Tiistai 21.5.2019

Suomen suurin Prisma täräyttää: 3.3.2017 se alkaa – auki 24 h

Luotu: 
30.1.2017 09:14
Päivitetty: 
30.1.2017 09:20
  • Kuva: S-ryhmä
    Kuva
|

Suomen suurin ruokakauppa eli Helsingin Kannelmäessä sijaitseva Prisma Kaari aloittaa ympärivuorokautisen aukiolon aiempaa pysyvämmin 3.3.2017, HOK-Elanto tiedottaa.

Prisma Kaaresta tulee Suomen ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa kellon ympäri auki oleva hypermarket.

Prisma Kaari kokeili 24 tunnin aukioloa joulukuussa. Kokeilu oli HOK-Elannon mukaan niin onnistunut, että käytännöstä tulee vakituinen.
 
– Joulunajan asiakasmäärät ja myynti osoittivat, että 24/7-aukiololle oli tilaus ja tarve. Saimme valtavan hyvää palautetta asiakkailtamme. He myös toimittivat meille kirjallisesti kymmeniä ja suullisesti suoraan henkilökunnallemme lukuisia toivomuksia siitä, että palvelu pelaisi jatkossakin läpi yön, kertoo HOK-Elannon Prisma-ketjun johtaja Lassi Juntunen kertoo tiedotteessa.

– Arvioimme uuden aukioloajan toimivuutta seuraavan kerran kesälomien jälkeen. On jännittävää nähdä, miten valoisat yöt vaikuttavat kaupassakäyntiin, Juntunen sanoo.

HOK-Elannon mukaan joulukuun yövuoroihin oli halukkaita työntekijöitä enemmän kuin vuoroja. Jatkossa Prisma Kaaren yövuorot täytetään niihin haluavilla ja lisäksi rekrytoidaan uusia työntekijöitä.

 

Yritykset: 
Jaa artikkeli: