konserteissa, Kyyrö vastaa Uudelle Suomelle.

Muiden hintakaterioiden 75-145 euron hintaisia lippuja myydään Lippupisteen kautta.

Justin Bieberin keikan liput ovat verrattaen hinnakkaat, sillä esimerkiksi elokuussa Hartwall Areenalla esiintyvän Lady Gagan keikan kenttäpaikkaliput maksavat Tiketin sivuilla 97,50 euroa.

Kyyrön mukaan keikkojen hinnoittelu määräytyy monen tekijän summana.

-Yksi suurimmista yksittäisistä on keikan ajankohta. Huhtikuussa keikkaa ei pystytä järjestämään Hartwall Areenaa suuremmassa paikassa.

Suomessa ei ole katettuja stadioneita, joilla keikan järjestäminen onnistuisi huhtikuussa.

-Keikkalippujen hinnat määräytyvät myös hyvin paljon Suomen keikkajärjestelyihin liittyvien kustannusrakenteiden perusteella.

-Bieberin saaminen Suomeen on pitkän työn tulos. Useat keikkajärjestäjät ovat yrittäneet saada artistia maahamme jo aiemmin, Kyyrö kertoo Uudelle Suomelle.

Bieberin kiertueen keikat ovat olleet erittäin suosittuja ja Fullsteamin tiedotteen mukaan keikkaliput myytiin ennätysajassa loppuun esimerkiksi Norjassa. Myös Suomeen on odotettavissa lippujen ostoryntäys niiden tullessa myyntiin ensi viikolla.

Juha Kyyrön mukaan mahdollisuuksia Bieberin lisäkeikalle ei tällä hetkellä ole, vaikka lippujen kysyntä kasvaisi suureksi.

-Jos tilanne näyttää siltä, että lisäkeikalle olisi tarvetta, teemme luonnollisesti parhaamme sellaisen järjestämiseksi.

Helsingin Hartwall-areenalla järjestettävän konsertin liput tulevat myyntiin Tikettiin ja Lippupisteeseen 24. heinäkuuta.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: