Tiistai 18.6.2019

Liittokansleri Merkel: ”Monikulttuurinen Saksa epäonnistui täysin”

Luotu: 
17.10.2010 17:39
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Saksan liittokansleri Angela Merkel.

Saksan liittokansleri Angela Merkel ilmoitti lauantaina, että monikulttuurisen Saksan rakentaminen on "epäonnistunut täysin".

Kristillisdemokraattisen puolueensa, CDU:n nuorisojärjestön kokouksessa Merkel totesi BBC:n mukaan, että myös maahanmuuttajien olisi pitänyt tehdä lujemmin töitä integroituakseen saksalaiseen yhteiskuntaan. Merkel viittasi etenkin saksan kielen opetteluun.

- Huijasimme itseämme jonkin aikaa, kun sanoimme "etteivät he ole tulleet jäädäkseen, vaan lähtevät joskus pois", Merkel sanoi viitaten 1960-lukuun, jolloin Saksaan kutsuttiin hänen mukaansa ulkomaalaisia työntekijöitä.

- Ja tietenkin yritys rakentaa monikulttuurinen yhteiskunta ja elää rintarinnan sekä nauttia toisistamme on epäonnistunut - se epäonnistui täysin, Merkel sanoi puheessaan BBC:n mukaan.

Saksassa hiljan julkaistun mielipidemittauksen mukaan 30 prosenttia kansalaisista uskoi, että ulkomaalaiset valtasivat maan. Yhtä moni uskoi maan noin 16 miljoonan maahanmuuttajataustaisen henkilön tulleen Saksaan sosiaalietuuksien vuoksi.

 

Henkilöt: 
Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

far angst

Jaha, että pieleen on mennyt monikulttuurisuus? Kuka olisikaan arvannut, niin pontevasti kuin tätäkin käärmettä ajettiin väellä, voimalla ja älyttömällä rahan haaskaamiselle pyssyyn.

Monikulttuurisuus on kuin kommunismi; joskus on silmien avauduttava reaalitotuuteen. Mitä pikemmin, sitä parempi.

Onneksi on Halla-aho!

köpös

Olenko parempi kaikessa jo ihonvärinikin ansiosta ja poliittisesti kaipaan ihania 30-luvun aikoja,jolloin lama koetteli valkoihoisten Saksaa (kenen syy olikaan silloin?)Angela Merkel ja myötäilijät ovat matkalla fasismiin,mutta onhan varmaa,että lopputulemassa ei kuulukaan jostain syystä (pottunenä?) väärään porukkaan.

kpyora

Monikulttuurisuus on kuten sosialismi. Se on hieno idea, joka ei todellisuudessa toimi.

Suomi on hyvä esimerkki monokulttuurin toimivuudesta. Suomeen on tultu milloin etelästä, milloin lännestä ja milloin idästä. Tulijat on aina pystytty sulauttamaan kantaväestöön.

Jos haluamme toimivaa maahanmuuttopolitiikkaa, on sen tuettava sopeutumista. Nykyinen toimintamallimme on tuhoon tuomittu, kuten Merkel totesi saksalaisenkin mallin olevan.

Jamppa12

Ovatko romanit mielestäsi sulautuneet ja kotoutuneet hyvin suomalaiseen yhteiskuntaan?

Suomenruotsalaisistakin voi olla montaa mieltä... Heillä on oma kieli, omat koulut ja omat alueet... Ja kiukuttelevat kantaväestölle minkä ehtivät.

Kaiken lisäksi Suomessa käytiin sisällissota alle 100 vuotta sitten. Kovasti tuntui silloin olevan erimielisyyttä "monokulttuurisuuden" suunnasta, siis sikäli kun yhteiskuntajärjestelmä lasketaan osaksi kulttuuria, kuten pitänee laskea.

joonathan

USA on oiva esimerkki miiten monikulttuuri onnistuu Alun sille tekivät rikolliset joita espsnjasta ja portugalista sinne siirrettiin vetäen perässään muita eurooopan kansoja. Enää ei paikallisia asukkaita näe kuin elokuvissa,. Ja entäs suomi saamelaiset tätä seutua asuttivat kunnes jostain volgan mutkasta saapui muuttajia tuomaan pelastusta tänne arktiselle seudulle. Myös hollanin seudulta veneturistit saapuivat samoihin aikoihin tuoden sopivan eksoottisen lisän tälle nykyisen suomen seudulle. Ainoat joille kävi huonosti oli alkuperäisasukkaat jotka häädettiin pohjan perukoille. Tosin nyt on taa merkkejä toisen aallon maahanmuuttajista jotka ovat tämän ihanan paikan huomanneet ja tulevat rikastuttamaan meitä. Vanhoja aikoja muistaen meidän tulisi sulautua nopeasti joukkoon, ettemme löytäisi itseämme jäämeren rannikolta tappelemassa saamelaisten kanssa elintilasta.

Martti Kovala

Muuttajat, jotka perustivat Suomen, Hämeen ja Karjalan heimot, eivät tulleet Volgan mutkasta, vaan jostain ihan muualta. Volgan mutka on "kielitieteellinen painopiste".
Muuttajat toivat uutta teknologiaa, eli pronssikauden ja maanviljelyn, mutta oppivat saamelaisilta suomalais-ugrilaisen kielen.Kielenvaihdon syyksi on esitetty muuttoporukan pientä määrää.
Jotta pohdittavaa riittäisi, ovat kielitieteilijät löytäneet paikannimistöstä saamelaisia vanhempaa aineistoa.

VILENIN

Olet edelleen Neuvosto propokandan uhri ja sen jatkaja,eihän Saksassa koskaan ole ollut Fasistipuoluetta vaan Kansallissosialistinen Saksan Työväen puolue.Neuvostoliitto ei voinut käyttää oikeaa nimitystä, kun kansallissosialismi jo nimenä tuli Neuvostoliittoon se hajosi.
Saksassa on jo herätty kuten monissa muissa Euroopan maissa, toivottavasti myös meillä herätään ennenkuin ongelma paisuu kestämättömäksi.Me emme voi olla maailman sosiaalitoimisto.

tapio_o_neva

Jotenkin tuntuu, että luterilaiselta pastorintyttäreltä on mennyt preussilainen hämmästyksen sormi ihmetyksen suuhun.

Anglo-amerikkalaisen maailman tarkoitus on sekoittaa kaikki ja tuottaa "pelivaroja": työvoimaa ja pääomaa kaikelle uudelle ja ennustamattomalle. Antisemitistien mielestä kaiken takana on siionistisen rahavallan maapalloinen salaliitto.

Arkijärjellä ajatellen on selvää, ettei ylenmääräinen hallinnointi Ruotsin ja Saksan tapaan voi menestyä ilman ulkoista tasapainoa korjaavia kelluvia valuuttakursseja.

Jos mietitään, ovatko kommunistit, kuten Saksan demokraattiseta tasavallasta kotoisin olevat helpommin sosialidemokratisoitavissa ja kristillisdemokratisoitavissa kuin muslimit tai vaikka romanit, voitaneen empiirisesti väittää, että nämä marksilaiset valistuksenaikaiset on helpomi kokoomuslaistaa pikkuviralla ja päänsilityksellä kuin ne ihmiset, joilla on mielissään Jumala kirkkaana.

Saksassa on ennenkin tehty filatovilaista työvoimapolitiikkaa aktivoimisen hengessä. Skogin komitean paperit lienevät SAK-laiselta merimieheltä, Fritz Sauckelilta.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ukrainan_valtakunnankomissariaatti

http://fi.wikipedia.org/wiki/Fritz_Sauckel

Judgement Day

Tässä tulee lisää pelimerkkejä sille, joka käännättää tämän opuksen pakkoruotsin typerryttämälle alkoholisoituneelle pohjoiselle kansalle

Thilo Sarrazin (12. helmikuuta 1945 Gera, Saksa) on saksalainen poliitikko ja Saksan keskuspankin johtokunnan jäsen. Hän kuuluu Sosiaalidemokraattiseen puolueeseen. Sarrazin tunnetaan provosoivien mielipiteiden esittäjänä.[1]

Sarrazin nousi julkisuuteen kesällä 2010, kun hän julkaisi populistiseksi yhteiskunta-analyysiksi luonnehditun kirjan Deutschland schafft sich ab (Saksa lopettaa itsensä) jossa hän esittää muun muassa, että Saksassa on liikaa muslimeja, he kotoutuvat muita siirtolaisia heikommin ja he ovat tyhmempiä kuin muut saksalaiset. Maan johtavat poliitikot Angela Merkeliä myöten, keskuspankin johtokunta sekä älymystö tuomitsivat kirjan, mutta kansan keskuudessa mielipiteet jakautuivat. Kirja myös myytiin nopeasti loppuun.[1][2]

Sarrazin eroaa tehtävästään Bundespankin johdossa syyskuun loppuun mennessä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Thilo_Sarrazin

TapioTTT

Vallalla oleva sosiaalisperäinen mamu maahanmuutto euroopassa on kuin syöpä joka hitaasti etenee ja lopuksi tuhoaa kantajansa.
Kuinka suomen mamuhyysärit luulevat kykenevänsä intekroimaan muslimit ja kaiken sortin sosiaalielätit suomalaiseen yhteiskuntaan kun siihen eivät ole kyenneet mikään muukaan yhteiskunta ei euroopassa eikä muuallakaan.
Typerää toimintaa todella !

Hannu Mikael

höpöttäville humanisteille.
Kuin myös Thorsille, Suurpäälle ja Biaudet'ille.

"Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina."

(Ex-vähemmistövaltuutettu)

tuomokokko

Rouva Kanzlerin puhuu sekavia. Hän itse asui 60-luvulla DDR:ssä, eikä varmasti tarkoita "meillä" itäisen saksalaisvaltion silloisia asukkaita. Ihme piikittelyä kansan suurta enemmistöä, siis länsisaksalaisia kohtaan!

Ja mitä käytännössä merkitsee tuo "täydellinen epäonnistuminen"? Omat tuoreet, vaikka suppeatkin, kokemukseni Saksasta ovat aivan päinvastaiset. Palvelualalla (kauppa, ravitsemus, matkailu) saattaa ainakin suurkaupungeissa jopa puolet työntekijöistä olla taustaltaan Lähi-idän väkeä. Silti - tai siksi - homma toimii, ja vieläpä saksaksi. Mitä Merkelin mielestä pitäisi tapahtua, että hän pitäisi lopputulosta onnistuneena?

raven

Omat kokemukseni ovat ainakin Berliinin kohdalla olleet hieman toisenlaisia. Esim. turkkilaistaustainen väestö on edelleen keskittynyt tietyille alueille, joilla monista putiikeistakin on vaikea saada palvelua paitsi englanniksi myös saksaksi. Ehkäpä oleellista toimivassa monikulttuurissa olisi se, että yhteiskunta ei sen vuoksi jakautuisi yhä useampiin alueisiin ja ryhmiin - pienoisyhteiskuntiin omine arvomaailmoineen ja sääntöineen, jotka pahimmillaan ovat jopa ristiriidassa emämaan lainsäädännön kanssa.

leftlibero

Hieman, enkä ihan vähääkään pettynyt Frau Kanzlerinin täydelliseen ja yhtäkkiseen "tumput ylhäällä" käännökseen.
Miksi nyt näin tapahtui? On kuysymys johon on pirunmoisen vaikeaa äkkiä mennä sanomaan juuta eikä jaata, mutta äkkiä tässä maassa totuus tähänkin purkaukseen esiin kaivetaan.
Kyse on sentään Euroopan kiistattomasta veturista. Ja tältä veturilla löytyy omasta takaa tarpeeksi analyyttistä, fiksua ja korkean koulutuksen saannutta porukkaa - joten jätettäköön tämäkin, monissa piireissä ihmetystä herättänyt Frau Kazlerin parkaisu omien huoleksi.
Saksassa on todella vaikeaa huomata merkille pantavaa integraatiokuilua maahanmuuttajien ja Hochdeutsche perinneväestön kesken. Poikkeuksena muutamat jo hyvin tiedetyt paikkakunnat ja alueet, joita tässä on turhaa edes ryhtyä luettelemaan.
Pahiten Merkel lausunto räppää pääkaupungin jo täysin maan tapoihin sopeutunutta turkkilaisyhdyskuntaa. Kreutzberg kun on ollut pitkään kaupungin kuuluisimpia menopaikkoja - eikä pelkästään hilpeän yöelämänsä takia.
Oikeat Berlinerit tuhauttavat vihaisesti nokkaansa Merkel parkaisuille, mutta Kanzleramtin käytävillä kuiskitaan - ja aivan takuulla.
Alkaako Merkel menettää otettaan? Ulkoministerin valinta uudeksi varakansleriksi oli monille kylmä suihke, paha virhe, mutta saapahan oppositio ainakin hieman liikettä nivusiinsa. Jos vaikka aikansa ikuisesti riidellyt pappakaarti vihdoin tajuaisi antaa sijaa nuoremmilleen.

raven

Aivan, integraatiokuilusta ei voi puhuakaan kuin muutamilla alueilla - nimittäin niillä joita suurin osa maahanmuuttajista kansoittaa. Kuten kymppiuutisten analyysissa uskallettiin illalla todeta: erityisesti islaminuskoiset maahanmuuttajat ovat Berliinissä ghettoutuneet. Ja kuten tiedossa on, oikeista berliiniläisistä huomattava osa haluaisi kyselytutkimusten mukaan, että asia olisi toisin. Ja kuten illan analyysissa todettiin, yksi syy Merkelin kommenttiin voi olla, että hän nimenomaan ei halua menettää otettaan kansasta, vaan pyrkii myötäilemään sen tuntoja kyetäkseen itse pysymään puolueen johdossa (haastajien ilmaannuttua) ja pitääkseen puolueensa vallan kahvassa.

tapio_o_neva

No tietenkin on niin, että samalla tavalla kuin valtiokapitalismi eli sosialismi, jolla oli vanhoja rakennuksia kapitalismilta ja gryndereiltä suojeleva ominaisuutensa säilöi rakennuksia, säilöi se myös peruspreussilaista ajattelua.

Koskahan Suomi tekee luovutuspyynnön tästä derkusta, joka aivan ilmiselvästi hyökkää kansanryhmää vastaan meidän lainsäädäntömme mukaan?

kpyora

Monikulttuurisuussekoilulle on saatava loppu. En oikein usko, että RKP:llä menee kovin hyvin Thorsin takia seuraavissa vaaleissa. samoin Virheet ovat romahtamassa, joten vakaampi tulevaisuus voi olla mahdollista.

TapioTTT

Ei pelkästään Thors ja RKP täydy saada järkiinsä, on monta muutakin hyysäriä meidän polittisessa järjestelmässä jotka edelleen kulkevat " läpät " silmillä kuten kommarit aikoinaan.
Siihen "ylevään" sakkiin kuuluu mm. arvojohtajamme Tarja sekä Katainen ja Stuppi ja monta muuta idealistia jotka kuvittelevat enemmän kuin ymmärtävät mitä tästä mamusosiaalietättisotkusta lopuksi tuleman pitää, ei hyvältä todellakaan näytä.

tapio_o_neva

Ehdotan, että Suomessa luovutaan monikulttuurisesta samarialaisuudesta ja palautetaan heimot kotiinsa. Ehdotan, että savolaiset palautetaan Savoon pääkaupunkiseudulta ja että karjalaiset palautetaan kotiinsa Karjalaan paluumuuttajina. Myös ruotsalaiset voi palauttaa Ruotsiin, jotta varsinaisuomalainen ja hämäläinen kulttuuri voivat elpyä.

Ajatelkaa, millaista elintilaan tulisi Helsingin kaupunginvaltuustoon, jos alkuperäiskansa pääsisi vaikuttamaan omissa asioissaan muukalaisten kotouduttua kotiinsa.

foinikkialainen

Olisi kiva kuulla joskus esim. Astrid Thorsin kommentti Merkelin mielipiteeseen. - Merkel oli taannoin eräs maailman vaikuttavimmista ihmisistä, naisista toisena. Ja ex-toveri Halonen voisi kommentoida myös ko. asiasta, vaikka hänet noteerattiinkin, siinä samassa arvostamisesta ja vaikuttamisesta kertovassa julkaisussa, vasta 64:ksi, koko maailman arvostetuimpien johtajien listalla. Miksi näistä ei puhuta mitään kansalle, korkealta taholta?

tapio_o_neva

Merkelistä on tullut ilmeisesti Kekkonen, jonka avustajat vakuuttavat hänet korvaamattomuudestaan, jollainen hän toki olikin ainakin Mauno Koivistoon nähden.

Merkel on kyllästynyt ja haluaa luopua liittokanslerin tehtävistä. Siksi hän päästelee poliittisesti epäkorrekteja sammakkoja, jotta sosialidemokraatit tarttuisivat niihin kiinni ja jotta hän voisi tippa silmässä sanoa kristillisdemokraateille luopuvansa opposition ja yleisen edun tähden.

En usko, että kukaan kommunismissa siinnyt derkku olisi niin yksinkertainen, ettei panisi luopumistaan sammakoiden avulla opposition syyksi.

Tuskin Saksassakaan on sellaista yleistä syyttäjää tai päätoimittajaa, joka vaatisi Merkeliä rautoihin poliittisesta epäkorrektiudesta.

Hakkuri

Laskun kaava menee seuraavasti: suomalaisia on nyt 5 milj. ja imeväisikäiset mukaan luettuna velkaa siis 2000 euroa/nenu. Tuplaamalla väestön mamutuksella, velkaa on enää 1000 euroa/nekku.

EVAn ekonomit ovat laskeneet asian, julkaisseet asinantuntijaselvityksen, virkamiehet sen lukeneet, laskelmista vakuuttuneet, pumaskan käsitelleet ja sen hyväksyneet.

Riittävä määrä poliitikkoja ja toimittajia EVAn valistuskursseille istumaan viikoksi maasutettavaksi, alkaa homma rullaamaan itsekseen. Helppoa kun sen osaa!

Eikä tarvitse pohtia miksi Suomessa on niin monta totuutta vallalla kaikesta.

tapio_o_neva

Muistelen, että STK pani Johannes Virolaisen uskomaan 1970-luvun alussa työvoimapulaan. Työvoimapula oli niin hirvittävät, että jouduttiin Metallityöväenliiton jäsenten vuoksi lupaamaan lomaltapaluuahat, jotta porukat olisivat tulleet lomaltaan takaisin Ruotsista.

EVA:kin on yksi kylmänsodan jäänne, joka perustettiin juuri siksi, kun sen tarve oli lakannut. EVA:n voisi lakkauttaa kylmänsodan jäänteenä.

ArielH

www.arielhuuhtanen.blogspot.com

Liian nopeasti ja liian suurina tapahtuvat muutokset aiheuttavat pahoinvointia ja muuta oireilua. Suuret yksittäiset maahanmuuttajaryhmät sopeutuvat huonommin yhteiskuntaan kuin pienet. On totta, että maahanmuutosta on hyötyäkin. Se tuo uusia työntekijöitä ja rikastaa kulttuuria - aivan kuten Suomen hallitus on kertonut - mutta jos se hoidetaan väärin, tilanne muuttuu hankalaksi ja syntyy vastakkainasetteluja. Yhteenkuuluvuuden tunne uusien ja vanhojen kansalaisten kesken on tärkeää ja se saavutetaan hitaasti, ei parissa vuodessa tai tuosta vain ja se vaatii enemmän töitä maahanmuuttajalta kuin pääväestöltä, vaikka pääväestökin joutuu pohtimaan joitain asioita uudelleen.

Olen kirjoittanut lisää aiheesta blogissani.

Kim Lindblom

Jos joku ihmettelee miksi kesällä piti arvonlisäverokantoja korottaa, eläkkeelle jäämisikää nostaa ja tulevaisuudessa verotusta kiristää löytyy sunnuntain (17.10) Helsingin Sanomista yksi syy. 16-vuotias Kongosta tullut Kevin Tandu asuu Kannelmäen nuorisokodissa maksaen veronmaksajille 250 euroa vuorokaudessa. Kevinin mielestä nuorisokodissa on chilli meininki ja hänellä on 32 paria kenkiä. Eikä Kevin ole ainut.

http://lindblomkimi.blogit.kauppalehti.fi/

Tuttu

"Kielikoe on monessa maassa kansalaisuuden myöntämisen yksi edellytys. Esim. Venäjällä, Virossa ..."

Jos suomalaisten päättäjien älykkyys ei olisi kumisaappaannumeron tasolla, Suomessa kielikoe olisi pysyvän tai pitkäaikaisen OLESKELULUVAN myöntämisen ehdoton edellytys.

Juhani Putkinen

Olen aina ollut sitä mieltä, että mahdollisimman puhtaat kansallisvaltiot ovat ehdottomasti paras ratkaisu. Ne valtiot ja kansat tietysti tekevät yhteistyötä keskenään, mutta se on ihan eri asia.

Eli Suomessa pitäisi pysyvästi elää lähinnä suomalaisia - pieni määrä poikkeuksia voi tietysti vahvistaa säännön.

Vastaavasti myös esimerkiksi Virossa ja Latviassa pitäisi elää lähinnä vain etnisiä virolaisia ja latvialaisia. Latvian edellinen presidentti Vaira Vike-Freiberga totesikin erittäin osuvasti Latviassa olevista venäläisistä: "jos haluavat olla venäläisiä, niin menkööt Venäjälle."

Tietenkin myös tshetsheenit tarvitsevat itsenäisen Tshetshenian omaksi kansallisvaltiokseen, kurdit Kurdistanin, jne.

köpös

Juhani Putkinen on varmaankin selvittänyt olevansa puhdas kansallisvaltion edustaja,mutta mihin aiot vetää rajan? Veikkaan,että Sinä ja kaltaisesi kansallisvaltion umpiogeeniperimät olette sittenkin sekäsikiöitä kuten me kaikki muutkin.Onhan olemassa toki mahdollisuus,että olet huippuluokan geenitutkija oman sukuselvityksesi osalta.

Juhani Putkinen

Asiaan ei vaikuta mitenkään minun henkilökohtainen geeniperimäni - vaikka se mitä tiedän suvustani menneisyyteen niin ovat olleet suomalaisia.

Kyseessä on periaate.

Jos samassa valtiossa elää keinotekoisesti eri etnisiä ryhmiä (esimerkiksi suomalaiset ja somalit) niin siitä ei mitään hyvää seuraa. "Somalit" eristäytyvät omaan "ghettoonsa", eivät sulaudu yhteiskuntaan, tekevät rikoksia, jne.

Meillä suomalaisilla on oma yhteinen historiamme, yhteinen kieli, uskonnostakaan emme saa riitaa aikaiseksi, jne. Harva meistä panee pahakseen jos koulun päättäjäisissä lauletaan suvivirsi tai joulujuhlassa on tiernapojat. Se monikulttuurisuus tarkoittaa käytännössä jännitteitä eri väestöryhmien välillä.

Ei tarvitse kovin kaukaa etsiä esimerkkejä näiden jännitteiden aiheuttamista mellakoista, murhista, ryöstöistä. Me emme tarvitse sitä laatua yhtään lisää.

Eikä tässä ole kyseessä minkäänlainen rasismi. Minulla itselläni on ystäviä muslimeissa, katolilaisissa, luterilaisissa, jne.

terhoite

Suomessa elettiin oikein hyvin 90-luvun alkuun saakka tervejärkisen ulkomaalaispolitiikan varassa ilman rotuoppia ja geenitutkimusta. Chilen ja Vietnamin pakolaisetkaan eivät vielä aiheuttaneet katastrofia. Rotukokeilun toivat nämä hurskastelevat suurpäät, virtaset ja rehnit varoituksista huolimatta. Ei tarvita paljon laskupäätä ymmärtääkseen, mikä siitä seuraa, kun yhden mustan maleksijan elättämiseen käytetään 7.500 euroa kuukaudessa.

tapio_o_neva

Seppo Lehto lienee luterilainen savolainen, joka Suur-Suomi -aatteen vuoksi ylläpitää Kustaa Vaasan hengessä myös tätä oikeutettua "Karjala takaisin" -ajatusta yllä.

On kuitenkin niin, että suomalainen Suomi ei perustu ruotsalaisille, savolaisille eikä karjalaisille, vaan varsinaissuomalaisille ja hämäläisille.

Se, että Kustaa Vaasa rohkaisi savolaisia uudisasuttamaan Keski-Suomen hämäläiset metsästyserämaat ja tuki savolaista kaskiviljelyä Pähkinäsaaren rauhan rajan ylitse Moskovan suuriruhtinaskunnan alueelle ikään kuin laajensi Suomea Suomenniemellä.

Kuitenkin Suomessa karjalaisuuden perinne ei ole ortodoksista karjalaisuutta kuin pinnalta. Pohjalla on ruotsalainen ekspansio savolaisten avulla itään ortodoksien ja Bysantin kulttuuripiiriin.

Kun tämä asia kaivetaan historiasta esille, ei tarvitse pelkästään Kalevalan vuoksi olla NATO-henkinen eikä suursuomalainen.

Suomen ongelma ei ole se, ettei Suomella oli riittävästi pinta-alaa kompaktiin nykytalouteen, vaan Suomen ongelma on se, ettei koko valtioaluettamme elinkeinoteta eikä pyritä puolustamaan tehokkaasti.

Suomen ongelma on siis se, että talous ja väestö ovat liian pieniä valtioalueeseemme nähden, ei se, ettei meillä ole lisää maatalousmaata idästä tai vaikka Veikko Saksille maksutta 100 hehtaaria metsää parhaalta Laatokanrannalta.

Minusta aito piensuomalaisuus on yksi aate, joka pitää nostaa karjalaisen suursuomalaisuuden rinnalle, ei antifasistisessa, vaan talousmaantieteellisessä mielessä.

Koska olette kymenlaaksolaiset viimeksi palvelleet Kainuussa tai Lapissa?

tapio_o_neva

"Olen aina ollut sitä mieltä, että mahdollisimman puhtaat kansallisvaltiot ovat ehdottomasti paras ratkaisu."

Miten Suur-Suomesta tai edes nykyisestä tynkä-Suomesta saisi "puhtaan" kansallisvaltion? Maahan on niin ruotsalaisten kuin karjalaisten ja savolaisten miehittämä.

Drang nach Osten on tehnyt Suomestakin hieman sekulin.

siviilitarkkailija

Suomessa maahanmuuttoa ohjailee kepulihuijarien ja kokoomuksen kommunistisiiven kautta elinkeinoelämä. Sille lyhytnäköinen voitontavoittelu ihmiskaupalla sekä työolojen sekä ammattiyhdistysliikkeen tuhoaminen tuottavat hetkellisesti erittäin suuret voitot.

Mutta pitkällä aikavälillä tarkasteltuna halvan työvoiman maahantuonti on valtiolle ja kunnille erittäin kallista ja kannattamatonta.

Maahanmuutossa painotetaan että pyritään takaamaan ammattitaitoisten ja työkykyisten ihmisten mahdollisuus tehdä työtä Suomessa. Lopputuloksena on elintasopakolaisten ja suvaitsemattomien sekä sopeutumattomattomien kansainvaellus ja pienenenvien sosiaalitukien jakaminen entistä epätasaisemmin.

Vaisu

Jospa silmät avautuisivat. On aika vaikeaa kuvitella, että ihmiset voisivat täysin sopeutua monikulttuurisiksi. Kotona puhutaan joka tapauksessa jotain yhteistä kieltä. Kulttuuri aikuisella muuttuu tuskin ollenkaan.

Avioliittojen kautta on tullut vielä toistaiseksi vähemmän ihmisiä vieraista kulttuureista. Sellainen muutosvauhti on ollut kantaväestön sulateltavissa, mutta avioliittotehtailut ja muu teollinen maahanmuutto pitäisi lopettaa. Väestö siirtyy itsestään, ilman roudaamistakin.

Kaikenlaiset "koeputki-erottelut" voivat johtaa ns. yliannostukseen, nautimme monikulturismista tällä hetkellä kuin vitamiineja yliannoksena. Se on kestämätön annostussuhde.

Ihmiskunnan tietämys on nyt globaalisti keskitetyssä jaossa, kaikkien käytettävissä. Toisin sanoen kaikki tieto otetaan kyllä käyttöön aikanaan, tekipä joku uhrauksia tai ei.

Judgement Day

Ainoastaan valheet tarvitsevat propagandaa, lakeja ja oikeusistuimien suojelua.

Erkko omistaa TV-4 kanavan, Hesarin, R-kioskit, Finnkinon, Welhon, WSOY n, joka käytännössä painaa kaikki lasten koulukirjat, päästään muokkaamaan mielipiteitä keti kun muksu oppii lukemaan

Lisäksi hän omistaa ilta-sanomat, taloussanomat, kouvolan sanomat, kymen sanomat, eteäsaimaan, vartti, veikkaaja jne jne ...

Ja käytännössä yli puolet, ( + 300 eri ) suomen aikakauslehdistä.

Helsinki-media, mielipiteenmuokkaus- aivopesu- ja propaganda koneisto suoltaa ainoastaan omiin tarkoitusperiinsä sopivia uutisia. Ne ovat asenteellisia, väritettyjä, suodatettuja ja propagandistisia.

Miksi Suomen rikkaimman miehen huseeraamiset ovat ALV stä vapaata toimintaa ?

Kuka poliitikko uskaltaa ottaa Erkosta uuden lypsylehmän ja määrätä sanomalehdet ALV n piiriin?

Peruuttakaa HS n tilaus ja kun asioit R-kioskilla, älkääkä ostako mitään, valittelette ja mutisette ääneen kuinka kallista täällä on, älkääkä uskoko TV4-kanavan propagandaan.

HS on Suomen päämamuttaja, kiihko-pakkoruotsittaja, viherstalinistien ja setalaisten pää-äänitorvi, se ei julkaise eikä suvaitse yleisönosastonsa keskusteluissa oman agendansa vastaisia mielipiteitä.

Isänmaallisin teko jonka voit tehdä, on peruuttaa hesarin ym propagandan tilaus

http://www.erkka.com/sivut/eroaerkosta/es.html
täällä voit peruuttaa HS tilauksen

tapio_o_neva

Minusta tuo Erkko-uhkakuva oli niin todellinen, että sen esittämisestä ehkä pitäisi epäillä antisemitismistä.

On kuitenkin sanottava, ettei pelkästään Erkko paina oppikirjoja ja ilman opetushallituksen tarkastusta kirjoituta sinne, mitä sattuu, vaan kyllä oppokirjoja painaa myös toinen suku, Reenpäät, joka Otavassa ja Yhtyneissä Kuvalehdissä viimeisteleen yleisen mielipiteen.

Tuo Helsingin Sanomien viive toimittaa uutisia, osoittaa, että poliittisesti sensitiivisten uutisten toimittaminen käy läpi pitkän komentoketjun. Ei uutista pysty tuottamaan sellaisenaan pelkästään Mikael Pentikäisen sallimuksella, vaan tarvitaan laaja poliittinen toimikunta, politbyro.

Kuitenkin oikeiden tietojen saaminen Helsingin Sanomien toimituspolitiikasta on yhtä vaikeaa kuin hätäkeskuslaitoksen. Kumpaankin sisältyy vahva politiikka ja poliisivaltion tuntu.

Judgement Day

Tammi oy on toinen merkittävä oppikirjojen painaja

http://en.wikipedia.org/wiki/Bonnier_Group

Sama mediaklikki WSOY n kanssa painaa käytännössä kaikki koulujemme oppikirjat. He kirjoittavat jopa osan historiaa uudestaan.

Lisätietoja mm. wikipedia Crowleyn lista ja Aatos Erkko

Olen juutalaisten suuri ihailija, he ovat terävää ja ahkeraa sakkia, toisin kuin vetelät kokoomuslaiset gepardihatut ja he ovat myös erinomaisen hyviä kartuttamaan omaa omaisuuttaan. He johtavat sekakansasta koostuvaa USA:ta suvereenisesti, heillä on jopa oma obama-merkkinen kumileimasin ja puheenpitäjä käytössään

TapioTTT

Tuli aikoinaan todettua sama että HS vääristelee asioita joten lehti on lakkautettu jo ajat sitten. Suosittelen samaa toimenpidettä kaikille joilla on vielä omat mielipiteet ja tahto, sekä niille jotka ovat kykeneviä ajattelemaan asioita itsenäisesti ja totuudenmukaisesti.
Suosittelen todella.

Jusupoff

Ameriikankin uuutisia monesta tuuutista. Kyllä kaikilla sivustoilla Merkelin kommentit ovat hyvin esillä. Jopa uudelleen heräsi Atlantin takana sharia-lain epätoivottu leviäminen ja korkein(nais-)tuomarikin joutuu epäillyksi jonkin islamiin linkittyneen hankkeensa vuoksi.
Presidenttimme ja hallituksen vastuuministerien hiljaisuus sataa joka viikko lisää persujen laariin.
Antaa sataa vaan..

tapio_o_neva

Erkko kannattaa Suomessa johtavien sosialidemokraattien tapaan pakkoruotsia. Tällä taataan, etteivät ainakaan moniongelmaisten yksinhuoltajaäitien ja pätkätyöläisperheiden lapset opi riittävästi englantia tavanomaisella sosiaalidella perimällään, jotta lukisivat uutiset suoraan vapaan maailman kielellä verkosta, vaan joutuisivat suomen kielellä alistumaan Helsingin Sanomien toimituspolitikoinnille.

Helsingin Sanomissa pitäisi olla tuoteseloste eli se, miten sitä luetaan.

Se, että uutinen viivästyy tuntikaupalla, tarkoittaa sitä, että luottomiehet ja komentoketju hautovat sitä kunnon sosialidemokraatteina vain virka-ajallaan.

Helsingin Sanomissa pitäisi olla myös joku sosiaali- ja terveysministeriön varoitus niin kuin tupakka-askissa:"Tämän julkaisun nauttiminen voi vaikuttaa tajuntaasi."

Judgement Day

Pakkoruotsi on nimenomaan vaalikysymys.
Kuinka 94 % kansasta, joka ei tarvitse kääpiökieltä, kärsii 6 % swenssonien kieli-apartheid:stä?

Tämä todistaa sen, että oma etu & puolueiden etu ja rahat menevät kansan edun edelle. Olisi mukava tetää paljonko vauraat wannabe-rantaruotsalaisten säätiöt todellisuudessa ovat maasuttaneet hallituspuolueita?

On täysin eliitin etujen mukaista pitää rahvas tyhmänä opettamalla sille asioita, joita se ei koskaan tarvitse, jos kaikki puhuisivat ja ymmärtäisivät täydellisesti vapaan maailman valtakieliä, tyhmän kansan kusettaminen olisi paljon vaikeampaa.
Pakkoruotsi on ainoa tulppa suomalaisten vaatimattomalle kielitaidolle.

On toisaalta hyvä että valtiolta loppuu rahat, niin saadaan stoppi tällekkin järjettömyydelle

Suomella ja Pohjois- Korealla on asiassa selkeitä yhteneväisyyksiä

LT

MIksi YLE ei reagoi mitenkään tähän hätkähdyttävään uutiseen. Ylen uutiset ovat nykyään aika heikosti toimitetut. Sensuuri haiskahtaa. Oli virhe lopettaa yhteistyö STTn kanssa. Onneksi meillä on Maikkarin uutiset. Ne ovat nykyään paljon ajankohtaisempia ja kiinnostavampia kuin YLEn.
Hyvä kun Merkel sanoo vihdoinkin äänen sen, mikä on ollut jo täältä Suomestakin käsin nähtävissä jo pitkään. Taisi tulla mitta täyteen.

non-registered_offshore

"Germany's leader is wrong about multiculturalism, even though a recent football match may have rattled her"

guardian.co.uk, Philip Oltermann, Sunday 17 October 2010 19.00 BST
Today, when I heard reports of Angela Merkel announcing that multiculturalism had "utterly failed", my first thoughts were: who is she talking about? I am German, and I have a sister whose three boys are half-Peruvian.
My brother's children are part-Japanese. My partner is English. Were we all utter failures?

"Multi-kulti" covers a grey area somewhere between co-existence and co-operation, and one hopes the German chancellor was trying to speak in favour of team-play and against mere tolerance.

My guess is that Merkel wasn't talking about us, or about Poles, Italians or Greeks living in Germany, but about her country's 4 million-strong Muslim population – in which case she has still chosen her words terribly badly. The result is a faux pas uncharacteristic of a politician who has won a reputation for treading quietly in matters diplomatic.

So what made her say it? The question over how to integrate Muslim migrants and the rest of German society is hardly new: politicians and commentators have been discussing it ever since the first wave of Gastarbeiter (migrant workers) arrived in the 1960s.
If you look at the figures alone, there would be no particular reason to reheat the debate at this time: the number of Turkish immigrants into Germany in 2008 was as low as it had last been in 1983, according to Der Spiegel magazine, and the number of asylum applications is about a sixth of what it was in the mid-90s.

More Turks returned to Turkey last year than came to live in Germany, which is actually bad news for the German economy, because with the population forecast to fall by 11.6 million by 2050, the country needs every qualified worker it can get its hands on.

A recent football match might have rattled Merkel a little: a Euro 2012 qualifier in Berlin, in which Turkey fans outnumbered the home support and jeered German-born midfielder Mesut Özil, who had rejected the Turkish star in favour of the German FA's eagle.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Mesut_%C3%96zil

Assuming that most of the Turkey fans were Berlin-based,
Merkel's interior minister, Joachim Herrmann, was appalled.
- "These are precisely the kind of integration deficits we are talking about," he said, "and it's not a mistake to address them."
But even then the positives outweigh the negatives: Özil silenced the whistles by scoring the second goal in a 3-0 win, acting as the beating heart of a German-Turkish-Polish-Tunisian-Serbian-Brazilian team that has come to symbolise successful "Multi-kulti" in action.
_
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2010/oct/17/merkel-germany-multi...

Virastoveijari

Varmaan seuraavassa YLE:n kommunistien piakkoin toimittamassa suurta yleisöä rauhoittavassa keskusteluohjelmassa saamme tietää Merkelin lausunnon todelliset taustat. Asiantuntijoina tullaan kuulemaan Helsingin yliopiston kaikkia vielä jäljellä olevia kommunistiprofessoreja ja ylioppilas Biaudet´ta.

olavinieminen

Asuin Stuttgartissa 75-79 ja sitten viime vuosina monia kuukausia Berliinissä.
Turkkilaisten ym. osuus oli 70-luvulla jo merkittävä ja 2000-luvulla jo todella suuri.

Ongelmaa lisää nyt se, että yhden työläisen perässä alkaa tulla jo suku, joka ei ole töissä. Sitten heillä on omat lakimiehet, jotka auttavat hakemaan kaiken mahdollisen sosiaalisen avun. Nämä työttömät ovat kielitaidottomia ja erottuvat pukeutumisellaan jne. eurooppalaisesta väestöstä.

Tähän ongelmaan on syytä puuttua kuten Saksassa ja Ranskassa nyt tehdään.
Turvallisuusriskikin on olemassa, siitä on esimerkkejä. Lisäksi he elävät omien lakiensa mukaan, kuten kunniamurhat ja silpomiset osoittavat.
Tämä osoittaa että kotouttaminen alkaa olla utopiaa.
Erittäin hälyyttäviä ovat nyt uskonnolliset terrorismiuutiset maailman valloituksineen.

tapio_o_neva

Koska viimeistään 1200-luvulla Suomeen tulleet ruotsalaiset oppivat suomen kielen ja koska 1400-luvulla Suomeen tulleet romanit lopettavat kunniamurhaamisen?

Heikki Ylikankaan mukaan lainkäyttö otettiin selkeästi keskushallinnon asiaksi Ruotsin kuningaskunnassa jo 1600-luvulla osana kolmikymmenvuotisen sodan vaatimaa tehostamista.

1637 vapaamielinen ja jalo naisjohtaja, kuningatar Kristiina, Kustaa II Adolfin tytär, antoi määräyksen, joka mukaan karkoituksesta kieltäytyvä mustalaismies voidaan tappaa ilman oikeudenkäyntiä.

Jos nyt siis romaneilla on ollut 400 vuotta aikaa luopua verikostosta ja omaksua länsimaisempia oikeuskäsityksiä niin koska tämä tapahtuu?

Jape

..vaan kysymys on sekakulttuurista. Se tuhoaa aidot ja arvokkaat kulttuurit, vanhat tavat ja jopa tulevaisuuteen suuntautuvan kehityksen.

Monikulttuuria on se että meillä Suomessa ollaan suomalaisia ja pyritään noudatetaan vanhoja vuosituhansien aikana kehittyneitä tapoja. Niiden pohjalle kehitetään uutta. Muualtakin voimme ottaa mukaan hyviä vaikutteita. Muissa maissa tietenkin vaalitaan niiden omia perinteitä.

Ei ole oikein että kaikki ulkomailta peräisin olevat huonot piirteet halutaan väkisin tuoda ja hyväksyä Suomeen. Me emme tarvitse kansainvälistä rikollisuutta, ihmiskauppaa käyviä somaliklaaneja, mafian organisoimaa kerjäläis-businesta. Emme tarvitse maahamme kokonaisia kansanryhmiä joiden koko elämä ja tulevaisuus perustuu massiiviselle sosiaaliturvan väärinkäytölle.

Proskriptio666

Kannattaisi lukea muitakin kuin uutisia kyseisestä Merkelin lausunnosta ettei tule väärinkäsitystä. Saksalainen vierastyö-ajatus on ollut omalla tavalla erikoinen, siis liian lyhyt katseinen. Populistikannan otot ovat kohdistuneet siten, että ne pönkittävät joidenkin rivisaksalaisen perusrasistista suhtautumista. Rasismista täällä saa jo osansa jos erehtyy puhumaan mm. suomea julkisilla paikoilla. Kovin runsaasti tänne ei kuitenkaan porukkaa ole viime vuosina tullut koska vuodesta 2005 Eurostatin lukujen perusteella väkiluku on vähentynyt 700.000 josta kahtena viimeisenä vuonna 400.000. Merkelin kannanotot liittyvät juuri huoleen jatkosta koska juuri saksalaiset ovat epäonnistuneet - eivät välttämättä ulkomaalaiset. Halvat lihapullat eurolla 500g sisältävät 81 % lihaa ym kunnon ruuan halpuus houkuttaa tänne kyllä myös suomalaisia. Uudistetun integraatio/kielikurssin (600 tuntia) avulla kielitaidotonkin voi hankkia tarvittavan saksankielen taidon. Omalla kurssillani valtaosa oli turkkilaisia ja osalla jo saksan kansalaisuuskin. Kyseinen kurssia oli vain perustasoa josta voi tietty jatkaa eteenpäin. Integraatioon liittyviä asioita pohditaan avoimesti ja ongelmia pyritään ratkaisemaan kuten koulurakennetta jossa on omia vanhastaan vinoutumian. Suomi ei todellakaan ole maailman paras maa eikä ehkä toiseksikaan paras.

Kristian Kalmanlehto

Saksassa käytetty ilmaisu Gastarbeiter sisältää ajatuksen paluusta kotimaahan, joten termin käyttö on todellakin ollut itsensä pettämistä. Se on kuitenkin usein valtaväestön salainen toive jota hellitään muttei sanota ääneen.
Asuin kauan Ruotsissa missä tietenkään ei sanottu asiasta mitään, eikä mitään gästarbetare- sanaa tunnettu. Kuitenkin siellähän se oli taustalla.
Ruotsi epäonnistui suomalaisten kotouttamisessa. Liian harvat oppivat kunnolla ruotsia vaikka siihen oli melko hyvät edellytykset.
Tärkeämpää minusta on sittenkin, että maahanmuuttaja alkaa pitää uutta kotimaata omanaan ja toimii sen mukaisesti.

Markku Laihinen

Vai menee pakolaoisxelta pari vuotta kotoutuakseen Suomeen? Sinä aikana hän on tarvinnut koko ajan tulkkia, avustajia, oppimatta yhtään suomenkielltä.
Mutta hän on oppinut, missä Kela ja sossu ovat. Sinne hän silloin tällöin kiirehtii oman sossuhoitajansa luo ja tulkkinsa avusatamana kertoo, miten hänellä ei ole rahaa, kun on niin kalliista., Mikäli on ehtinyt asnnon saamaan hyvän ja hyvältä paikalta, niin pitää Kelaan mennä itkemään vuokratukia.Kukaan ei kysy, paljonko juuri sait sossusta? Ei, koska silloin olet rasisti ja fasisti. Jos hän pitää vuohta parvekkeella ja kanoja lkeittiäössä,niin ei se motään. Se on heidän kulttuurinsa mukaan ihan ok. e olemme rasisteja fasisteja.,jos kiellämme sen. Näinhän sze menee. Yleensä ei näihin puututakaan.

Sami Tilli

Iso kysymys kuuluukin näin: Mitä nyt tapahtuu?

Jatketaanko samaan malliin vai tehdäänkö jotain?

Onko ratkaisu ollut kassakaapissa kokoajan valmiina ja nyt kun ongelma on ollut pakko myöntää niin se otetaan käyttöön?

Onko Eu:n turvatakuiden käyttöön otolla nyt joku paljon paljon isompi merkitys, mistä kansalaiset eivät tiedä mitään.
Mistä valtiojohtajat ovat jo keskenään sopineet?
Suomihan kiirehtii kaikenmaailman lakimuutoksia aiheeseen liittyen.

Tarmo Suomalainen

Merkel tarkoittanee, että maassa on vielä liikaa saksalaisia, jotta se olisi aidosti monikulttuurinen, rikas yhteiskunta. Mennee vielä parikymmentä vuotta ennenkuin ihanneyhteiskunta toteutuu. Saksalaisperhe kun saa keskimäärin 1,5 lasta, mutta miehittäjän vaimo lisääntyy vähintään 5-6 lapsen tahtia. Lisäksi moniavioisuus ja lasten teettäminen alaikäisillä mahdollistavat tehokkaamman lisääntymisen.

Outi Naukkarinen

Täälä on paljon tyhjän puhujia, historia höpötyksiä.
Suomi menee saksan mukana jos ei nyt aleta mitään tekemään. Ensi töiksi pitis migrin suvakit vaihtaa pois ja sitten hallitus vaihtoon.
Mutta ei, tyhjää vaan puhutaan eikä mitään tehä,se on tämän halituksen juttu.