Maanantai 23.10.2017

Täysi raivo huippukokouksessa – Outo väite Ranskalta

Jaa artikkeli:
Luotu: 
17.9.2010 09:24
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Nicolas Sarkozy (keskellä) otti yhteen Jose Manuel Barroson kanssa ja esitti oudon väitteen keskustelustaan Angela Merkelin kanssa.

Ranskan presidentti Nicolas Sarkozy on ajautunut diplomaattiseen riitaan paitsi koko EU-komission, myös Saksan liittokansleri Angela Merkelin kanssa, kertoo BBC.

Kiistan aiheena ovat Ranskan romanikarkotukset.

Sarkozy ja EU-komission puheenjohtaja Jose Manuel Barroso ottivat suusanallisesti yhteen kokoussalissa.

Vaikka romanikiista ei ollut kokouksen virallisella asialistalla, Sarkozy piti asiasta puheenvuoron, jota paikalla olleet diplomaatit luonnehtivat raivostuneeksi.

Sarkozya kalvoi EU:n oikeuskomissaarin Viviane Redingin tiistainen puheenvuoro, jossa hän uhkasi Ranskaa oikeustoimilla ja rinnasti maan romanikarkotukset epäsuorasti toisen maailmansodan aikaisiin etnisiin vainoihin.

Heti Barroso-riidan jälkeen Sarkozy sekoitti pakkaa entisestään oudolla lausunnollaan. Sarkozy sanoi tiedotustilaisuudessa BBC:n mukaan, että myös Saksa aikoo purkaa romanien leirit ja karkottaa romanit.

Liittokansleri Merkelin avustaja kuitenkin kiisti jyrkästi, että mitään tällaista suunniteltaisiin. Sarkozy väitti kuulleensa asian Merkeliltä itseltään.

BBC:n kirjeenvaihtajan mukaan Ranska ja EU-komissio ovat ajautuneet riitaan, jollaista ei ole ennen nähty. Sarkozy on nyt siis myös suututtanut lähimmän liittolaisensa Merkelin.

Jaa artikkeli:

Kommentit

kpyora

Jokainen asiaa vähääkään seurannut tietää, että kyseessä on puhdas ammattimainen rikollisuus. Se on hyvin järjestäytynyttä ja jokaisella on oma tehtävänsä rikollisyhteisössä. Mm. kerjäläisten tehtävä on sekä hankkia tietoa että sääliä.

Harvemmin olen ranskalaisten kanssa samaa mieltä muusta kuin ruuasta. :) Nyt täytyy myöntää, että Sarkozy on euroopan ainoa rehellinen valtionpäämies.

tapio_o_neva

Ero sananvapaudessa johtuu toisesta maailmansodasta. Ranskan tasavalta oli Saksan liittotasavallan miehittäjävaltio. Saksan liittotasavalta puolestaan on Yhdysvaltain miehittämä valtio, jossa sananvapaus ei ole vieläkään mahdollista.

Siksi Sarkozy saa olla poliittisesti epäkorrekti romanien noin 4 000 000 holokaustia kohtaan, kun taas Merkelin pitää olla poliittisesti korrekti sekä 6 000 000 juutalaisen että 4 000 000 romanin holokaustia kohtaan.

Merkel ei julista saksalaisille, että NATO-Romanian syrjityimpien ihmisten muuttaminen Saksaan on monikulttuurista rikkautta, jota Tarja Halonenkin haluaa Mäntyniemeenkin, mutta valmistelee karkoituksia salassa.

Syyllinen tähän on tietenkin Yhdysvallat, joka sai Romanian ja Bulgarian NATO:n jäseniksi syöttämällä niille idean, että tällä tavalla ne pääsevät EU:iinkin läntiseen arvoyhteisöön kuuluvina.

Romanian romanien tukeminen ihmisarvoiseen elämään ei Euroopan unionissa siis kuulu Euroopan unionin nettomaksajille, vaan NATO:n nettomaksajille, koska hinta NATO-jäsenyydestä oli nimenomaan EU-jäsenyys.

Yhdysvallat tarvitsi Romanian NATO:on, koska Turkki Ranskan painostuksesta kieltäytyi Irakin sodasta, ja Yhdysvallat tarvitsi tukikohta-alusmaan. Bulgaria otettiin varavaltioksi.

Laskun Euroopan unionin sisämarkkinoista kärsivistä Romanian romaneista voi Helsingin kaupunkikin lähettää Barack Obamalle.

Toivottavasti Halonen tai Stubb lyövät laskun Hillary Clintonin kouraan, heti kun hän kehtaa tulla Helsinkiin.

Vierailija

Se pitää ensin käsittää, EU on se maa ja vanhat valtiot ovat vain osavaltioita Yhdysvaltojen malliin, vapaa kulku osavaltioiden rajojen yli on sallittua, tosin Yhdysvaltojen osavaltioilla on enemmän valtaa päättää asioistaan kuin EU-osavaltioilla.

balidomi

Alunperinkään ei olisi pitänyt väen vängällä ottaa näitä tyhjätaskuja EU:n jäsenmaiksi. Olisi pitänyt rauhassa odotella muutama vuosikymmen, että nämä takapajulat pääsevät taloudessaan, elämänkatsomuksessaan ja käyttäytymisessään lähemmäksi muuta Eurooppaa. Kerjäsimme itse verta nenästämme laajenemishuumassamme ja tähän se nyt johti.
EU:lla on kädet täynnä järjestön alkuperämaidenkin kanssa, joista monet ovat mukana ainoastaan vapaamatkustajina ilman pienintäkään aikomusta noudattaa EU:n sääntäjä tai lakeja.
Suomikin maksaa päivittäin näistä töppäyksistä ja elättää tänne loisimaan lähetettyjä muiden maiden kansalaisia.

Vierailija

"Olisi pitänyt rauhassa odotella muutama vuosikymmen, että nämä takapajulat pääsevät taloudessaan, elämänkatsomuksessaan ja käyttäytymisessään lähemmäksi muuta Eurooppaa."

Eivät nuo takapajulat juurikaan kehity tai rikastu vaikka vievätkin jonkin verran töitä vanhoista EU-maista. Käy päinvastoin, vanhat EU-maat alkavat köyhtyä ja lähetä noita takapajuloita, se on varmistettu EU:n omissa säännöissä ja laeissa jotka ovat osin verrattavissa IMF:n kehitysmaihin pakottamiin rakennesopeutusohjelmiin.

tapio_o_neva

"Käy päinvastoin, vanhat EU-maat alkavat köyhtyä ja lähetä noita takapajuloita, se on varmistettu EU:n omissa säännöissä ja laeissa jotka ovat osin verrattavissa IMF:n kehitysmaihin pakottamiin rakennesopeutusohjelmiin."

Suomenkin tavoitteena on saada Viro kiinni elintasossa niin kuin 1930-luvullakin.

made

Romanialaiset ovat omassa maassaan joutuneet sukupolvien ajan elämään syrjinnän ja vihamielisyyden vaikutuksien alaisena.

Romaniassa on paljon sukuja, joiden pääosaamisalue on varastaminen. Nämä suvut ovat ylpeitä perinnöstään, mutta joidenkin mukaan varastamisestakin on tullut moraalitonta. Siis varastetaan enemmän kuin tarvitaan, ollaan entistä ahneempia. Varkaallakin no moraalin mittapuu :)

Jotenkin voisin kuvitella, että monilla ihmisillä romanialaisilla ole ollut paljon vaihtoehtoa - tai niin helppoa vaihtoehtoa kun varastaminen turvatakseen toimeentulonsa. Eu:hun liittymisen jälkeen monet jengit lähtivät romanian ulkopuolella ja tulivat takaisin rikkaampana kuin koskaan. Tämä ruokki muuttoliikettä entistä enemmän ja taustalla operoi paikallinen mafia.

Tästä on hyvin paljon näyttöä, jopa Helsingistä, jossa näin kuinka aamulla auto heitti "kerjäläiset" huopalahteen, manskulle ja stokkan kulmille "duuniin", ja sama auto haki heidät illalla. Kyse on enemmän tai vähemmän järjestäytyneestä rikollisuudesta, jonka uhreja ovat itse romanialaiset tietäen tämän itse tai tietämättään.

Vuoden takaisin BBC:N artikkeli kertoo miten romaanit käyttävät lapsia "orjinaan"
http://news.bbc.co.uk/2/hi/8226580.stm

1970blue

Meidän ei tarvitse kestää täällä kerjäläis- ja rikollisvyöryä. Sen tähden puolustan karkoituksia. Toisaalta meidän on EU:ssa ja maisden välillä vaadittava vähemmistöjen parempaa kohtelua kaikissa EU-maissa. Tähän on käytettävä keppiä ja porkkanaa. On vaan varottava porkkanan joutumista mafian käsiin. Keppinä voivat toimia EU-tuet.
Tuo video on oikein kuvaavaa sille, mitä ympärillämme tapahtuu. Vaikka olisi kuinka hyväsydämminen, on syytä avata silmänsä ja nähdä koko pahuus. Romaanien lasten hyväksikäyttö on saatava loppumaan.

tapio_o_neva

""Meidän ei tarvitse kestää täällä kerjäläis- ja rikollisvyöryä. Sen tähden puolustan karkoituksia."

Karkoituksia mihin? Euroopan unioni on yhtenäinen sisämarkkina ja ihmisten liikkuminen on Schengenin sopimuksella vapaata.

Ola

Ehkä Ranska ja Saksa löytävät tässäkin kiistassa yhteisen EU-sävelen ja kerjäläiset risumajoineen palautetaan kotimaihinsa, jonne he kuuluvat. Eivätkä jää Pariisiin, Brysseliin, Berliiniin eivätkä Helsinkiin näiden kaupunkien kansalaisten elätettäviksi.

kaijakuopila

Espanjan poliisi ottaa kiinni varkaita ja palauttaa lähtömaihinsa. Suomen poliisi ei ole kiinnostunut, tai ei ole mahdollisuutta seurata ulkomaalaisia rikollisia ja tiedotkin sensuroidaan. Jos joku on vahingossa kiinni jäänyt, valtio maksaa heille huippujuristit puolustamaan oikeudessa ja sitten heitä hetki hemmotellaan luxus vankilassa.
Olisikin kiva tietää oliko juuri Suomen mepit Jaakonsaari etunenässä lietsomassa Barosoa romani-asian esille nostamisessa. Ei taatusti Sarkozilla ole mahdollisuutta alkaa haalia mafian kuskaamia romaneja Ranskaan, sen voisi oppia jo Suomen mepitkin.
Eikä Suomellakaan olisi varaa, jos suomalaisten turvallisuudesta välitttäisi.

Judgement Day

Poliisi on saanut kiinni ulkomaisen maksukorttien kopiointiin erikoistuneen ryhmän.

Ryhmä toimi Iisalmesta vuokraamaltaan mökiltä käsin. He liikkuivat bensa-automaateilla Oulu-Jyväskylä-välisellä alueella. Poliisi pääsi tekijöiden jäljille yleisöhavaintojen ja poliisitutkimusten avulla.

Pohjois-Savon käräjäoikeus vangitsi eilen kolme romanialaista todennäköisin syin epäiltynä maksuvälinepetoksen valmistelusta.

Poliisin mukaan tutkinnassa ei ole tullut ilmi, että korttitietoja olisi vielä ehditty hyödyntää.

Keskusrikospoliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

(MTV3)

TapioTTT

Tämähän on sitä suurta onnea, rikkautta ja rakkautta mitä nämä ulkomaalais hyysärit meille tuo.
Koko suomen kansa hyppii onnesta jota nykyhallitus meille "tyhmille" kansalaisille suuressa viisaudessaan suo.

Vyötiäinen

Onko tosiaan niin, että voi viedä koko sukunsa asumaan leiriin toiseen EU-maahan ja sitten kerjätä, varastaa ja elää sen maan sosiaalituilla?

Mikä sopimus sellaisen muka sallii?

Ymmärtääkseni sopimus sallii mennä vapaasti turistina tai töihin toiseen maahan.

Käpälämäen tarkkailija

"Liittokansleri Merkelin avustaja kuitenkin kiisti jyrkästi, että mitään tällaista suunniteltaisiin"

Nyt siis Saksa on antanut epäsuoran kutsun: "Tervetuloa meille, täällä saatte olla rauhassa ja rakennella hökkelislummikyliänne varastetuista asuntovaunuista" Todella fiksu veto Ranskan valtion terävimmältä kärjeltä!

kaijakuopila

Jukkav laittoi linkin poliisiylijohtaja Paateron tiedotteesta "Suomeen ei kannata tulla tekemään rikokkisia".
Paateron tiedote on vitsi. Vaikka VIHDOIN tehtiin laajempi poliisioperaatio, on Paaterollakin ollut tiedossa, että Suomi johtaa EUn rikostilastoja Romanian ohella. Suomi on ollut syrjäkylä ja kun rajat aukeni rikolliset huomasi Suomessa voitavan puuhastella rauhassa. Poliitikkotätit pitävät rikollisuutta monikulttuurisuutena. Helsingin katurikollisuus on silminnähtävää joillain alueilla. Monet tuttuni ovat jo muuttaneet turvallisimpiin maihin. Suomalaisten tilanne on säälittävä ja nyt vielä Holmlund vähentää poliiseja. Ei Romanian poliisit voi tulla kovistelemaan kaduillemme, Suomen kuuluu suojella kansalaisiaan. Kun Liisa Jaakonsaari äänestettiin mepiksi aavistin, että jonkun sotkun hän keittää ja olisikohan naurettavassa sopasssa ykköshämmentäjä ? Arvasin, että Sarkozy ei nielaise soppaa, vaikka kuinka tyrkyttäisi. Muissa maissa terve järki voitti, Suomessa ei.

Markku Nieminen

Näistä mielipiteistä monissa keskustellaan tai viitataan siihen, saako maa päättää omista asioistaan EU;ssa!

Kun maamme Suomi liityi EU;hun, kaikki päättäjämme ja EU asiantuntijat yhteen ääneen väittivät että saa!!!! Vedottiin EU;n ns. subsidiariteettiin, eli läheisyysperiaatteeseen!
Mihin se läheisyysperiaate on jo hävinnyt?
Vai, onko sitä koskaan ollutkaan?
Jos ei, niin miksi valehdeltiin kansalle?