Lauantai 21.10.2017

Supertiistai tänään USA:ssa

Jaa artikkeli:
Luotu: 
6.3.2012 07:16
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Rick Santorum (keskellä) ja Mitt Romney CNN:n tentissä.

Yhdysvaltain republikaanien esivaaleissa on tänään luvassa supertiistai. Kymmenessä Yhdysvaltain osavaltiossa järjestetään esivaaliäänestys.

Supertiistai on usein aiemmin osoittautunut ratkaisevaksi kokonaisuuden kannalta.

Ennen supertiistaita kisaa johtavat Mitt Romney ja Rick Santorum.

Esivaalit käydään Ohiossa, Georgiassa, Alaskassa, Idahossa, Massachusettsissa, Pohjois-Dakotassa, Oklahomassa, Tennesseessä, Vermontissa ja Virginiassa.

Demokraattileiristä istuva presidentti Barack Obama tavoittelee jatkokautta loppuvuonna järjestettävissä presidentinvaaleissa.

Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Juhnis

Näköjään niin Uusi Suomi kuin muutkin mediat laittavat todellisen kansansuosikin Ron Paulin syrjään. Vaikka R.Paul voittaisi esivaalit, niin hänestä ei puhuta. Koska hän tarjoaisi todellista muutosta tähän maailmaan.

Voisiko US-toimitus kertoa, onko teille annettu ohjeet jostain että Ron Paulista ei saa puhua? ( Vaikka selvästi mies on kuvassa )

Santorum ja Romney ovat aivan samoilla linjoilla Obaman kanssa. Lisää sotia ja pankkien valtaa...

Aristotellus

Todellista vaihtoehtoa ei joko ole, lehdistö dumppaa sen tai sitten tälle edustajalle tapahtuu onnistuneen alkustartin jälkeen jotakin ikävää, kuten historia on monesti näyttänyt.

Valitsetko sitten McDonald'sin tai Burger Kingin, Coca Colan tai Pepsin vai demokraatin tai republikaanin, lopputulos on lähestulkoon sama, eikä yksikään vaihtoehto ole kovin terveellinen. On hämmästyttävää, miten niinkin suuri lammaslauma näkee näissä jotakin valinnanvaraa.

Turtunut

Samaa kauhistelin minäkin.

Tämähän tästä vielä puuttuu että suomen mediat lähtevät tähän pelleilyyn mukaan ja eivät suostu edes mainitsemaan yhden ehdokkaan nimeä.

Vasemman puolinen herra siis on Ron Paul joka on tunnettu hyvin sodanvastaisesta asenteestaan ja tästä syystä jenkkilän valtamedia ei suostu hänestä sanomaan sanaakaan.

TSV

Herra Paulilla on ihan hyviä juttuja, mutta koko kansan suosikki? Michiganissa hän sai 11% äänistä eikä käyrä ole ollut nouseva.

Paul ei ole kansan suosikki lähinnä, koska on liian libertaari kannattaa liikaa vapauksia mitä ihmiset eivät halua, eivätkä ihmiset halua heikentää armeijaa tai luopua imperiumista, mutta se ettei Ron Paulista puhuta mediassa on totta. Hän puhuu katsos aina mitä oikeasti ajattelee, siksi media ei anna hänelle aikaa ja Suomessa kopioidaan kaikki suoraan sen enempää ajattelematta.

Ainoa moka minkä Usari tässä teki oli se, että valitsi väärän kuvan ja jos valitsee väärän kuvan pitäisi mainita ketä kuvassa on, mutta kuten sanoin ei Suomessa seurata jenkkilän mediaa sen verran että osattaisiin sitä oikeasti tulkita.
Tässä Mark Twain (mahtava ajattelija) nerokas quote joka pätee Suomeenkin niin loistavasti:

"A conspiracy is nothing but a secret agreement of a number of men for the pursuance of policies which they dare not admit in public".

Tämä lause pitää sisällään melkein kaikki poliitikot.