Sunnuntai 26.5.2019

Tässä se nyt on: Uusi Nokia 3310

Luotu: 
26.2.2017 18:38
Päivitetty: 
26.2.2017 19:41
  • Kuva: HMD Global
    Kuva
    Uusi Nokia 3310.
|

Nokia-puhelimia valmistavan HMD Globalin toimitusjohtaja Arto Nummela piti yleisöä jännityksessä esityksensä loppuun asti ja julkisti odotetun uuden version Nokia 3310 -klassikkopuhelimesta aivan esityksensä lopuksi.

–Siinä on aikaisempaa parempi akku ja siinä on matopeli, Nummela totesi.

Uuden 3310:n hinta on ennakoitua edullisempi: HMD Global kertoo tiedotteessaan hinnaksi noin 49 euroa.Puhelin tulee myyntiin toisella vuosineljänneksellä eli huhti-kesäkuussa.

Alkuperäinen Nokia 3310 on ollut yksi kaikkien aikojen eniten myydyistä puhelinmalleista. Sillä on maine "tuhoutumattomana puhelimena". 3310:n uudessa versiossa on HMD Globalin mukaan 22 tunnin puheaika ja kuukauden valmiusaika.

–Emme pystyneet vastustamaan houkutusta tuoda markkinoille uusi Nokia 3310 -puhelin. Halusimme palkita uskolliset Nokia-puhelinten fanit ja osoittaa, että vahva perintö, innovaatio ja moderni muotoilu toimivat hyvin yhdessä. Toimintamme perusta on se, että koko tuotevalikoimamme tarjoaa aidon Nokia-kokemuksen, HMD Globalin tuotteista vastaava johtaja Juho Sarvikas kommentoi.

Ensireaktiot uuteen Nokia 3310 -puhelimeen olivat erittäin innostuneita. Lue lisää: Nokia-hehkutus alkoi heti: ”Koko maailma on innoissaan 17 vuotta sitten lanseeratusta puhelimesta”

Lue muista HMD Globalin päivän tuotejulkistuksista: Kolme uutta Nokia-kännykkää julki: ”Tämä on vasta alkua”

 

Yritykset: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Jukka Lampinen

Japanissa uudeksi päivitetyt läppä puhelimet menee hyvin kaupaksi, ne on käytännöllisyyden huippu.
Olisin ostanut itsekkin sellaisen heti.
Suomalaiset sekoilee taas, toistetaan sama Nokian tekemä virhe, myydään pelkkää muotoilua ilman todellista tarvetta.
Nokiahan myi sataa erillaista mallia ja epäkäytännöllisyyttä, olisivat nyt ymmärtäneet valmistaa kätevän ja käytännöllisen läppä puhelimen, johon saa puolet suuremman näytön.

Esko Kotilainen

Ostin huutokaupasta uuden RugGearin pari vuotta sitten.Maksoi 30 euroa.En ole saanut rikottua,laitoin vesialtaaseen ja soitin siihen toisella puhelimella,siellä se vain hälyyteli välkkyen.Ajoin autolla yli,eikä vain hiljene.Hyvä peli,paikka kolmelle sim-kortille,kaikki toiminnot,onhan se suomalaista laatu suunittelua.