Lauantai 20.7.2019

Kiinalaiset kätilöivät hirviömäisen virusmutantin

Luotu: 
3.5.2013 16:35
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Kiinalaiset tutkijat jalostivat lintuinfluenssasta helposti tarttuvan hybridin. Arkistokuva.
|

Kiinalaiset influenssatutkijat ovat onnistuneet risteyttämään kaksi virustyyppiä luoden samalla uuden hengitysteitse tarttuvan tappavan viruksen.

Tuoreimmassa Science-lehdessä julkaistu tutkimus paljastaa kiinalaisten kehittäneen lintuinfluenssana tunnetun H5N1:n ja tavallisen ihmisflunssan H1N1:n risteytyksen. Hybridivirus leviää ihmisestä toiseen hengityselinten kautta.

Toistaiseksi virus elää ainoastaan laboratorio-oloissa ja sitä on tartutettu marsusta toiseen. Asiantuntijat pelkäävät kuitenkin viruksen pääsevän laboratoriosta ulkoilmaan.

Tavallinen lintuinfluenssa H5N1 tarttuu huonosti ihmisestä toiseen. H5N1 on kuitenkin ihmiselle vaarallinen tauti. Ihmisten jokavuotinen riesa H1N1 puolestaan tarttuu helposti, mutta ei ole erityisen vaarallinen ihmisten terveydelle.

Kiinalaisessa laboratoriossa on tutkimuksen mukaan kehitetty 127 erilaista näiden kahden yhdistelmää. Viidellä virusten mutaatiolla on kyky tarttua marsujen hengityselinten kautta ilmateitse. Flunssavirukset käyttäytyvät samalla tavalla marsujen ja ihmisten hengityselimissä.

Independent-lehden haastatteleman pariisilaisprofessorin Simon Wain-Hobsonin mukaan kiinalaisten laboratoriokoe sisältää maltillisestikin arvioiden kuolettavan riskin ihmisille.

- Emme vielä tiedä viruksen aiheuttaman kuolemanvaaran vakavuutta. Jos kuoleman todennäköisyys olisi jotain promillen ja 20 prosentin välillä, 500 miljoonan ihmisen pandemia tarkoittaisi jotain 500 000:n ja 100 miljoonan kuoleman välillä, Wain-Hobson sanoo lehdelle.

Myös Oxfordin yliopiston eläintieteen professori Robert May pitää kiinalaisten viruskoetta kauhistuttavana.

- Kiinalaisia ei aja tieteellinen tarve, vaan sokea kunnianhimo ilman minkäänlaista järkeä, May ripittää lehdelle.

- Kiinalaislaboratorioiden kyky eristää viruksia ei ole kovin vakuuttava. Ihmisten välillä tarttuvien hyvin vaarallisten virusten luominen on kauhistuttavan vastuutonta.

Aiemmin tiedemaailma kohisi rotterdamilaisesta virustutkimuksesta, jossa tiedemiehet jalostivat vielä tappavamman viruksen. Hollannin kokeissa virus levisi hilleristä toiseen.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Jarkko Pesonen

Ei sitten yllä oleville lääketieteen ammattilaisille tässä keskustelussa tullut mieleen, että viruskokeilujen tarkoituksena on löytää mahdollisia uusia mutaatioita ja pyrkiä kehittämään niitä varten lääkkeitä ja rokotteita ennen kuin ne ehtivät mutatoitumaan luonnollisesti.

Matti Aladin

Joo onpahan nyt sitten tiedossa ketä syyttää kun tuo on "päässyt" karkuun. No se on tätä elektronimikroskoopin kanssa tehtyä geeni puuhastelua, pitäähän sitä kaikkien saada tehdä, kehittää sitten rokotetta tai asetta tai vaikka tuottaa öljyä. Totta on kuitenkin että nuo Fucushiman kaltaiset tapahtumat tuovat kaikenlaiset mutaatiot luontoon ja saamme kärsiä ne. Itse emme sopeudu, mutta virukset sopeutuu ja joku on jo avannut Pandoran lippan ties mitä kehittyy kiihtyvällä tahdilla.

Osmo Marttila

Seuraavaksi vuotaa tai 'vuotaa' tietoomme ihmismutanttien tehtailuyritys myös Kiinan touhuamana. Ainakin jenkkiläinen Monsanto sitä on tehnyt jo pitempää, mm. Gatesin osarahoittamana aivan kaupallisena toimintana. Kustantaisimmeko itse oman mutatointimme.
www.naturalnews.com/035135_Roundup_herbicide_testosterone.html
www.guardian.co.uk/global-development/poverty-matters/2010/sep/29/gates-...
www.naturalnews.com/037328_Russia_GMO_Monsanto.html

Mahtaa olla kovat mömmöt sotilalaboratorioissa - varalla. Vaikka kaikkein 'paras' olisi rotusidonnainen täysin luonnollisen kaltainen pöpö, jolla voisi joku hourupää tartuttaa vain haluamansa 'väriset' henkilöt.