Tiistai 25.9.2018

Yksi pilleri pysäyttää vanhenemisen? – Tiedemies testasi itsellään

Jaa artikkeli:
Luotu: 
13.9.2010 16:57
Päivitetty: 
13.9.2010 18:09

Venäläinen professori Vladimir Skulatshev kehittää pilleriä, joka pysäyttää ikääntymisen, kertoo Russia Today. Skulatshev toivoo, että pilleri on markkinoilla parin vuoden kuluttua.

Skulatshev kertoo löytäneensä antioksidantin, joka pysäyttää terveyden asteittaisen, iän aiheuttaman rapautumisen.

Kysymys on Skulatshevin mukaan siitä, miten happi käyttäytyy ihmisen elimistössä.

- 99 prosenttia ajasta happi muuttuu harmittomaksi vedeksi, mutta tuo yksi prosentti muuttuu superoksidiksi, joka myöhemmin muuntautuu myrkyllisiksi aineiksi, Skulatshev selittää Russia Todaylle.

- Tehtävänä oli löytää antioksidantti, joka estää tämän prosessin.

Skulatshevin mukaan seurauksena on, että ikääntyminen pysähtyy.

Skulatshev on työstänyt antioksidanttiaan 40 vuoden ajan. Hän on testannut tuotettaan eläimillä, ja tulokset olivat lupaavia. Hän on myös kokeili ainetta silmätippoina hoidoksi omaan kaihiinsa. Kuusi kuukautta myöhemmin lääkäri totesi, että kaihi oli kadonnut.

Skulatshevin mukaan tuotetta testataan vielä parin vuoden ajan ennen kuin se on valmis kaupalliseen levitykseen.

Katso video Skulatshevin projektista tästä!

Jaa artikkeli:

Kommentit

REXILEX

Suunnitelmissamme jotka tähtäävät ekologiseen ja ekonomiseen tasapainoon Telluksella, on automaattisesti happirikkaampi ilma.
Sadan vuoden ajan on poltettu happea koneellisesti ja ihmiset kaupunkiyhteisöissä hengittävät yhä myrkyllisempää ilmaa, joka on terveydelle haitallista.

Gravitaatiovoimien ohjaamat vuorovedet valjastettuna saasteetoman sähköenergiantuotantoon globaalisti; Antavat sivilisaatiollemme mahdollisuuden valmistaa, merivedestä happea ilmakehämme eduksi ja vetyä polttoenergiaksi, jonka palamistuotteena syntyyy puhdasta vesihöyryä.

Mainittu järjestelmä, joka pelastaa luomakuntamme saastumiselta ja happikadolta, antaa myös luonnollisesti terveellisemmän ympäristön, eikä happosateistakaan ole vaaraa, kun palamistuloksena syntyy ilmakehää puhdistavaa vesihöyryä.

TAIVAS ORGANISAATIOT, lain, luomakunnan ja intersubjektiivisen edun valvoja.
Ilkka V T Juutilainen - Juudaan Kuningas, .. 14.09.2010.

Yakov

Se on myös sikäli virheellinen, ettei mikään pilleri voi pysäyttää vanhenemiselta, koska aikaa emme voi pysäyttää.

Eri asia on, piteneekö ihmisen keskimääräinen elinikä kyseisen pillerin ansiosta vai ei, mitä artikkelilla oikeammin sanoen tarkoitetaan. Jotain uutta tutkija lienee kekannut ja jos ikä pitenee keskimäärin muutamia vuosia elämisen laadun sanottavasti heikentymättä, niin hyvä niin!

Jäädäänpä odottamaan lisätutkimustuloksia tässä koko porukalla vanhetessamme ja MOT:n uusien ohjeiden mukaan voita reilusti leivälle ja rasvaisia liharuokia syödessämme ja täysmaitoa juodessamme, samalla pottujen ja jyvätuotteiden sijaan vihanneksia ja hedelmiä ahmiessamme ;o)