Keskiviikko 19.6.2019

BBC: Kylmä tappaa kodittomia Euroopassa

Luotu: 
30.1.2012 17:27

Yhteensä yli 30 ihmistä on kuollut itäisessä Euroopassa äkillisen pakkasaallon seurauksena, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.

18 ihmisen tiedetään kuolleen Ukrainassa ja kymmenen Puolassa. Lisäksi Serbiasta ja Bulgariasta on raportoitu yksittäisistä kuolemantapauksista.

Ukrainan viranomaisten mukaan sadat ihmiset ovat tarvinneet sairaalahoitoa paleltumien ja hypotermian vuoksi viime päivinä. Maassa on viime päivinä ollut kylmimmillään noin 23 astetta pakkasta. Kuolleista suurin osa on kodittomia, joiden ruumiita on löydetty kaduilta sekä Ukrainassa että Puolassa.

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Tlo

Niin että et halua ottaa vastuuta vähäosaisista, vaan sysäät vastuun kaukaisen resupersemaan kontolle? Ehei, eiköhän meidän ole nyt aika vihdoin tehdä mitä tehtävissä on ja muistaa sammuttaa valot huoneista kun poistumme, ettei ilmasto mene entistä enemmän sekaisin!

Mikko500

Suomen hallitus kohdistaa apunsa lämpimiin maihin. Esimerkiksi Suomen valtiolle on kiireellisempää viedä vessanpönttöjä Keniaan kuin lämmintä vaatetta puolalaisille katulapsille