Torstai 19.10.2017

Nokialta räväkät kehut: ”Paras kamera”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
21.6.2011 10:08
Päivitetty: 
21.6.2011 10:12
  • Kuva: Nokia
    Kuva
    Tältä näyttää kauan odotettu N9.

Nokian salaperäisen tiedotustilaisuuden aihe on yhtiön tänään julkistama N9-älypuhelin.

Uutuus on otettu vastaan ristiriitaisesti, sillä sen ei täysin uskota olevan Nokian tarvitsema markkinoita kohauttava huippulaite. Nokiassa ollaan kuitenkin varmoja N9:n loistavuudesta yhden ominaisuuden osalta.

–N9 on markkinoiden paras kamerapuhelin, lupasi Nokian Mobile Solutions -yksikön johtaja Kari Tuisku tiedotustilaisuudessa.

Tuiskun mukaan N9:n suunnittelussa on keskitytty siihen, että se olisi mahdollisimman helppokäyttöinen.

Forbes-lehden teknologiatoimittaja näkeekin Nokian uutuudessa paljon hyvää, mutta myös yhden pahan puutteen. Lue lisää tästä Uuden Suomen jutusta.

N9 on Nokian ensimmäinen ja viimeinen Meego-käyttöjärjestelmää käyttävä puhelin. Nokia ilmoitti talvella Microsoft-yhteistyöstä, jonka myötä yhtiön puhelimien pääasialliseksi käyttöjärjestelmäksi tulee Microsoftin Windows-käyttöjärjestelmä.

Henkilöt: 
Yritykset: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Teppo Vanamo

14 megapikselin kohtuullisella optiikalla varustettu kamera ja tavallinen yleiskäyttöön riittävä matkapuhelin maksavat yhteensä 350 €.

Eiväthän ne tietenkään mahdu taskuun yhtä aikaa, mutta niillä sen sijaan saa molemmilla tehtyä sen mihin ne on tarkoitettu.

Kameralla saa otettua kuvia muuallakin kuin kaveriporukoissa sisävalaistuksessa, ja puhelin voi pyöriä taskun pohjalla ilman vaaraa että optiikka on parin viikon käytön jälkeen samaa tasoa kuin neulanreikäkamerassa.