Lauantai 21.10.2017

Kymmenet kokoontuivat Tukholmassa pahat mielessä – Lehti: ”Hakkasivat maahanmuuttajia”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
30.1.2016 10:43
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Kymmenet naamioituneet henkilöt kokoontuivat Sergelin torille pahoinpitelemään maahanmuuttajataustaisia.
|

Kymmenet naamioituneet ja tummiin pukeutuneet pahoinpitelivät maahanmuuttajataustaisia ihmisiä Tukholman keskustassa perjantai-iltana. Asiasta kertoo ruotsalaislehdet. Ennen pahoinpitelyjä Tukholman rautatieasemalla oli levitelty lentolehtisiä otsikolla ”nyt riittää”.

Poliisi vahvistaa Aftonbladetille, että noin 40–50 naamioituneen henkilön joukko kävi ihmisten kimppuun Sergelin torilla iltayhdeksän aikaan.

– Kävelin ohi ja näin ison mustiin pukeutuneen jengin, joka oli naamioitunut. He tulivat Drottninggatanilta ja kulkivat kohti Sergelin toria ja alkoivat, niin kuin asian ymmärsin, hakata maahanmuuttajia, silminnäkijä kertoo Aftonbladetille.

Kaikkiaan poliisi seurasi illan aikana Dagens Nyheterin mukaan 70–100 eri henkilöä.

Poliisi oli ennakkoon saanut tietää, että eri jalkapallohuligaaniryhmät aikovat kokoontua Tukholman keskustassa ja keskustassa liikkui illalla poliiseja mellakkavarustuksessa.

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Reijo Jokela

Virallisen totuuden ohessa leviää uutisia, joiden mukaan riehumisen taustalla olisi ollut tämä mamubisneksessä työskennelleen vapaaehtoisen murha. En ymmärrä miksi tämä viha kohdennetaan niihin, jotka eivät ole vastuussa teosta. 22-vuotias tyttö yksin yövuorossa majoituslaitoksessa, jossa on huumehöyryissä sekoilevia. Uutisten mukaan tämä 15-vuotiaaksi ikänsä valehdellut olisi jo Euroopassa ollut etsintäkuulutettu aikaisemmista veriteoista (vahvistamatonta tietoa).
Eikö siis väkivallan tulisi kohdistua asiaan syyttömien sijasta niihin, jotka todellisuudessa ovat vastuussa tuon tytön murhasta, eli viranomaisiin ja tätä majoitusyksikköä pyörittäviin rahastajiin?

Tuomo Niemelä

Aika pitkään ruotsalaiset sietivät terroria. Alistamista, pelottelua, sensuuria ja korruptoitunutta oikeuslaitosta. Pieni valonsäde on ilmestynyt maanpäälliseen helvettiin. Pitää olla hengessä mukana.

Saksa on säälittävässä tilassa edelleen. Erimieliset pelotellaan hiljaisiksi tutuin keinoin.

Sibil Yanev

Mitä saavutetaan tälläisellä polarisoivalla uutisella? Media on naurettavaa ja ammattitaidoton. Tälläistä uutisointia on selkeästi journalismin eettisten sääntöjen vastaista. Uutisoikaa lainsäädännöstä ja päätäntävallasta sekä vastuuttomuudesta eduskunnassa.

Suomen suurin syy maahanmuuttajien vastaaottamisen laittominkin keinoin on nillä (varsinkin ne jotka varmasti saavat kielteisen päätöksen) rahastaminen SPR:n , Luona Oy, oikeuslaitoksen, sosiaaliviraston, Terveystalon , Kirkkoavun, asianajajatoimistojen, tulkkauspalveluiden sekä kuljetuspalveluiden kautta.

Se on kuin korvaisi kansantaloudellisesti roskaruoan (aikaisempi kokoomuksen johdannaiskauppojen sekoilut) pelkällä sokerilla (nykyinen maahanmuuttopolitiikka) Oikea syy on rakenteellinen korruptio varsinkin kuntatasolla.

Tässä raportti:

https://sibilpolitical.wordpress.com/2016/01/30/hallituksen-salainen-maa...

Reijo Jokela

Jalkapallohukigaaneja, jotka olivat jakaneet lapppuja, joissa uhosivat kostoa, tapetun asuntolatyöntekijän puolesta. Kertoilevat ruotsalaismediat.
Tapetun tytön sukunimi on Mezher joten on mahdollista, että tuo huligaanien joukko ei olisikaan välttämättä mitää ruotsalaisia uusnatseja.

Jan Stenvall

Ruotsin poliisi salaa tietoja. Sverigedemokraterna on suljettu päätöksenteon ulkopuolelle. Internetin sääntelystä puhutaan. Daily Mail oli eilen blokattu Ruotsalaisia. Löven on menettänyt otteensa niin puolueesta (demarit) ja myös maastaan. Tämä johtaa siihen että ääriainekset ottaa vallan omiin käsiinsä. Ruotsi on kriisissä.

Rauno Kujala

Säälittävää uutisointia. Nämä mamujen muodostamat katujengit ovat olleet jo pitkään riesana tehden pahoinpitelyjä, varkauksia, seksuaalirikoksia yms. Nyt sitten joillekin riitti tämä rikollinen toiminta, koska virkavalta ja yleisesti yhteiskunta levittelee käsiään. Tämä sama ilmiö tulee Suomeen ja rystyviitosella varmasti tulee naamatauluun.

Bettina Rummukainen

Ymmärrän teot täysin, joskaan en ehkä hyväksy niitä 100%. Rauno Kujala kiteytti tapahtumat, jotka johtivat tässä uutisoituihin tapahtumiin loistavasti. Ruotsissa on unelma tullut nyt täyteen, ihme ettei ole jo aikaisemmin kuppi kääntynyt nurin. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä jatkoa seuraa ja niin seuraa täälläkin jos ei pikkuhiljaa rupea silmät aukeamaan.

Juhani Kleemola

Muutama päivä sitten Ruotsin puolustusvoimista esitettiin uhkakuva, jonka mukaan Ruotsi saattaa ajautua sotatilaan kahden vuoden kuluessa. Tämän tapauksen suhteen on olennaista onko tässä ryhmässä oikeasti pelkkiä rähinänhaluisia nuoria, vai tavallisia työssäkäyviä medelsvenssoneita.

Mikäli jälkimmäinen, Ruotsi on pulassa.