Keskiviikko 16.1.2019

Sarasvuolla huimat pörssirikkaudet

Jaa artikkeli:
Luotu: 
3.1.2008 10:46
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva

Trainers' Housen pääomistajan Jari Sarasvuon osakepotin arvo on 34 miljoonaa euroa ja rapiat. Arvo on laskettavissa pörssikurssin avulla, kun Sarasvuon ja hänen määräysvaltayhtiönsä Isildur Oy:n yhteenlaskettu osuus Trainers' Housen omistus on tiedotettu.

Toimitusjohtaja Sarasvuo omistaa yhtiöineen 32,4 prosenttia perustamastaan yhtiöstä, joka tuli eilen pörssiin Sataman listautumisen myötä.

Sarasvuon bisnes on myyntihenkilökunnan kouluttaminen ja Sataman myötä nyt myös nettikonsultointi. Vuonna 1965 syntynyt mies nousi julkisuuteen tv:n kautta ohjelmassa Hyvät, Pahat ja Rumat.

Yhtiön nettivuilla hänen yhtenä keskeisenä työkokemuksena mainitaan myös toimittajan työt vanhassa Uudessa Suomessa.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

tourette

"Luuk. 19:8
17.11.2007 10.30 | helanes | Merkinnät, Päivän haiku

Sari Jarasvuo

myi firmansa ja jakoi

rahat - itselleen. "

Kerropa helanes miksi tämäkin tyhjänpäiväinen skeida piti postata tänne linkkinä.

helanes

tourette, oletko Uuden Suomen toimittaja tai moderaattori? Olenko tehnyt kovin pahoin, kun olen ensimmäisestä päivästä saakka kommentoinut US:n uutisia ja blogeja? Ja miksi postaan, en koskaan pelkästään, linkkinä. Siksi, että olen ottanut aiheeseen kantaa jo aikaisemmin ja että se on näin minulle helpompaa kuin etsiä blogista; osoitteet ovat tallessa. Klikkaus ei vie lukijalta sekuntia enempää ja pääsee toisella klikkauksella takaisin. Tai yhtä hyvin voi olla klikkaamatta.
Mutta jos Uuden Suomen toimitus on sitä mieltä, että olen häirikkö, niin pyydän siitä oikein nimellä vahvistuksen. Totta kai voin lopettaa. Skeidasta eli siitä kenen teksti on skeidaa voidaan olla monta mieltä.

joonaskiminki

Tiedoksi helanes:lle ja kaikille muillekin: US toimitus ja moderaattorit kommentoivat omalla nimellään jos kommentoivat lainkaan. Nimimerkin takana toimivat henkilöt eivät kuulu toimitukseen.

Joonas Kiminki
uusisuomi.fi

tourette

Etkä liene tehnyt kovin pahoinkaan. Ihmettelen vain, miksi haluat generoida klikkauksia Kauppalehden sivuille. Minusta tämä linja on vähän mauton. Ja ylläoleva "sisältö" ei tosiaankaan ollut edes sen klikkauksen ja backin arvoinen.

Siitä ollaan montaa mieltä, onko netiketin mukaista esiintyä yhdellä foorumilla vain linkaten toiselle. US:n väki varmaan ottaa siihen kantaa, ja pahoittelen täysin off-topicciin juuttunutta keskustelua. Lopetan osaltani tähän.

Ja sitten omaa skeidaani, mutta vihdoin on-topic: IMHO Sarasvuo on kaikkine ylilyönteineen ja kvasi-älyllisyyksineenkin innostava esimerkki. Mies joka tienaa, työllistää ja kadehdituttaa tuohon malliin ei voi olla aivan tyhjää täynnä. Tsemppiä!

Hietsuarska

Voihan sitä pers'aukisena puhua mitä tahansa lämpimikseen...

Lupaan siis heti rikastuttuani lahjoittaa tsiljardin aids-viruksen suojeluun. Muun muassa.

Jos satun myöhemmin rikastumaan, vetoan siihen että minua on siteerattu väärin ja enhän mä tosissani ollut ja mielenhäiriötäkin on pukannut jne...

helanes

Vaikka ilmoitatkin lopettavasi "keskustelun", vastaan vielä sen verran, että muistaakseni alkuperäisessä kommentissani oli myös teksti, jonka mukaan pidän Sarasvuota "mielenkiintoisena veijarina", moni muukin pitää. Hän myös pitää itseään vahvasti esillä, se kuuluu hänen konseptiinsa oleellisena osana. Hän myös lausuu "totuuksia" varsin railakkaasti. Miksei hän siis myös kestäisi sen pienen herjan, jonka suunnilleen hänen omia sanojaan lainaten toin esiin "haikussani".
Tsemppiä takaisin. Ja Hyvää Uutta Vuotta.

domino

Pliis älkää väitelkö.

Sarasvuo on rikas, se on yksi erittäin hieno asia. Onko sosiaalimarkkinatalousdemokratian seuraava koukku ameriikan ihannointi demareille ominaisella "Rusinat pullasta" ajattelulla: ihannoidaan rikkautta, mutta sen sijaan että arvostettaisiin usean multimiljönäärin päätöstä luovuttaa omaisuutensa hyväntekeväisyyteen, niin luodaan siitä velvollisuus. Demarien yksilön rankaiseminen ja alistaminen on puistattavaa, niin puistattavaa etten ole valmis myöntymään yksilön raiskaukseen vaan siirryn Suomalaisena Eestiin, mistä ollaan potkimassa SAK:ta syrjemmäksi kun tajuttiin jo alussa sen jumiuttava vaikutus hyvin toimiviin työmarkkinoihin. Viron kasvanut palkkataso on hyvä merkki siitä kuinka lyhyessä ajassa reipas kansakunta saa tuloksia aikaan ja kas kummaa ei tarvita SDP:n ja SAK:n tuottamaa propagandaa puhumattakaan sosialismin käytännön toteutuksista.

Onkos uutisoitu Helsingin Sanomissa tai YLE:ssä... niiin, eipä ole.

helanes

Väittely on debattia. Sellaista kai lehti kaipaa.
Sitä täällä olen ihmetellyt, miten kommentoijat päättelevät toinen toisiaan demareiksi tai kokoomuslaisiksi, ja sitten ilkeilevät.
Itse tunnustan reippaasti kannattavani kokoomusta. Mutta blogissani kohtelen eri puolueita ja ihmisiä tasapuolisen "herjaavasti". Tai jos sattuu myös vaikkapa muistokirjoituksissani hyvinkin kauniisti, ainakin yritän. Runsaan vuoden olen kokeillut haiku-muotoa maailman menon, uutisten, ilmiöiden, ihmisten kommentointiin. Lukijat saavat ratkaista, ovat ratkaisseetkin, olenko onnistunut. Tahtini on sen verran kova, etten aina itsekään ole tyytyväinen. Ja koska käytän mm. ironiaa ja erilaisia sanaleikkejä, kaikki eivät tietenkään aina ymmärrä. Ja sitten on niitä, joilla ei ole edellytyksiäkään "ymmärtää". Ymmärrän heitäkin.

tapioneva

Uusi Suomi alkaa tyydyttämään sosialidemokraattisia kateustendenssejä. Se, että Sarasvuon opetukset saattavat olla muutoinkin oppivalle organisaatioille turhia, on uutisaihe, koska se kertoo, mitä suomalaisten suuryritysten johdon päässä ei liiku.

Sen sijaan se, että Sarasvuo on saanut kokoon 34 000 000 eikä ole vielä säätiöinyt sitä anonyymisti Gibraltarille ja sijoittanut takaisin Suomeen hallintarekisterin taakse anonyymistä, osoittaa, että Sarasvuolla on vielä sen verran vähän rahaa, että se kannattaa näyttää suomalaisessa osakerekisterissä ja kaupparekisterissä tilinpäätöksin, koska se on parempi tapa näyttää varakkuutta kuin ostaa esimerkiksi Mercedes Maybach.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Maybach

Sarasvuo tekee puheesta rahaa - enemmän kuin joku muu, koska hän on tavaramerkki. Moni muu ei pysty yhtä laihalla sisällöllä kaapimaan yhtä paljon, joten tässä ostajien valistumattomuuden lisäksi pitää nimeomaan kunnioittaa eikä kadehtia yrittäjäparkaa, joka jonain hetkenä alkoi sekaantua liikevaihtonsa ja myyntikatteensa vaarantamiseksi myös tulopolitiikkaan, joka ei kuulu poliitikoille ja politiikkaan, joka kuuluu poliitikoille.

demarien vihollinen no1

..on mahdollista omilla kyvyillään tehdä miljoonia ,tulla rikkaaksi, saada amerikkalainen unelma toteutettua, täällä sosiaalidemokratiassa, missä ihmiset on opetettu äärimmäiseen kateellisuuteen. Jopa kaistanvaihtorikkomuksesta saattaa saada miljoona sakot.
Sarasvuon ihme tekee ihmeeksi se, että hän ei ole joku SDP -Kepu puudeli, poliittinen broileri, joka olisi varastanut rahansa verorahoista.
Sarasvuo on uskomaton kaveri suomessa, varmaankin hänen yrityksensä on samaa tasoa....