Lauantai 18.11.2017

Veriset iskut kristittyjä vastaan – ”Paetkaa heti maasta”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
7.11.2010 12:01
  • Kuva: EPA/All Over Press
    Kuva
    Verinen isku tehtiin Bagdadin katolilaisessa kirkossa.

Irakilaisen arkkipiispan odotetaan tänään kehottavan irakilaisia kristittyjä pakenemaan Irakista heti, kertoo BBC.

Hiljattain katoliseen kirkkoon Bagdadissa tehdyssä panttivanki-iskussa kuoli yli 50 ihmistä Terroristijärjestö al-Qaida on uhannut iskeä uudelleen kristittyjä vastaan.

Kristittyjen asema Irakissa on vaikeutunut huomattavasti Saddam Husseinin hallinnon kaaduttua. Hallitusta on kritisoitu voimattomuudesta ja haluttomuudesta suojella kristittyjä.

Katolilaiseen kirkkoon tehdyn iskun jälkeen Irakin ihmisoikeusministeri lausui, että Irakia yritetään tyhjentää kritistyistä.

Lontoossa toimivan irakilaisen arkkipiispa Athanasios Dawoodin odotetaan tänään saarnassaan neuvomaan Irakin kristittyjä lähtemään maasta. Hänen odotetaan myös vetoavan Ison-Britannian hallitukseen, jotta se myöntäisi turvapaikkoja Irakin kristityille.

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Ola

Ollaanko meitäkin hiljalleen Halosen ja politiikkojen toimenpitein muuttamassa imaanien ja kiihkoislamistien hallitsemaksi maaksi. Ovatko täälläkin kristityt pian pommien uhreja. Ja joukkopako alkaa....mihin? Pahalta näyttää.

Jouna Pyysalo

joskaan eivät kaikki, toivottivat USA:n joukot tervetulleiksi vapauttajina.

Sen sijaan Iraqilaiset saivat pian 7 vuotta täyttävän miehityksen, joka on pahinta, mitä millekään kansalle voi tapahtua.

Äskettäisissä vaaleissa USA - säilyttääkseen jalansijansa maassa - yritti muodostaa nukkehallituksen sunnien Al-Iraqiya puolueen ja kurdien avulla, mikä nyt on epäonnistumassa, koska tämän sijaan Iran johtaa Iraqin nukkehallituksen muodostamista shiamuslimien (ja kurdien) avulla:

“We’re at the last phase to form new government” - Maliki
http://en.aswataliraq.info/?p=138697

Kurdistan’s three leading presidencies, Kurdistan Parties meet to discuss formation of new government
http://en.aswataliraq.info/?p=138704

Tätä kautta USA on sodallaan saavuttanut sen, että se on tapattanut pian 2 miljoonaa iraqilaista ja lopulta tarjonnut Iraqin - kuten sanotaan - kultalautasella Iranille.

Ymmärrätte, miltä monista paikallisista Iraqissa tuntuu jos ajattelette, että USA olisi Iraqin sijaan tullut "vapauttamaan" Suomen, seurauksena 400000 kuollutta kansalaistamme, maan infrastruktuurin täydellinen tuho ja USA:n vetäytymisen jälkeen maan luovuttaminen venäläisten johtaman nukkehallituksen käsiin...

MURSU

Kun kaikki täällä jo olevat saavat käskyn alkaa sapelitanssin, niin täällä käy kuhina joka yllättäisi monet.
Edelleenkin vähällä huömiolla on k.o. porukan johtajan Suomen tv:ssä esittämä skenaario heidän toiminnastaan täällä, lyhyesti: poliittinen valta, uskonnllinenvalta kristityistä, ja lopulta Suomen julistaminen Islamilaiseksi maaksi joka noudattaaa sen mukaisia lakeja, siis kun kristittyjä on tarpeeksi "puhdistettu".

tapio_o_neva

Kari Mäkinen voisi antaa Räsäselle edes sen verran periksi, että kristityt homot saataisiin Suomeen. Jos amerikkalaisten peli sunneilla ja kurdeilla epäonnistuu ja amerikkalaisten nukkehallituksen sijaan valtaan tulee iranilainen shiiojen nukkehallitus, aletaan kristittyjäkin homoja hirttämään kuin muslimihomoja Iranissa, joka on Homofrei valtio niin kuin Viro oli Euroopan esimmäinen Judenfrei -valtio 20.1.1942.

jouniv

Suomessakin on tuhansia irakilaisia, lähes kaikki pakolaisina tulleita.

Ovatko he enimmäkseen muslimeja?

Jos ovat, niin olisi kiva tietää kuinka avoimesti ja ystävällisesti he suhtautuvat kristittyihin maanmiehiinsä...eli onko luvassa kahinoita myös Suomessa kun naapuriin asutetaan "väärää" uskontoa edustavia maanmiehiä.

Oma käsitykseni on se, että jos jossain on ryhmittymiä, jotka eivät tule toimeen, niin riittävän isolla massalla täysin samat ongelmat toistuvat myös uudella asuinseudulla, kuten vaikkapa Suomessa.

Mutta tätähän me kuulemma haluamme. Suomi tarvitsee monikulttuurisuutta. Me tarvitsemme sitä, koska me tarvitsemme sitä. Ja koska Ruotsissakin on! Se on rikkautta ja välttämätöntä Suomelle.

Monikulttuurisuutta voi syntyä vain afrikkalaisten ja lähi-itäläisten avulla. Monikulttuuria EI OLE se, että Suomessa olisi lähinnä eurooppalaistaustaisia ja aasialaisia työperäisiä maahanmuuttajia.

On rasismia toimia portinvartijana ja määritellä kuka tänne saa ja ei saa tulla!

aake

Näin se menee...suvaitsevainen islam toimii.
Ensin tyhjennetään muslimimaat kristityistä, joko tappamalla tai karkoittamalla, ja kun tämä on tehty, tehdään sama vielä tällähetkellä kristityiksi kutsutuissa maissa.
Näin se rauhanuskonto leviää, ja länsimaalaiset "suvaitsevaiset" omilla toimillaan edistävät islamin voittokulkua.
-Hulluja on monenlaisia.

Dr. Schmidt

Yleensä jopa turvapaikan Puolasta saaneet pakolaiset häipyvät nopeasti - sosiaaliturva heikko, ja väestö suhtautuu nuivasti.

Tällä hetkellä Suomi periaatteessa käännyttää kaikki Irakista tulijat, vain poikkeustapauksessa voi saada turvapaikan.

jotos

Egyptissä muslimit kiihdyttävät parhaillaan propagandaansa koptikristittyjä vastaan.Propaganda kertoo koptien varastoivan Israelilta saamiaan aseita kirkkoihinsa ja suunnittelevan muslimien tappamista.Tämä on uponnut hyvin Egyptin muslimeihin,jotka ovat kiihdyttäneet hyökkäyksiään kristittyjä ja kirkkoja vastaan.
Taitaa tulla lisää pakolaisia myös Egyptistä liekö"isoäiti"mukana joukossa.

ErkkiS

"Irakilaisen arkkipiispan odotetaan tänään kehottavan irakilaisia kristittyjä pakenemaan Irakista heti, kertoo BBC.
...
Katolilaiseen kirkkoon tehdyn iskun jälkeen Irakin ihmisoikeusministeri lausui, että Irakia yritetään tyhjentää kristityistä."

Karkuun juoksemallahan ne asiat järjestyy maassa kuin maassa...

Virastoveijari

Tosi rauhatonta menoa Irakissa ja eteläisessä Ruotsissa. Hyvä, että Suomi presidenttinsä johdolla jatkaa tinkimättä jo vakiintunutta ystävyys-, yhteistyö -ja avunantopolitiikkaa maailman ainoan rauhanuskonnon kanssa.

TapioTTT

Niin ruotsissakin tullaan tekemään lähitulevaisuudessa hallinnollinen uusjako eli mikä alue kuuluu ruåtsalaisille ja mikä ruotsin muslimeille, näinhän se menee ja jos ette usko niin Beirut on elävä esimerkki siitä kuinka muslimismi toimii.

kaijakuopila

Tapio O Neva, Espanja on katolinen maa. Espanjassa ei ole EU huumassa unohdettu perinteitä tms. Sitäpaitsi Espanja on jo Rooman suurvallan ajoista saakka joutunut pitämään puoliaan mm arabikulttuurteja vastaan ja pitää edelleenkin. Jos Espanjaan pöllähtäisi sattumoisin jostain yhtä tyhmiä "maailmanpelastajapäättäjiä", Espanja olisi vallattu iät ajat sitten. Nyt Espanjassa on upeita ja turvallisisa alueita, joihin mm Euroopan kuninkaalliset ja eliitti rakentelee "kesämökkejään". Joskus tuntuu naurettavalta, että vaivainen 5 miljoonainen Suomen kansa pakotetaan rähmälleen muuttaman suuruudenhullun päättäjän ansioista.

Tuukka H.

Perussuomalaiset todella voisivat kokeilla josko se vastustajien liian käytön jälkeen kulahtanut rasistin viitta irtoaisi harteilta.

Nostetaan poliittista älämölöä jotta todistetusti vainoa pakenevat kristityt pääsisivät Suomeen saapuvien pakolaisten kiintiöpaikoille. Kyllähän henkensä edestä uskonnollista vainoa pakeneva ansaitsee turvapaikan?

Voisipa nimittäin olla että tällaista joukkomurhaa paenneet ihmiset eivät ihan purematta niele Suomen valtaapitävien julistusta miten "Islam on hyvä uskonto, melkein pohjoismaalainenhan se on itse asiassa, oikein on Islam hyvä uskonto, on hyvä, Islam on hyvä..." vaivautumatta perustelemaan miksi.

Saattaisimme jopa saada poliittista aktiiviutta jota mm. Hussein Muhammad on kaivannut, eli miksi ei eduskunnassa pahemmin näy maahanmuuttajataustaisia kansanedustajia? Tässä olisi jollekulle tulijalle oiva aihe jolla kampanjoida: "Synnyinmaassani riehuu sisällissota, uskonnollinen vaino ja etniset puhdistukset. Suomalaiset, sanokaa EI väkivallan kannattajille! Pysäyttäkää suvaitsemattomuuden aalto ennenkuin on liian myöhäistä!"

Minä äänestäisin. Piru vie, lähtisin vaikka vapaaehtoistyöhön tuollaiseen vaalikampanjaan.

Ja odottaisin oikein iloisesti hymyillen kauanko kestäisi ennenkuin joku huutaisi "Rasisti!"

Otsikkoja kuten "Kepulais/Vihreä/Kokoomuksen poliitikko syyttää pakolaisia rasisteiksi!" olisi veikeä lukea.

Nimittäin siitähän luultavasti seuraisi noitavaino jossa ko. poliitikko yleisön pahennuksen voimalla ajetaan puolueestaan, koska eihän rasisti saa olla. Kysyttäessä mistä uutisessa oli kyse, en pidättäisi henkeäni odotellessa löytyvän jonkun tuomitsijan joka edes tietää mistä tapauksessa on kyse.

kaijakuopila

Ei se ainakaan huono vaihtoehto ole, jos kristityt pääsisi pakolaisina Suomeen. Tosin ei sekään pelasta tulossa olevilta harmeilta, jotka johtuu naurettavasta politiikastamme.
Neva mainitsi Espanjasta, kun siellä ei ole tainnut vielä päättäjät seota luulemaan, etta kansan kuuluu elättää kaikki maahan tulevat muslimit. Ihan samat lait pätee kuin muistakin maista Espanjaan tulijoille. Eli duuniin tullaan, tai pois mennään.