Perjantai 24.11.2017

Nokian viikkoyllätys: +25%!

Jaa artikkeli:
Luotu: 
30.7.2012 18:06
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Nokia irtisanoo Salossa ja luottoluokitus laskee, mutta osake nousee.
|

Pitkään piesty Nokian osake on kimmahtanut viikossa lähes huomaamatta melkoisesti. Kun osake viikko takaperin maksoi Helsingin pörssissä runsaat 1,40 euroa, on se tänään noussut jo 1,79 euroon.

Nousua lyhyessä ajassa on kertynyt peräti 25 prosenttia. Tänään vahvistumista on nähty kolmisen prosenttia.

Nokia julkaisi tappiollisen osavuosituloksensa runsas viikko sitten. Muutenkin yhtiöstä on kuulunut viime päivinä lähinnä huonoja uutisia irtisanomisineen ja lainaluokitusten laskuineen.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Olli Auvinen

Itse asiassa Nokiasta on kuulunut positiivisia uutisia viime päivinä ja huonoja etenkin Applesta. Nokia sai valmiiksi kuvankäsittelysopimuksen ruotsalaisen firman kanssa, uuden Lumian julkistus mitä todennäköisimmin aikaistuu syyskuulle, Lumian myyntimäärät ovat kehittyneet hyvin ja kun analyytikot ovat hieman perusteellisemmin perehtyneet tuoreimpaan osavuotiskatsaukseen, hekin ovat löytäneet positiivisia merkkejä kassan tilanteesta, patenttisalkusta ja yhtiölle säännöllisesti maksettavista royalteista. Tottakai on äärimmäisen ikävää, että paremmat ajat tulevat vain rankkojen saneerausten jälkeen, mutta se on ainoa keino saada yhtiö jälleen nousu-uralle.

Johan Von

Kyllä tuolla osakkeella aina on pelata voinut. Tuolla nousulla jo vähän itsellekkin jää
Tosin pitää vielä odottaa kuinka pitkään nousu jatkuu. Nokia on ollut pitkään aikaa sellaisessa vaiheessa. että sen suuremma lyhyen ajan liikkeet ovat olleet vain syöksymistä alas.

Olavi paloneva

Kovin on hiljaista kommentti puolella ,kun Nokialla alkaa mennä hyvin .Nokian ollessa
alamaissa ,kyllä riitti kyllästymiseen asti Nokian konkurssin ennustajia Oli muka taloustoimittajia ,pankkien "analyytikkoja " ja yksityisiä kahvin poroista ennustajia.
Elopiakin on erottettu oikein väellä ja voimalla.Hävetä saavat nämä kaikki "pahanilmanlinnut"Luuta vain sillmille.Totuushan on,että Nokialla on aivan ylivoimaisesti muihin verrattuna ,alan tietoa kun millään muulla kännykköjen valmistajalla.Totta on se että Nokian osake on "pelipaperi" jota hyödyntävät erilaiset
lyhyeksi myyjat .Jonkin asteinen haitariliike tulee osakkeella jatkumaan ,mutta mitään romahdusta on turha odottaa,sillä suunta on ylös ja yhtiö kulkee kohti valoisempia aikoja.