Lauantai 25.5.2019

11 ABC-asemalla aloittaa autopesu, joka yrittää maailman suurimmaksi

Luotu: 
16.11.2016 18:10
  • Kuva: Superoperator
    Kuva
    Erkki Aminoff.
|

Uudenlainen autopesu aloittaa HOK-Elannon 11 ABC-huoltoasemalla ensi vuoden alussa. Superoperator aikoo uudistaa koko autonpesukulttuurin.

– Tavoitteemme on olla kolmen vuoden kuluttua maailman suurin autopesuketju. Uuden teknologian avulla autopesukulttuurin muuttaminen on mahdollista, sanoo yrityksen perustaja Erkki Aminoff.

Talouselämän haastatteleman Aminoffin mukaan suomalaiset pesevät autojaan renkaidenvaihdon yhteydessä. Yhtiö yrittää saada suomalaiset pesemään autojaan silloin, kun ne ovat likaisia.

Superoperatorin teknologia perustuu rekisterikilven tunnistukseen. Kuluttaja lataa mobiilisovelluksen älylaitteeseensa ja maksaa palvelusta kiinteää kuukausimaksua. Sovelluksesta kuluttaja näkee, missä on lähin asema ja onko pesupalvelu vapaana.

Lue lisää Talouselämästä.

Henkilöt: 
Yritykset: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Kurre Stenbäck

Mikkelissäkin on tuollainen "Juhlapesu". Jävin heidän sivulla. Pääsivu kaksi laatikko, kirjaudu sisään.
Etsin hintatietoja, ei ollut mutta kehotus rekisteröitymään käyttäjäksi! Olisiko Kuluttajaasiamiehelle juttua tällaisesta markkinoinnista jossa ei ole hintoja? Jos on niin niitä ei heti löydy.
Melkoinen superoperaattori ja heidän nettikauppa: https://www.juhlapesu.fi muut tiedot googlaamalla... vaan ei hintoja löydy.