Helppoutta yksityisleasingilla – hybridi-Volvo teki ajamisesta samalla ekologisempaa

Kaupallinen yhteistyö

Julkaistu 07.07.2022
Kirjoittaja Autotalli.com

Yksityisleasingilla hankittu hybridi-Volvo palvelee hyvin kolmihenkistä perhettä. Tilaa riittää, päästöt pienenevät ja autoilun huolettomuus miellyttää.

Porvoon jokirantaan kurvaa hohtavan valkoinen Volvo XC60 -lataushybridi. Volvo on ollut Tommi Kajasojan perheen käytössä reilun vuoden verran.

”Edellinen auto oli Audi Q2. Halusimme vähän lisää tilaa ja ennen kaikkea halusimme luopua dieselistä ja tehdä hybridin myötä pienen henkilökohtaisen vihreän teon”, Kajasoja kertoo.

Volvo on käytännössä Kajasojan vaimon päivittäisessä arkiajossa. Tarvittaessa autolla kuitenkin tehdään kolmen hengen ja koiran mökkimatkat Itä-Suomeen ja hiihtolomareissut Kainuun suuntaan.

”Meillä on aina mukana paljon urheilukamaa, polkupyörät katolla tai suksia ja monoja boksissa. Tila on riittänyt ja takakontti vetää hyvin tavaraa, eli vielä ei ole tullut kapasiteetti vastaan.”

Kampanjalla hyvä yksityisleasing-paketti

Yksityisleasing-auto on ollut Kajasojan perheessä tammikuusta 2021. Reilun vuoden aikana mittariin on kertynyt vajaa 12 000 kilometriä.

”Päivittäiset 30–40 kilometrin matkat menee pelkällä sähköllä, ja keskikulutuskin on pysynyt varsin maltillisena, noin 4,5 litrassa per sata kilometriä.”

Perhe maksaa huoltoleasingista noin 600 euron kuukausimaksua. Summa perustuu kolmen vuoden sopimukseen ja 30 000 kilometrin ajomäärään. Kuukausivuokran lisäksi autosta maksetaan itse vielä vakuutukset sekä vuosittainen ajoneuvovero.

”Normaalisti summa tällaisesta autosta olisi jonkun verran enemmän, mutta kohdalle sattui Bilian kampanja, josta saimme tällä R-designilla olevan viimeisen auton”, Kajasoja hymyilee.

Samassa yhteydessä Kajasoja onnistui myymään nopeasti ja hyvällä hinnalla perheen edellisen auton Autotalli.comin silloisessa huutokauppapalvelussa.

”Kokeilin Autotalli.comin yksityisliisarin kilpailutusta omankin auton suhteen. Se toimi hyvin, sain siihenkin nopeasti useita yhteydenottoja ja tarjouksia.”

Yksityisleasing uudistaa automarkkinaa

Kajasojat ovat olleet tyytyväisiä sekä Volvoonsa että yksityisleasingin toimimiseen.

”Leasingissa sinulla ei ole pääomaa kiinni autossa, vaan saat senkin rahan muuhun, tarpeellisempaan käyttöön. Luulen, että meille ei tule enää omistusautoa vaan jatkamme samalla leasing-konseptilla.”

Volvoissa miellyttää turvallisuus ja kehittynyt tekniikka.

”Näissä on aina ollut hyvät varusteet ja Volvot olivat ensimmäisiä autoja, johon tuli hyviä, kuljettajaa avustavia järjestelmiä”, Kajasoja kertoo viiden Volvon kokemuksella.

Myös yhden napin takana oleva Volvo on Call -palvelu on osoittanut toimivuutensa.

”Autosta puhkesi rengas, mutta nappia painamalla hinausauto oli puolen tunnin päästä pihassa, ja rengas paikattiin jo paikan päällä. Kerrankin, kun tiepalvelua tarvittiin, se toimi loistavasti.”

Konsultointialan johtotehtävissä työskentelevä Tommi Kajasoja näkee yksityisleasingin lisääntymisen hyvänä suuntauksena.

”Leasing auttaa autokannan uudistumisessa. Sekä yritys- että yksityisleasingautot ruokkivat hyvin markkinoita, kun myyntiin tulee parin kolmen vuoden ikäisiä, laadukkaita sekä hyvin pidettyjä ja huollettuja autoja.”

Kilpailuta sinulle sopiva yksityisleasing-auto Autotalli.comissa

Teksti ja kuva: Sami Turunen