Torstai 23.5.2019

Venäjän mielenosoitukset sujuivat rauhallisesti

Luotu: 
11.12.2011 11:57
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Kymmenet tuhannet ihmiset huusivat lauantaina Moskovassa ”Putin ulos”. Viranomaisten mukaan mielenosoitukset sujuivat rauhallisesti ja väkivaltaisuuksilta vältyttiin.

Venäjän vilpillisiä vaaleja vastaan suunnatut mielenosoitukset sujuivat viranomaisten mukaan pääosin rauhallisesti. Mielenosoituksiin otti osaa vähintään 60 000 ihmistä, kertoo uutistoimisto RIA Novosti.

Mielenosoituksia järjestettiin laajalti ympäri Venäjää. Moskovassa mielenosoittajia kerääntyi ainakin 20 000, kertoo RIA Novosti. Mielenosoitusten järjestäjät uhkaavat palata kaduille jälleen ensiviikonloppuna ja jouluna.

Venäjän sisäministeriön mukaan luvattomia mielenosoituksia järjestettiin useilla paikkakunnilla, mutta suurin osa niistä purkautui poliisien käskystä.

 

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Ola

Ja vaikuttavatko nämä protestit Putinin uudelleenvalintaan. Tuskinpa mitään. Putin on vain todennut, että kansa purkaa paineitaan, minuun ne eivät vaikuta.
Jos alkavat vaikuttaa, niin pannaan FSB, OMON, poliisi ja NASHI asialle. Eiköhän kansa silloin siitä hiljene. Joten Venäjällä on kaikki hyvin.