Tiistai 18.6.2019

Pedofiili-oppaan myyminen Amazonissa raivostuttaa

Luotu: 
11.11.2010 18:19
Päivitetty: 
11.11.2010 18:23

Verkkokauppa Amazonin päätös sallia pedofiileille tarkoitetun ”oppaan” myyminen sivuston kautta on herättänyt raivoa ja boikotointiaikeita maailmalla, kertoo BBC.

Omakustannekirja ”The Pedophile's Guide to Love and Pleasure: a Child-lover's Code of Conduct” on nyt poistettu myynnistä, mutta aiemmin Amazon puolusti sen myymistä sananvapaudella. BBC:n mukaan Amazon totesi aluksi, että se ei kannusta rikolliseen toimintaan mutta ei myöskään halua ryhtyä sensuuriin.

Amazon sallii kirjoittajien myydä omia teoksiaan sivustonsa kautta, ja ottaa luonnollisesti osansa kauttaan myytyjen kirjojen tuotosta. Kirjoittajien pitää ennen myynnin aloittamista lukea ohjeet, joissa kielletään loukkaavan materiaalin myyminen. Ohjeissa ei kuitenkaan tarkemmin määritellä, mitä Amazon kokee loukkaavaksi.

Kirjan kirjoittajan mukaan pedofiilit ovat väärinymmärrettyjä.

Amazonin alkuperäinen päätös jatkaa kirjan myymistä sai ihmiset vaatimaan sen poistamista ja Amazonin boikotoimista muun muassa Twitter-blogipalvelussa.

Yritykset: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

LT

Tällaisia liberalismin nimissä tehtyjä pöyristyttäviä ylilyöntejä tapahtuu. Muistelen erään aiemmin Liberaaliseen kansanpuolueeseen kuuluneen kansanedustajan vuosia sitten puolustaneen pedofiilien oikeutta järjestäytyä. Tämä vapaamielisyyden ylilyönti aiheutti ihmisissä ymmärrettävästi syvää paheksuntaa. Kyseinen henkilö ei ollut kansanedustaja vuoden 1996 jälkeen. Uskon, että pedofiilikanta vaikutti hänen suosioonsa poliitikkona. Vähitellen se kuitenkin unohtui ja v. 2006 hän taas pääsi eduskuntaan. Liberaalinen kansanpuolue oli tällä välin surkastunut olemattomiin. Enää tämä kansanedustaja ei varmaankaan puolustaisi vapaamielisyyden nimissä pedofiilien oikeuksia. Ei ainakaan ääneen.

9kautta10

Onko kukaan lukenut tätä pahamaineista kirjaa?

Voisi ihan kiinnostuksesta lukea. Epäilen suuresti ettei kirja kuvaile mitään namusetä juttuja, lasten nappaamista pakuun karkin avulla tai ruosteisiin häkkeihin sulkemista vaan elämää pedofiilisten tunteiden kanssa.

Jos pedofiilia noudattaa gaussin käyrää kaikkien muidenkin seksuaalisten suuntauksien ja mielenhäiriöiden kanssa, ovat nämä "namu sedät" se pieni 5% osa kokonaisuudesta jotka lasten kimppuun käyvät aggressiivisesti. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi suomessa voi olla satoja jos ei jopa tuhansia pedofiilejä, jotka elävät elämäänsä normaalisti, koskaan koskematta lapsia.

Voi vain kuvitella kuinka kovassa paineessa nämä ihmiset elävät joka päivä.

Ehkä juuri tämän vuoksi dialogia pitäisi avata tästäkin aiheesta. Seksuaalisen suhteen harrastaminen lapsen (alle 16-17 vuotiaan) kanssa ei ole mahdollista, joten näille ihmisille täytyy hankkia apua jostain muualta. Kynnys hakeutua apuun on valitettavasti niin suuri, että epäilen kenenkään uskaltavan nykysysteemissä myöntää mitään.

Ikävistäkin asioista täytyy pystyä puhumaan rationaalisesti. Joku tunne-ihminen varmasti tulkitsee tämänkin tekstin aivan väärin, mutta ottakaa sekuntti ja miettikää; mikä tästä asiasta tekee niin tabun ettei siitä voida puhua?

tapio_o_neva

Jotekin tuntuu, että pedofiilit ovat siirtymässä suvaitsevaisuusskaalassa vuoteen 1971, jolloin homoseksualismin toimeksipano ei ollut enää rikos, vaan se oli pelkästään sairaus.

Miten monta vuotta luulette menevän ennen kuin pedofiilisuuden toimeenpanosta tulee hyväksyttävä elämänmuoto muiden rinnalla, koska se on vapaaehtoista ja koska nuorikin oppii meritoituessaan?

Olisiko vuosi 2030 sopiva vuosi pedofilian tunnustamiseksi normaaliksi elämänmuodoksi?

Jotekin tuntuu, että pedofiilit kärsivät yhteiskunnan taholta suvaitsemattomuutta niin kuin zoofilitkin. Kohta varmaan joku vaatii syyllistämisestä luopumista ja ihmisarvon kunnioittamista tasa-arvoisesti myös heidän osaltaan.

9kautta10

En tiedä luitko tekstiäni vai oliko tuo yleinen vastaus tähän uutiseen vai etkö vain osaa lukea. Edit: En myöskään osaa sanoa oliko kirjoituksesi sarkasmia vai olitko tosissasi. Toivottavasti olit sarkastinen.

Mutta ei siitä enempää, joten siirrytään asiaan.

Sinun kirjoituksesi on provosoiva ja kärjistävä. Yhdistät asiasta puhumisen automaattisesti hyväksyntään. Tämä on suoraan sanottuna typerää asioiden yksinkertaistamista.

Pedofiliaa ei voi hyväksyä yleiseksi käytännöksi, koska lapsi ei voi suostua seksuaaliseen aktiin. Tämä on ydin asia. Lapsi ei kykene tekemään tällaista päätöstä, ja jos en muista väärin, niin suomen laissa lukee myös näin.

Se mitä meidän tulisi hyväksyä on se, että jokaista lapsen raiskaajaa kohti on tusina ihmisiä jotka tuntevat seksuaalista vetoa lapsiin. Tälle ei voi mitään, eikä näiden halujen tunteminen itsessään ole laitonta, vain niiden halujen toteuttaminen.

Tämän takia ihmisten tulisi lopettaa pedofiilien näkeminen hirviöinä ja ymmärtää, että kyseessä on yksinkertaisesti mielenhäiriö jota voi ja tulee hoitaa. Samassa tilassa ovat monet ihmiset joilla on psykopaattisia taipumuksia. Kaikki psykopaattisista oireista kärsivät ihmiset eivät murhaa ja syö ihmisiä, eivätkä kaikki pedofiilit raiskaa lapsia.

On siksi omasta mielestäni typerää olla porautumata ongelman ytimeen ja olla tarjoamatta apua ihmisille joila tällainen ongelma on.

tapio_o_neva

"Pedofiliaa ei voi hyväksyä yleiseksi käytännöksi, koska lapsi ei voi suostua seksuaaliseen aktiin."

Miksi lapsi ei voi suostua mihin tahansa? Tunnen sukulaisia, jotka ovat ryhtyneet harjoittamaan coitusta 14-vuotiaasta alkaen. Suojaikäraja Vatikaanissa on 12-vuotta ja monissa maissa 14 tai 15.

http://en.wikipedia.org/wiki/Age_of_consent

Romanit ryhtyvät - ilmeisesti muun tekemisen puutteessa - äideiksi jo kymmenvuotiaina.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009110310533855_ul.shtml

Jotenkin mietin, miten tästäkin äidistä tulee moniosaaja ja tekniikan tohtori Nokialle.

-----------------------------------------------------------

Viittaan siihen, että Ulla-Maija Aaltonen tuli antamaan seksuaalivalistusta 14-vuotiaille kouluun. Minusta olisi ärsyttävää se, että pedofiilit menisivät homojen kaivertamasta aukosta läpi ja kohta kukaa ei olisi turvassa peruskoulussa: arvosanojen saamiseksi pitäisi alistua luokanvalvojan tyttö- tai poikaystäväksi.

Homot kannattaa pysäyttää, nyt jotta liberaalit ja vihreä eivät voisi kuljettaa pedofiilejä läpi 20 vuoden kuluessa.

tapio_o_neva

"Lapsi ei kykene tekemään tällaista päätöstä, ja jos en muista väärin, niin suomen laissa lukee myös näin."

Lapsi kykenee tekemää päätöksen äidiksi tulemisestaan 11-vuotiaana - 12-vuotiaana heti kun hänellä on ruokaa ja rasvaa riittävästi raskauteen. Tällä tekniikalla ei tosin kannata odottaa kuuden laudaturin ylioppislasta 18-vuotiaana eikä maisteri 22- vuotiaaa tai tohtoria 25-vuotiaana, vaan lastentuottajaa, jonka lapset ovat 2-5 kertaa niin kalliita kuin EU:iin muuttama kolmannen maailman valmis ihminen.

"Se mitä meidän tulisi hyväksyä on se, että jokaista lapsen raiskaajaa kohti on tusina ihmisiä jotka tuntevat seksuaalista vetoa lapsiin."

Ei kukaan ole puhunut raiskauksista mitään. 16-vuotiaat - 17-vuotiaat hakevat 25-vuotiailta - 40-vuotiailta neitsythoitoa saadakseen kiusallisen osaamattomuusalueen hoidetuksi pois päiväjärjestyksestä ja meritoituaksee. Kun tämä on normi, on tietenkin seuraava vaihe se, että 14-vuotiaat - 15-vuotiaat vapaaehtoisesti ottavat koulutuksesa vaikka opettajiltaan kouluissa. Kun tästä tulee normi, ei kouluissa kohta nutturapäisiä opettajia olekaan vaan elämään valmentajia, joilta ei saa arvosanoja, ellei suostu pelin henkeen vapaaehtoisesti.

"Tälle ei voi mitään, eikä näiden halujen tunteminen itsessään ole laitonta, vain niiden halujen toteuttaminen."

Sama asia on monien halujen kohdalta. Norjalaisten mielestä tappaminen on kiihottavampaa kuin seksi. Silti tätä halua ei hoideta Norjassa mahdollisuudella tappaa muslimeja Oslossa niin kuin Afganistanissa.

"Tämän takia ihmisten tulisi lopettaa pedofiilien näkeminen hirviöinä ja ymmärtää, että kyseessä on yksinkertaisesti mielenhäiriö jota voi ja tulee hoitaa."

Eivät pedofiilit ole hirviöitä, vaan vapaamielisyys, joka tarjoaa tasa-arvon pedofiileille toteuttaa itseään ja elää täysipainoista ja tervettä elämää itsensä toteuttamisen parissa.

Peto ei ole pedofilia, zoofilia, homoseksualismi eikä jumalattomuus, vaan vapaamielisyys, joka mahdolistaa tasa-arvon niiden toimeenpanemiseen. Kaikki pedofilit, zoofilit jne. ovat luojan luomia ja jumalan tahto niin kuin kleptomaanitkin. Ainoat pahat ovat liberaalit, jotka sallivat tahtojen toimeenpanon.

"Samassa tilassa ovat monet ihmiset joilla on psykopaattisia taipumuksia. Kaikki psykopaattisista oireista kärsivät ihmiset eivät murhaa ja syö ihmisiä, eivätkä kaikki pedofiilit raiskaa lapsia."

Pedofiliasta kehittyy luonnollinen elämäntapa, koska nyt 16-17 -vuotiaat haluavat itseään opettavaisempaa seuraa, tulevaisuudessa 14-vuotiaat - 15-vuotiaat.

Kuka olisi sen luotettavampi neitsyyshoidon antaja nuorelle kuin vaikka oma luokanvalvoja? Kun tasa-arvo toteutetaan vapaaehtoisesti, toisessa vaiheessa kaikki valmentajat pyrkisivät kouluun töihin ja kohta seksiltä suoajassa ei olisi enää kukaan.

"On siksi omasta mielestäni typerää olla porautumata ongelman ytimeen ja olla tarjoamatta apua ihmisille joila tällainen ongelma on."

Mitä apua ihmiselle muka voi tarjota muuta kuin juuri sitä, mitä hän haluaa? Miten pitkälle ihmisen voi harhauttaa haluamaan sitä, mitä hän ei halua?