Maanantai 22.7.2019

Juha Sipilän perustama yhtiö kolmas Suomen parhaiden listalla – KL: Tekee huipputulosta

Luotu: 
17.12.2017 10:35
  • Kuva: Antti Mannermaa / Alma Talent arkisto
    Kuva
    Juha Sipilän perustama Volter kehittää puuhakkeella toimivia sähkön ja lämmön yhteistuotantolaitoksia.
|

Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) perustama Volter sijoittuu kolmanneksi Kauppalehden julkaisemalla sadan parhaan suomalaisen yhtiön listalla.

Lista perustuu viime vuoden tilinpäätöstietoihin ja eri tunnuslukuihin.

Volter kehittää puuhakkeella toimivia sähkön ja lämmön yhteistuotantolaitoksia.

–Vuonna 1997 perustettu yhtiö on viime vuosina saanut kasvun käyntiin ja tekee huipputulosta. Viime vuonna Taalerin kiertotalousrahasto sijoitti Volteriin, jonka liikevaihdosta 95 prosenttia tulee viennistä, Kauppalehti kertoo.

Sadan parhaan yhtiön listan ykkönen on lääkejätti Bayerin Suomen-tytäryhtiö.

Lue koko juttu Kauppalehdestä.

Henkilöt: 
Yritykset: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Marja-Liisa Kalkela

Miten edellisen hallituksen toimet on avittanut ko. yritystä?
Vai -15-17 tuo nousu tämän hallituksen toimesta tapahtui? Mitkä Sipilän-hallituksen toimet siihen vaikutti? Kiky? Yritysten verohelpotukset joita paikatiin köyhimpien ja "kätilöiden" tukien ja palkkojen leikkauksilla.

Orvo Marjamäki

Hyvä M-L K. Vielä kerran KIKY stä. Jos joku, vaikka Sipilä kertois millä tavalla tämä kiristämällä saatu KIKY esim. tässä tapauksessa auttaa Suomea selviytymään.
On pieni liittoihin kuulumaton siivousalan yritys Oy. Työntekijöitä 2+2 osa-aikaista + kahdesta omistajasta toinen tekee töitä yhtiössä. Kun tämä KIKY tuli, niin yhtiöltä tuli virallinen kirja että KIKY päivät 3 tehdään sitten syyskuun alussa.
Minun päähäni ei mahdu millätavalla tämä auttaa Suomen valtiota nousemaan suosta, käsittääkseni se auttaa firman omistajia kuittaamaan 4 pienipalkkaisen 3 päivän palkat? Löytyyköhän mitään selityksiä.

Anne Savola

Oikeassa olet S. M.
Valittajien-ja kateellisten (valetelijoiden) ei vain kannattaisi vaan pitäisi perustaa firma ja työllistää vaikkapa 20 työntekijää. Osaako nämä kateelliset muuta kuin narista ja marista kun joku osaa perustaa firman ja kun pääministerin tehtävän saanut on menestynyt nostaessaan Suomea nousuun - työllistäessään suomalaisia.
Luin lehdestä tässä taannoin. Juha Sipilän, vaimonsa kanssa perustama säätiö jakoi tuloksena (n. 200,000) e) mm. syrjäytyneille, apua tarvitseville, lapsille ja ulkomaan avun kautta lapsille. TEHKÄÄPÄS PERÄSSÄ KATEELLISET MIELIPITEEN ESITTÄJÄT !

Jaakko Aalto

Se firman perustaminen on niin vaikeaa. Se vaatii työtä ja se vaatii osaamista. Mariseminen on paljon helpompaa.

Ps. Jos kuitenkin joku marisija ottaa neuvostasi vaarin ja onnistuu sen firman pystyyn panemisessa, mielipiteet todennäköisesti myös muuttuvat.

Mikko Toivonen

Jos haluamme olla objektiivisiä, niin tämä artikkeli kyllä selventää miksi hallituksen ykkösprojekteja on muuten erittäin yleisvahingollinen metsän energiakäyttö ja yletön ylihakkuu.
Jonkun intressissä ja saannossa se on aina kiinni. Silloin luonnon, ilmaston, vesien ja yleinen etu ei mitään paina.
Yleinen etu rajoittaisi metsän polttamista, jokien valjastamista ja tuottaisi sekä lämpö, että sähköenergiaa nykyisen ydinvoiman eri muodoilla, joissa myös pien ja kaupunkivoima on erittäin mahdollista ja erittäin turvallisesti kotimaisella uraanilla tai toriumilla.

Myös maa-ja biokaasuilla jos niitä haluuttaisiin kehittää ja aloittaa vaikka siitä LNG valtameriterminaalista ja kaasukäyttöisten autojen lisäämisestä nopeasti tuomalla Gasumille kilpailua ja avaamalla portit jo tehdasvalmisteisille maa-ja biokaasutoimisille autoille.

Samoin maassa voivotellaan liian lannan leviämisestä vesiin ja pelloille. Siitä edes vähäisellä teknologialla ja halulla voitaisiin tuottaa hyvin ilmastoystävällistä kotimaista biokaasua jos vain hallitus mahdollistaisi kaasuautojen tulon akkuautojen sijasta. Akkuautoilla kun ei suurta tulevaisuutta koskaan voi olla. Akkujen tekoon tarvittavia materiaaleja kun ei ole tarpeeksi edes pienen osan liikenteestä sähköistämiseksi akuilla.

Aarre Taalikka

Miten firman nykyinen menestys liittyy Juha Sipilään?
Hän on pääministerinä saavuttanut pätemättömyytensä tason.
Hän ehkä oli(si?) hyvä yritysjohtaja mutta yhteiskunnalliset asiat eivät ole hänen alaansa.
Koska nyt tänne kirjoitan,niin laitan myös aiheeseen liittymättömän kysymyksen.Presidenttiehdokas Laura Huhtasaarelle keljuillaan mm. hänen vankkumattomasta uskostaan Raamatun mukaiseen luomisoppiin.On sivuutettu kokonaan,että Juha Sipilä kuuluu lestadiolaiseen ääriryhmään.Mikä on hänen maailmankatsomuksensa ja uskooko hän luomiskertomukseen?
Outoa olisi jos ei uskoisi.

Pasi Anttila

Yli 70% suomalaisista kuuluu ev.lut.srk:n jonka uskon yksi osa on luomisoppi. Tämä ei tarkoita sitä että nämä 70% kirkkoon kuuluvista uskoo siihen. Näin ollen Sipilän ei tarvitse uskoa siihen vaikka taustaltaan onkin lestadiolainen.

Aarre Taalikka

Oikeassa olet.Tässäkään asiassa Sipilä ei tiedä onko hän menossa vai tulossa.
Sipilä kuuluu Rauhan sana -nimiseen herätysliikkeeseen, jonka juuret ovat vanhoillislestadiolaisuudessa.Sipilä kuitenkin kielsi Keskustan puheenjohtajuutta tavoitellessaan olevansa lestadiolainen. - Wikipedia

Matti Kurki

Kempeleen propellipää on kupannut valtiolta itselleen ja lähiomaisilleen n. 30 miljoonaa erilaisia tukia ja avustuksia. Kyllä tämä kansan asialla oleva kepulainen osaa. Mitä tämä porukka on joka tätä ääliötä äänestää? Miettikää nyt. Ellei pian ala pannu kiehua, niin on se kumma.

Pasi Anttila

Onko Sipilää vastaan nostettu syyte valtakunnanoikeudess. Tutkiiko valtakunnan syyttäjä hänen toimiaan. Kas kun en ole ainakaan kuullut asiasta mitään.

Jos et kykenen todistamaan väitettäsi olet saattanut syyllistyä herjaukseen. Eli että nämä tuet ovat menneet nimenomaan hänelle ja hänen lähipiirilleen.

Aarre Taalikka

Mikäs tässä mättää?Sipilän saamat avustukset yms. on julkista tietoa ja jota on käsitelty mediassa.Ei kirjoittaja väittänyt Sipilän ja hänen sukunsa syyllistyneen laittomuuksiin.Yritystukia täällä Suomessa roiskitaan ilmeisen heppoisin perustein.Olin itsekkin töissä puuhamaassa joka sai miljoonien investointiavustukset vaikka yhtiö oli ja on hyvin vakavarainen ja olisi investoinut ilman avustuksiakin.

Pasi Anttila

Nyt kysymys kuuluukin onko hän tai hänen lähipiirinsä ne saanut. Tiedän kyllä että osa näistä tuista on mennyt hänen lähipiirinsä osin omistamille yrityksille, no erästä tukia saanutta yritystä hänen sukulaisensa omistavat 5% verran.

Ite olisin valmis poistamaan kaikki yritystuet. Niinkauan kun yrittäjät ja yritykset väittävät kannattavansa markkinataloutta he eivät tarvitse yritystukia vaan markkinaehtoista kilpailua, jossa tosin monikaan suomalainen yritys ei pärjäisi.

Ja mitä tulee "kuppaamiseen" niin tälläkin hetkellä me kaikki kuppaamme valtiota, kuka yritystukien kuka muunlaisia tukia. Kukaan meistä ei ole syytön toisten rahoilla elämiseen.

Totta että useat vakavaraisetkin firmat kuten aikoinaan myös nokia sai ja saa edelleenikin näitä tukia.

Ilmari Jokinen

Vakavaraisuus on noussut muutamassa vuodessa miinus kymmenestä yli 70%iin. Valmistava yritys ei moiseen pysty jollei tuotteita valmisteta varastetuista raakaaineista.
Vientiin meneitä tuotteita mutta tehdäänkö firmassa myös arvopaperikauppaa tai muuta osto ja myyntitoimintaa? Ilmeisesti nyt mitataan osinkoja ulos tästä tuiki tuntemattomasta pajasta.

Mauri Gardin

Suomen suurimman puolueen, Keskustan, puheenjohtajan ja pääministeri Juha Sipilän vetämä karavaani kulkee sekä valtion että yrityksen tasolla ja yhä kapisemmiksi käyvät koirat haukkuvat. Oppositokaan ei enää osaa muuta kuin räksyttää! Tsemppiä Sipilän, Orpon ja Soinin hallitukselle! Tulevat sukupolvet kiittävät aikanaan.

Heikki Rosti

Amen,Suomen kansan tyhmyydellä ei ole ylärajaa,Moses Sipilänä olisin lyönyt laintaulut eduskunnan pylväisiin tuhansiksi päreiksi.Tätä jukuripäistä pakanakansaako pitäisi johtaa.Siksi ja sentähden me johdamme.Sicher und mit Abstand