Lauantai 21.10.2017

Putin hyväksyy protestoinnin

Jaa artikkeli:
Luotu: 
15.12.2011 10:40
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Putin.

Venäjän pääministeri Vladimir Putin on sanonut televisiohaastattelussa hyväksyvänsä vaaliprotestit, kunhan ne pysyvät lain rajoissa.

Putin kuitenkin sanoi BBC:n mukaan, että parlamenttivaalien tulos heijastelee poliittisia voimasuhteita Venäjällä.

RIA Novostin mukaan Putin kehotti oppositiota viemään vaalivilppiväitteensä käräjille.

Putinin mukaan maaliskuun presidentinvaalien äänestyspaikoille asennetaan webkameroita varotoimenpiteenä vilpin varalta. Putin on itse ehdolla vaaleissa.

Henkilöt: 
Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

ernoh

Helppoahan se on puhua laillisuuden rajoista, jotka saa itse vapaasti määritellä ja tuomioistuimista, jotka ovat omassa taskussa. Ei tämä KGB-mies mitään ymmärrä sananvapaudesta ja demokratiasta. Miten voisi ymmärtääkään kun itse väen väkisin liittyi KGB:hen, jonka tärkein tehtävä oli (ja on edelleen) omien kansalaisten terrorisointi.

Andrea C.

Millähän munilla täältä eurostoliitosta neuvoja huudellaan.
EU-johtajia kun ei ole valittu vaaleilla lainkaan!

No eipä ainakaan vilpistä ole tietoa, kun ei ole missä sitä harjoittaa.

Lukekaa joskus muitakin tiedotusvälineitä, kun näitä korruptoituneita, itsesensuuria harrastavia, lännen suuntaan rähmällään olevia kotimaisia sepustuksia.

Varjojen mies

Jos EU on kiltti lapsi niin Putin-pukki tuo jouluksi 10 miljardia. Edellyttäen tietenkin, että EU ei kiukuttele eikä puhu rumia.

Nyt kun Venäjä rahoittaa EU:ta Suomella on mainio syy lisätä taloudellista apuaan Venäjän hankkeisiin motolla pukki se on pukillakin.

Partiohavyton

EU on vapaiden ja itsenäisten maiden yhteisö,kansalaisyhteiskunta, josta haaveillaan aina vaan parempaa yhteistä liittovaltiota, todellista vahvaa Supervaltaa. Kaikissa lännen osissa on vapaat rehelliset vaalit ja kaikki EU:n virkamiehet edustavat rakkaita omia sivistysmaitamme. Virkamiehet on aina valittu hyvässä järjestyksessä harkiten; äänestämällä meille mahdollisimman taitava. Yksikään hyvä länsimielinen ei voi edustaa kauhistusta. Tätä hirveintä rikosta koko ihmiskuntaa kohtaan; Stalinin kuolemanleiriä pyöveli kgb. Lamat on aina voitettu. Tämäkin lama helposti voitetaan yhdessä. Meidän ei täydy käyttää niskalaukausta valtamme pönkittämiseksi. Lännessä elävät vapaat miehet ja naiset. Yhdysvallat ja EU ovat suuria korkean teknologian ja osaamisen maita. Kohti osoitettua päämäärää. Juna kulkee kiskoilla...