Sunnuntai 26.5.2019

”Rikollisista liian moni ulkomaalaisia” - Sveitsi äänestää karkottamisesta

Luotu: 
28.11.2010 16:24
Päivitetty: 
28.11.2010 16:44
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Sveitsiläiset äänestävät ulkomaalaisten rikollisten karkottamisesta.

Sveitsissä kansa äänestää tänään rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten automaattisesta karkottamisesta.

BBC:n mukaan karkottamista ehdottaa oikeistolainen Sveitsin kansanpuolue, joka esitti vuosi sitten myös minareettien kieltämistä.

Puolueen mukaan ulkomaalaiset tekevät Sveitsissä suhteettoman paljon rikoksia. Maan vankiloissa noin 70 prosenttia tuomiotaan kärsivistä on ulkomaalaisia. Samaan aikaan Sveitsissä asuvista kaikkiaan 23 prosenttia on ulkomaalaisia.

Jos laki hyväksytään kansanäänestyksessä, lainrikkojat lähetetään kotimaahansa ilman valitusoikeutta. Karkotus voisi seurata hyvin erilaisia rikoksia aina murtovarkaudesta murhaan.

Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

NotSoBraveNewWorld

.. suurlääketeollisuuden kehtittämät rokotteet ovat osoittautuneet haitallisiksi ja aiheuttaneet sairautta halvaantumisista alkaen...

Suomalaiset vastustivat laajasti ajatusta GSK:n H1N1-rokotteesta (elohopea, alumiini, öljypohjainen adjuvantti)..

Mutta Suomen hallitus pitää huolen suurlääketeollisuuden eduista ja tekeekin rokotukset vastaisuudessa pakollisiksi - puhumatta kansalaisille sanaakaan asiasta.

Menisikö läpi Sveitsissä, jossa armeijan aseistus on kansalaisten kodeissa?

PAKKOROKOTUKSET tammikuusta 2011 alkaen
http://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2010/20100243

tim

Onpa selvää ja yksinkertaista Sveitsissä. Kansa on mukana päätöksen teossa. Täälläkin voisi olla toisenlainen elo jos noudatettaisiin oikeaa demokratiaa. Moni asia olisi toisin, eikä tarvitsisi urputtaa täällä, eikä muilla palstoilla.

Ensio

Ja Sveitsi on yksi maailman rikkaimmista maista, Suomi on ajautunut Euroopan köyhimpien sakkiin parissa kymmenessä vuodessa. Kun on toimiva demokratia, ihmiset tietävät ja tajuavat asioista ja puolustavat päätöksillään maataan.
Mahtaakohan muuten ne sieltä karkotettavat ottaa tänne sijoitettavaksi?
Monenlaista moniosaajaa olisi varmaan tarjolla.

[email protected]

Kyllä väkivalta- ja omaisuusrikoksista tuomituille ulkomaalaisille pitäisi automaattisesti langettaa elinikäinen karkoitus. Ei rikollisia pidä ruveta hyysäämään. Silloin harkitseisivat potentiaaliset rikosta harkitsevat pariinkin kertaan ennenkuin täällä rupeaisivat rötöstelemään. Tämä pitäisi olla yleinen käytäntö myös muissa euroopan valtioissa.

iTri343hb

...niin se on tuo: Sveitsin mallin mukainen suora demokratia ja sen voimaan saattaminen. Järjestelmän aiheuttamat kulut ovat todella surkea tekosyy vältellä tuota korruptoituneet varpaalleen saavaa järjestelmää.

En kuitenkaan missään nimessä yllytä ketään tällaiseen toimintaan. Mutta tosiasia on se, että eduskunta EI IKINÄ tee päätöstä, joka heikentäisi sen omaa asemaa. Mikä siis ratkaisuksi?

"Kun hallinto pelkää kansaa, vallitsee yhteiskunnassa vapaus - kun kansa pelkää hallintoa, valitsee yhteiskunnassa tyrannia"

~Thomas Jefferson

Minä ainakin pelkään tätä meidän hallintotiimiämme ja sitä, minkä typerän, ihmisten elämää hankaloittavan ja ihmisiä köyhdyttävän, Suomen luonnonvarat ulkomaalaisille lahjoittavan päätöksen he seuraavaksi keksivät tehdä.

Ensio

Äänestäjän muisti onkin yleensä lyhyt.
Sanoma-konserni teki rajusti töitä lobbaamalla EU-jäsenyyden puolesta. Tehtiin ns. positiivista lobbausta mm. teorialla, että jäsenyyden jälkeen norjalaisia kalatehtaita aletaan siirtämään Suomen puolelle, autojen hinnat romahtavat, alkoholin hinta romahtaa jne, jne.
Pelottelua oli ns. Shirinovski-kortilla pelaaminen. Suuri Shirinovski-Suomensyöjän kuva oli hesarissa juuri vaalien alla pelotteena. Suurpääoma marssitti Erkon mediaan vanhan kenraalin Adolf Ehrnrothin vakuuttamaan Suomen veteraaneja äänestämään jäsenyyden puolesta.
Palkkiona kovasta uurastuksesta jäsenyyden puolesta Sanoma-Media sai lehdistölle alennetun arvonlisäverokannan.
Äänestysjärjestys pohjoismaiden välillä oli myös tarkoin harkittu. Suomi laitettiin äänestämään ennen Ruotsia, päinvastaisessa järjestyksessä suomalaiset olisivat äänestäneet Ruotsin mukaan ja hyvin todennäköisesti molemmilta olisi tullut Ei-tulos.
Kyseessä on suuri huijaus, josta tullaan tekemään tulevaisuudessa vielä paljonkin tutkimusta kunhan aika on kypsä.

ristoi

Ehdotus on BBC:n tietojen mukaan hyväksytty demokraattisesti 53% osuudella. Tieto on tosin vasta ovensuukyselyyn perustuva.

Demokratian vastustajilla näyttää olevan sama levy kuin Suomessakin: rasisti, rasisti.

Brandheim

Vankimäärärät Suomessa nousee neljänneksellä.Vankiloiden tilat ja resussit loppumassa.

http://www.rikosseuraamus.fi/14441.htm

Suomen vankiluku on lähtenyt viime vuosina huimaan nousuun. Suurimmat yksittäiset syyt ovat ulkomaalaisten ja huumerikollisten määrän kasvu. Ennusteen mukaan vankiluku tulee kuluvana vuonna olemaan 25 prosenttia korkeampi kuin vuonna 1999.Julkaistu 11.6.2002

Tässä joku vartia sanoi 2010, että Helsingin vankilan vangeista puolet on ulkomaalaisia.En tiedä pitääkö paikkansa.

foinikkialainen

tai tavannut Suomessa, enkä missään muuallakaan maailmalla yhtään sveitsiläistä tai japanilaista pummia. En edes pers`aukista. Päinvastoin, hienoja ja ystävällisiä ihmisiä. Suomessa koulunsa käyneet "viisaat" kansanedustajat ovat kuin mielisairaita koiria verrattuina tavallisiin sveitsiläisiin tai ystävällisiin japanilaisiin. Verratkaa ketä vaan poliittisen eliittimme kuuluvaa puupäätä heihin. Kyllä ihmetyttää ja ... sitten alkaa hävettää. Jopa pakkasella alkaa veri kiehua. - Huh, oliko pahasti sanottu? Omapahan on vereni!! Pitäisiköhän käydä luovuttamassa pari pussillista, jos vaikka auttaisi. - Sorry, unohdin SPR:n kokonaan ja sen ohivedetyt miljoonat.

TV-pappa

viime päivinä tutuksi tulleet solidaarisuusmarssijat ole heti aamulla tilaamassa lentolippuja Sveitsiin. Kiljunen on tietenkin jo anomassa jonkin valiokunnan asiantuntijamatkaa koko komppaajaporukalleen, esimerkiksi sveitsiläiskellojen nykyiset laaduntarkkailuongelmat tai juustojen optimaalinen talvisäilytys voisivat mennä pätevinä syinä läpi eduskunnan tilintarkastajillekin.

I_K_L

On se hyvä, että jossain kansanvalta toimii. Siskonikin Suomi-provinssissa asuvana kaksoiskansalaisena on tänä vuonna päässyt ainakin pari kertaa antamaan puumerkkinsä Sveitsin valtiollisissa kansanäänestyksissä. Eläkeasioissa ja nyt tässä kriminaalien karkotusasiassa.

Muistaako kukaan, milloin olette viimeksi päässeet suoraan, siis ohi etupiirien valvomien ja voitelemien puolueytimien, päättämään Suomen tai puoli-itsenäisen Suomi-provinssin tärkeistä asioista? Ollaan sentään luku-ja kirjoitustaitoisia sivistyneitä sekä elämän päälinjoista perillä olevia aikuisia ihmisiä. Kyllä kansa tietää mitä se haluaa ja mikä sille on hyväksi.

Eu-liitoksen jälkeen on ihan turha haaveilla mistään kansanvallasta. Systeemi pönkittää vain omaa olemassaoloaan luoden välillä milloin mitäkin kriisiä ja uhkaa korostaakseen omaa tärkeyttään ja vaihtoehdottomuuttaan kansan silmissä.

Ollaan hyvää kyytiä matkalla poliisiprovinsseista muodostunutta poliisi-EU:ta, missä poliisin tärkein tehtävä on suojella valtakoneistoa tavallisilta kansalaisilta. Ja yhä supistuva ja ammattilaistuva armeija kulkee kohti samaa tarkoitusta. Samaan aikaan lehdet kirjoittelevat esim., että provinssiin on perustettu rikollisjengeistä koostuva yhtynyt kriminaalien "kattojärjestö".

Voi kilin kellit.