Tiistai 26.9.2017

IL: Valtava rysäys – Ollila menetti 1 000 000 €

Jaa artikkeli:
Luotu: 
4.6.2011 11:29
Päivitetty: 
4.6.2011 11:34
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
    Jorma Ollilan salkun arvo suli.

Nokian tulosvaroitus on aiheuttanut valtavia arvonromahduksia yhtiön suurosakkeenomistajille, kertoo Iltalehti.

Nokian osakkeen kurssi oli 5,75 euroa vielä maanantaina. Kun tästä repäistiin tiistaina pois 17,5 prosenttia ja lasku jatkui loppuviikosta, oli osakkeen arvo enää 4,48 euroa perjantaina.

Näin ollen Nokian hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollilan 791 284 osakkeen Nokia-salkun arvosta suli neljässä päivässä pois peräti 1 005 000 euroa, laskee Iltalehti. Potin arvoksi jää noin 3,5 miljoonaa euroa.

Ollila tosin vaikuttaa luottavan Microsoft-yhteistyön kantavan lopulta hedelmää, sillä hän osti äskettäin 30 000 osaketta lisää.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Ed Göran

"Nokian tulosvaroitus on aiheuttanut valtavia arvonromahduksia yhtiön suurosakkeenomistajille, kertoo Iltalehti."

Miten tämä valtava menetys korvataan Ollilalle ja muille sijoittajille? Tämä uhkaa jo koko nykyisen talouskasvun perusteita ja voi aiheuttaa massatyöttömyyttä kun sijoittajien rahat alkavat paeta muualle.

Nyt pitää nopeasti aikaansaada hätäkokous jossa Suomi, IMF ja Saksa maksavat huomattavat tuet, esim. 0-korkoisena lainana jottei raha siirry pois.

Onhan se nyt ihan kamalaa jos sijoitus tuottaa tappiota, ei tällaiseen ole totuttu!

Groenendael

"Nyt pitää nopeasti aikaansaada hätäkokous jossa Suomi, IMF ja Saksa maksavat huomattavat tuet, esim. 0-korkoisena lainana jottei raha siirry pois."

Vastuuntuntoisen ainut vaihtoehto.

Zetorii

Jos Jorma nyt elää kuukauden loppuosan tarkkaan rahan suhteen, niin eiköhän hän selviä. Käy vain Lidlissä ostoksilla ja vie aina tyhjät pullot/tölkit mukanaan niin ei tule makuutettua rahojaan keittiön kaapissa.....nyt on joka euro tarpeen!!!! Tölkkilihapullia ja ehkä leipäjonoon loppukuusta jos kuitenkin kukkaroa ahdistaa. Kyllä mulla on ihan oikea huoli miten Jorma nyt selviää.....KIITOS näin tärkeän asian uutisoinnista US !!!

ReiskA

Ei Ollila mitään menettänyt vaikka otsikko niin antaa ymmärtää.
Osakkeiden arvo realisoituu myytäessä ei silloin kun ne ovat hallussa.
Nokia kurssi nousee kun ensimmäiset wintoosamallit tulevat markkinoille ja sen jälkeen luultavasti kurssi taas laskee, koska wintoosa ei tuo mitään uutta puhelimiin.

koomikko

koohotusta.
Ei kukaan ole vielä todellakaan menettänyt mitään. Ainoastaan omaisuuden tämänhetkinen arvo laski - mutta sekin voi korjaantua ajanmittaan - ylöspäin tai alaspäin!!

Demareille kysymys:
Tämähän on sitä tasaveroa vai kuinka? Mitenkäs nämä kurssitappiot korvataan niille, joilla on vähemmän osakkeita? Maksatteko heille jonkinlaisen lisäbonuksen, kun menettivät yhtä monta prosenttia kuin Ollilakin? Vai miten se demarilaskuoppi kuuluu?

gerhouggonen

Unettomia öitä saa nyt tässä viettää, kun miettii että voi voi kun Ollilan Jormalta lähtee viimeiset pennoset pörssispekulanttien ja markkinamiesten taskuihin... voi voi! Millä se Jorma nyt pärjää, kai sille edes tuo milli jo etukäteen kompensoitiin "tehtävä Suomelle" -brändäyskomediassa näyttelemisestä?