Maanantai 23.10.2017

Nyt jo? Tässä on kuvat uudesta Nokia Windows Phonesta

Jaa artikkeli:
Luotu: 
12.2.2011 08:26
  • Kuva: Engadget
    Kuva
    Ruutukaappaus Engadgetin sivuilta.

Teknologiasivusto Engadget sai viime yönä käsiinsä ensimmäiset kuvat Nokian ja Microsoftin yhteistyön hedelmästä, joka on kaikesta päätellen kypsynyt jo pitkään.

Sivusto julkaisi kaksi promokuva, joissa näkyy Nokian logolla varustettu Windows-puhelin. Muotoilu on sivuston mukaan sekoitus N- ja C-sarjan väliltä ja tarjolla on "nokialaiseen tapaan henkevä värivalikoima".

Steve Ballmer kommentoi eilen, että yhtiöt ovat jo tehneet pitkään yhteistyötä, minkä verkkoon päätyneet kuvat kertoisivat.

Tuoreet kuvat näyttävät aidoilta ja Engadgetilla on tunnetusti hyvät lähteet sekä ainakin jonkinlainen julkaisukynnys. Sivuston mukaan sen julkaisemat kuvat ovat "konseptikuvia", eli ne esittävät valmisteilla olevaa tuotetta.

Katso kuvat täydessä koossaan Engadgetin sivuilta.

Henkilöt: 
Yritykset: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

JussiManHki

Tämä on loppupeleissä oikein hyvä veto. Microsoftin avulla päästään USA:ssa operaattori peliin takas ja siellä on valmis toimiva softa. Ei olisi ollut mitään mieltä jatkaa omaa symbian kivireen vetämistä. Sitäpaitsi on saanut yllättävän paljon kehuja tuo Windowspuhelin.

Ja katsokaas mitä julkistetaan maanantaina Barcelonassa. Uusi Nokia Windows puhelin. Elop on sanonut Hesarin haastattelussa että uusi puhelin tulee nopeammin kuin kukaan uskoo :)

arvimallikas

Ostin kalliin android-puhelimen, se on ihan p...eestä. Yritin sitkeästi käyttää sitä, mutta se toimii niin kuin haluaa, vaan ei niin kuin minä haluan. Nyt poistin kännykästä sim-kortin ja lapset sillä pelaavat ja googlettavat, mutta ei siitä puhelimeksi ole.

Itse käytän vanhaa ja loistavaa Nokian communicatoria. Ei toimi väärin ja tekee asiat niin kuin minä haluan. En voi ymmärtää miksi joku haluaa käyttää noita saa..nan epäjohdonmukaisia pelikoneita. Leikkikalut ovat eri juttu, kuin todellinen työkalu ja puhelin. Nokiaa parempaa vaan ei ole.

Rommeli

No enpä tiedä mitä yritit sillä Android puhelimella tehdä mutta omat kokemukset Samsung Galaxy S-mallista (Android 2.2) ja sen jälkeen iPhone4:sta ovat ihan päinvastaisia kuin tuo sinun vuodatus.

Ne puhelimet ja sovellukset nimenomaan TOIMII, niinkun on toimivaksi suunniteltu. Siinä se suuri ero Nuukian halpoihin muovipuhelimiin ja takkuileviin Oviin verrattuna.