Tiistai 24.4.2018

”Tuntuu käsit­tä­mät­tö­mältä” – Juha Sipilän poika avautuu mediasta Suomenmaassa

Jaa artikkeli:
Luotu: 
12.1.2017 10:34
  • Kuva: Lauri Olander/ Alma Talent arkisto
    Kuva
    Pääministeri Sipilä.
|

Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) poika Mikko Sipilä, 33, kertoo keskustan äänenkannattajassa Suomenmaassa joutuneensa toimittajien kommenttipyyntöjen keskelle.

– Minua on yritetty tavoitella todella aggres­sii­vi­sesti puheluilla, teks­ti­vies­teillä ja sähkö­pos­teilla. Tuntuu käsit­tä­mät­tö­mältä, että joudun käyttämään aikaani tällaisten uteluiden torppaamiseen. Yrittäjällä olisi kädet täynnä oikeitakin töitä, Mikko Sipilä sanoo lehdessä.

Hän kertoo työskennelleensä yrittäjänä kymmenkunta vuotta ja omistavansa enemmistön 50 ihmistä työllistävästä Miiler Groupista. Siihen puolestaan kuuluvat tilitoimisto Rätinki, tukkukauppa OuKota sekä sähkö- ja automaatiosuunnitteluyritys Oukotek.

Mikon veli Timo Sipilä toimii yrittäjänä mainostoimisto Mainosmakerissa. Juho Sipilä on myyntineuvottelija ja Hanna-Maaria Sipilä työskentelee lakimiehenä.

Sipilän aikuisten lasten sijoitusyhtiön omistukset ovat nousseet tapetille, kun Chempolisin uutisoitiin olleen mukana vienninedistämismatkalla Juha Sipilän ja muiden yritysten kanssa. Sipilän lasten yhtiö omistaa osuuden Chempoliksesta.

Lisää aiheesta:

Sanna Marin Sipilä-heitostaan: ”Pääministerin toimet herättävät syystäkin kysymyksiä”

Li Andersson Sipilä-kohuista: ”Näyttää pääministerin kannalta varsin huonolta”

Juha Sipilä avasi lastensa omistuksia - Tutkija: ”Ei saisi edes joutua tilanteeseen että, epäilys herää”

Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa: 
Yritykset: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Antti Kettunen

Tuntuu käsittämättömältä että isäni on pääministeri, hoitaa mulle bisneksiä Aasiassa ja mun pitää sitten vastailla kysymyksiin.

Sipilöiden suvulle näyttää olevan aika paljon asioita jotka ovat käsittämättömiä.

Carolus Linden

Kun olisi perustuslakituomioistuin sekä sillä kunnolliset tehtävät ja valtuudet, voisi se estää myös median kohtuutonta mielivaltaa ja vahvistaa yksityisyyden suojaa.
Kun perustuslakituomioistuin voisi saattaa henkilökohtaiseen oikeudelliseen vastuuseen väärin toimineet henkilöt, olisi sillä varmaankin myös jonkinlainen ennaltaehkäisevä, myös yhteiskunnan "ilmapiiriä" tervehdyttävä vaikutus.

Marja-Liisa Kalkela

Olisiko eduskunnan aika tehdä selkokielellä uudestaan laki päättäjien esteellisyydestä?

Kun eduskunta ja päättäjät itse tekevät lait ,pitäisi olla tarkka siinä että itse niitä noudattaa.
Muuten on turha odottaa lakien noudattamista kansalaisiltakaan .

Mitä "isot" edellä,sitä "pienet" perässä.