Maanantai 17.6.2019

Anssi Kela otti riskin - sai 1800€

Luotu: 
21.5.2010 07:33
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/ Uusi Suomi
    Kuva
    Anssi Kelan keikasta sai maksaa, jos huvitti.

Anssi Kela teki eilen illalla Helsingin Tavastia-klubilla mielenkiintoisen kokeilun.

Yleisö sai itse päättää kuinka paljon se on valmis maksamaan kokemastaan keikasta. Jos esitys ei sattunut miellyttämään, siitä ei tarvinnut myöskään maksaa mitään.

Kassaan kertyi runsaat 1 800 euroa, joka ylitti järjestäjien odotukset. Väkeä oli arviolta 350–400 henkeä.

Henkilöt: 
Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Zoltan

Ensinnäkin kiitokset ennakkoluulottomuudesta Anssi Kelalle.

Oliko suurin osa liian jurrissa vai liian köyhiä maksamaan?
Pelkkä CD:n taitaa maksaa ~10€.

Mikä mättää?

- CD:tä voi kuunnella uudelleen ja uudelleen
- Livekeikkaa voi katsoa vain kerran, mutta maksamatta livahtaneen porukan mukaan siitä saatu vastine ei taida olla ihan kohdallaan; Jos pääsylipun hinta lasketaan 5€:n, artisti lopettaa hyvin nopeasti keikkailun. Jos taas pääsylipun arvoa nostetaan ja lisätään viimeisen CD:n lipun hintaan?

Olisi jännä nähdä laajemman kokeilun tulos?

kiinnostaisiko tämä ehkä palvelun tuottajia?

Henk.koht. veikkaukseni on, että paras vaan laittaa pääsylipun hinta sellaiseksi, että artisti ja keikkapromoottori saavat elantonsa.

Youssu N'Dour

Hän oli Anssi Kela...

Pidän summaa ihan hyvänä. Kelan kannattaneekin pysyä äänitemyynnissä, kuten Zoltan toteaakin.

Ja ylläolevasta kuitenkin ystävällishenkisestä makuasioiden esiintuomisesta huolimatta hyviä ovat nämä kokeilut (ml. Coldplay ja maksa mitä tykkäät äänitteestä), mutta maailmassa taitaa olla sevverran kuspäisiä vapaamatkustajia että tällainen ei oikein toimi. Lipun hinta kohdalleen, ne tulevat jotka haluavat tulla.

Sedät/tädit jaksaa heilua-esiintyjät ovat sitten oma asiansa (Rollarit/Madonna/takavuosikymmenten hevisedät) jotka vetävät 150-250€ per lippu. Ja myyvät loppuun! Mä ole ku klapil päähä lyäty. Ja: humpuukista on huutava pula, sanoi mummuvainaa.

AgenttiX

En ollut keikalla enkä osaa sanoa vastasiko performanssi yleisön odotuksia, mutta 1800 olisi kelpo liksa yhden illan esiintymisestä. Jos siitä vähennetään kulut ja se jaetaan roudarien + muiden kesken, niin eihän tuo pidä hengissä edes Kelaa. Taitaa tällaiset kokeilut loppua lyhyeen :-).

Ei ihmiset ole oikeasti solidaarisia, eivätkä anna viime rovoistaan mitään vapaaehtoisesti. Näkeehän sen jo SDP:n ja muiden kommareiden kannatuksestakin.

Rahat pois heti ovella, "sääli on sairautta", kuten sukulaisravintoloitsija kerran mainitsi.

Kelalle ansionsa mukaan

Niin, mikäs tässä se pihvi oli? Ideanahan oli, että vieras maksaa halunsa mukaan. Jos halu oli tasan nolla niin mitä sitten? Siihen annettiin mahdollisuus.
Henk. koht. minulle pitäisi maksaa, että menisin kuuntelemaan herra Kelan kiekumista.

Esko-Pesko

Anssi Kela on näitä artisteja, jotka eivät ymmärtäneet/ymmärrä, että harva siellä aallonharjalla vuosikausia pysyy. Muutaman hitin ihme. Muistan lukeneeni jutun miehen aatoksista suurimman kultakauden aikoihin ja vaikutti olevan "omanarvontunto" kohdallaan. Vieläköhän ajelee ostamallaan urheilu-Jaguarilla.

Tarzan.Kuusela

En ole Anssi Kelan musiikin ystävä. Hänen romaaninsa oli piristävä yllätys. Uskon silti, että Anssi-diggarit ovat valmiita heittämään kolehtihaaviin paalua tuopin hinnan.

Keikkajärjestäjällä ei liene ongelmaa. Dynastian maine legendaarisena keikkapaikkana on hilannut 0,4l. kokoisen peruselintarvikkeen hinnan pilviin. Merimaa on silti kelpo mies.