Sunnuntai 20.1.2019

Vaalimoka Ruotsissa: 1000 ääntä löytyi säkeistä

Jaa artikkeli:
Luotu: 
21.9.2010 18:01

Leksandissa tuhatkunta ennakkoon annettua ääntä jäi epähuomiossa laskematta vaaliyönä. Ruotsin Taalainmaalla sijaitsevalla paikkakunnalla äänestyslippusäkit olivat jääneet vahingossa lojumaan äänestyspaikalle.

Ensin luultiin, että äänet olivat kadonneet. Lopulta säkit löydettiin ennakkoäänestyspaikalta.

Nyt äänet on määrä laskea keskiviikkona kunnan vaalilautakunnassa. Sen jälkeen odottaa vielä tarkastuslaskenta Taalainmaan lääninhallituksessa.

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

iTri343hb

USA:n vaalit ovat olleet vilpillisiä useamman vaalikauden (viimeksi TODELLISEN MUUTOKSEN Ron Paul pelattiin ulos banaanivaltiotyyliin blackboxvoting.org)

Suomessa edellisen vaalin lipukkeet ovat jemmassa YLI SEURAAVAN VAALIN ÄÄNTENLASKENNAN.

Hyvä pitää jemmalipukkeita, jos äänestystulos ei miellytäkään.

Ovatko demokratia ja vaalit tässä hyväuskoisten maailmassa jo pelkkä vitsi?

intrigööri

ensi kevään vaaleihin vaalitarkkailijoita mistä vain, vaikka Virosta. Vaalilautakunnissa ei meinaan ole montaa persua, jos vaikka hyö saavat isommankin vaalivoiton, kuten vielä nyt näyttää. Rehdit ne vaalit pitäisi ainakin olla, voittipa kuka vain.

siviilitarkkailija

Ruotsin valtiollinen olemassaolo sellaisena kuin minä tunsimme sen, ei tule jatkumaan.

Sinällään tyypillisen vihreää ja itsetyytyväistä sekopäisyyttä edustaa relanderin höpinä jossa hän toteaa sosialidemokratian kuolevan Ruotsissa arvokkaammin. Tyhjä tynnyri tai tyhmä tynnyri. Ruotsin demokratian kuolema ei ole miltään kannalta tarkasteltuna arvokas tapahtuma. Mikään demokratia ei ole kestänyt eikä kestä vaalijärjestelmän tuhoutumista kuten Ruotsissa on nyt tapahtunut.