Keskiviikko 26.6.2019

Helsinki kiittelee Saara Aaltoa: Toi 15,7 milj. €:n arvoisen jättipotin

Luotu: 
28.12.2016 18:07
  • Kuva: Arttu Laitala / Alma Talent arkisto
    Kuva
    Saara Aalto toi Suomelle näkyvyyttä.
|

Helsingin kansainvälinen medianäkyvyys huipentui loppuvuoteen. Saara Aalto ja Badass-viesti toivat jättipotin Helsingin markkinoinnille, tiedottaa Helsingin kaupunki.

Vuosi 2016 on ollut Helsingin matkailulle erinomainen. Helsinki on myös näkynyt kansainvälisessä mediassa ja somessa poikkeuksellisen paljon menneen vuoden aikana.

Saara Aallon menestys X Factor UK -ohjelmassa toi Helsingille arvokasta näkyvyyttä Britanniassa. Myös Visit Helsingin ja Slushin yhteinen Badass-mainoslakana puolestaan nousi loppuvuoden kansainväliseksi somehitiksi.

Visit Helsinki teetti Meltwaterilla analyysin Helsingin kotimaisesta ja kansainvälisestä medianäkyvyydestä Saara Aallon yhteydessä. Seuranta-aika oli kolme viikkoa: 1.12.–22.12.2016.

Artikkelit, joissa mainittiin sekä Saara Aalto että Helsinki, tavoittivat potentiaalisesti 1,7 miljardia henkilöä, ja niiden mainosarvo oli 15,7 miljoonaa euroa.

Helsingin ja Slushin yhteisestä Badass-mainoslakanasta kirjoitetut artikkelit tavoittivat kolmessa viikossa arviolta 270 miljoonaa henkilöä. Slush toi marras-joulukuun vaihteessa Helsinkiin yli 15 000 vierailijaa.

Lähde: Talouselämä

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Carolus Linden

Kun paikoin on ollut tapana palkita paikkakunnalle näkyvyyttä hankkineita henkilöitä lahjoittamalla heille tontti, voisi Helsinki lahjoittaa Saaralle sopivan arvokkaan tontin. Tuosta voi mieleen tulla eräs tontti, jolle vaikuttaa olevan vaikea löytää sopivaa käyttöä.

Markku Helin

Suomea tunnetuksitekevät, joille palkintoja kannattaa jakaa, löytyvät luonnollisesti perinteistämme esim. 50km hiihto, mäkihyppy, 10km juoksu, seipäänheitto, eukonkanto, suopotkupallo, saunomisen MM kisat ja mitä kaikkea kansainvälistä mediaa kiinnostavaa onkaan aikojen saatossa tehty, nämä saavutukset ovat ikuisia ja niitä tulee aina vaan lisää, tuleeko uusia X-Factor UK voittajia? tuskinpa tulee, tämä oli ainutkertaista ja upeaa Saara Aallon henkilökohtaista osaamista ja pärjäämistä.