Perjantai 19.7.2019

Poliisi pidätti 184 epäiltyä pedofiilia: poliiseja, opettajia,…

Luotu: 
16.3.2011 19:41
Päivitetty: 
16.3.2011 19:42

Hollannin oikeus on vanginnut paikallisen miehen poikkeuksellisen laajan pedofiilioperaation jälkeen. Interpol kertoo paljastaneensa ringin, joka toimi 30 maassa ja käytti hyväkseen ainakin 230 lasta. Uutistoimisto AP:n mukaan poliisi pidätti 184 ihmistä "operaatio Pelastuksen" (Operation Rescue) aikana.

Pedofiilirengas pyöri hollantilaisen miehen ylläpitämän nettifoorumin ympärillä. Foorumia kutsuttiin nimellä "boylover.net". Poliisin onnistui soluttautua rinkiin ja selvittää hyväksikäyttäjien henkilötietoja.

Nyt pidätetyistä 184 ihmisestä valtaosan epäillään käyttäneen lapsia seksuaalisesti hyväkseen tosielämässä. Useilla operaation aikana paljastuneilla pedofiileillä oli tietokoneillaan toisilta ringin jäseniltä vaihdettua lapsipornoa tai videoita heidän itsensä harjoittamasta seksuaaliväkivallasta.

Joukossa on poliiseja, opettajia ja partiojohtajia 30 maasta ympäri maailman. Yksi pahimmista pedofiileistä käytti seksuaalisesti hyväkseen yli 100 lasta. Hän työskenteli leiriohjaajana Espanjassa.

Boylover.netin rekisteristä löydettiin käsittämättömät 70 000 käyttäjätiliä.

- Rekisteröityneiden jäsenten kannattaa varautua siihen, että joku koputtaa oveanne lähitulevaisuudessa, operaation brittiedustaja kommentoi AP:lle.

Pedofiilirenkaan jäsenet olivat ihmisiä, jotka jakoivat "seksuaalisen kiinnostuksen nuoriin poikiin", kuten Interpol kuvailee.

Renkaan uhreina oli pääasiassa 7-14-vuotiaita poikia.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Mila F

... teidän molempien kanssa. Ennenkin on ollut tiedossa, että pedofiilirenkaat ovat isoja ja kansainvälisiä ja niissä on merkittäviä jäseniä, mutta hyi helvetti ...

Suomessa saa suden ampumisesta isomman tuomion kuin lapsen raiskaamisesta ja kaiken lisäksi tekijöiden henkilötietoja suojellaan kuin valtion kirstua. Nimet ja asuinpaikat näkyviin ja varmasti ja konkreettisesti todistetusta teosta pysyvä kemiallinen karstraatio tuohon parantumattomaan sairauteen.