Lauantai 21.10.2017

Ruotsin pääministeri medialle: ”Suuri riski että syntyy kaaos”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
26.2.2016 20:36
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    ”Me emme tiedä, mitä tapahtuu, kun kevät tulee, Välimeri tyyntyy ja ilma lämpenee”, varoittaa Ruotsin pääministeri Stefan Löfven.
|

Ruotsin hallitus ei aio hyväksyä viime syksyn kaltaista pakolaistilannetta, jolloin 160 000 ihmistä haki turvapaikkaa Ruotsista. Näin linjaa Ruotsin pääministeri Stefan Löfven Göteborgissa pitämässään tiedotustilaisuudessa. Asiasta kertovat uutistoimisto TT ja Aftonbladet.

Löfven varoitti, että ”me emme tiedä, mitä tapahtuu, kun kevät tulee, Välimeri tyyntyy ja ilma lämpenee”. Hänen mukaansa pakolaistilanteen kannalta ratkaisevaa on, mitä EU-maat ja Turkki sopivat huippukokouksessaan maaliskuussa.

– On olemassa suuri riski, että syntyy kaaos, Löfven toteaa.

– Olisi parasta, jos Turkille, Libanonille ja Jordanialle annetaan mahdollisuus EU-tuen avulla turvata ihmisille kohtuulliset olot. Sitten voimme sopia vastaanottavamme X-määrän järjestäytyneesti. Mutta tähän on vielä jonkin verran matkaa, hän jatkaa.

Ruotsin pääministerin mukaan joukko EU-maita suunnittelee parhaillaan, kuinka pakolaisten vastaanotto voisi tulevaisuudessa tapahtua. Löfven mainitsee nimeltä Suomen, Itävallan, Saksan ja Alankomaat.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Heikki Lintala

Löfven varoitti, että ”me emme tiedä, mitä tapahtuu, kun kevät tulee, Välimeri tyyntyy ja ilma lämpenee”.
Tapahtuu se, että kaikki jotka pystyvät, pistävät rajansa kiinni.
Rysseli voi vain todeta jälkikäteen tapahtuneet tosiasiat.

Hannu Korpilampi

Oi voi, onko Ruotsin hallitus täynnä rasisteja? Kylläpä nolottaisi olla ruotsalainen. Häpeäisin suorastaan silmät päästäni kun noin muukalaisviha jyllää aivan pääministeritasoa myöten.

Taharrush gamae on vain osa sitä monikulttuurista rikkautta, jota ummehtunut pohjola kaipaakin!

Keijo Lindgren

EI pakolaisten ruokkiminen ja vaatettaminen ole ongelma mutta rakentaa kokonainen uusi kaupunki asuttavaksi kalustettuna rahattomille.
Ellei peräti uusi Tukholma jos asiat jatkuvat näin.
Sama koskee Suomen asutuskeskuksia jonne maahanmuuttajat hakeutuvat joille maaseudun hiljaisuus on pelottava tottumatta.

Rauno Kujala

Ruotsin kommentti kertoo kaiken. Suomen länsiraja kiinni ja heti. Suomen viranomaiset ovat töysin mädättyneitä ja lahjottuja. Suomi itse ei noudata Dublin-sopimusta. Ei Suomen pidä ottaa ainuttakaan matua maaperälle Ruotsista, jos ottaa Suomi menettelee laittomasti. Tästä asiasta on kanneltu oikeuskanslerille ja ko. Viranomainen itse ilmeisesti on lahjottu, koska hän ei tee itsestäänselvää asiaa eli tuomitse viranomaisten toimintaa. Sisäministeri Urpo on täysin pihalla ja ei välitä Suomen turvallisuudesta tippaakaan. Hänestäkin on valitettu oikeuskanslerille, tuloksetta. Näköjään Suomen tilanne on senkaltainen, ettei viranomaiset tee heille kuuluvia hommiaan. Ainoaksi vaihtoehdoksi näyttää jäävän kansannousu korruptoitunutta hallintoa vastaan. Joten aseisiin.

Tom Frank

Oi oi.......mistä nyt tuulee? Mihin hävisi puheet " Ruotsi on iso ja rikas maa, tänne mahtuu" " meidän on avattava sydämemme" jne. Alkaa realiteetit mennä kovakalloisemmankin poliitikon päähän. Harmi vaan, että ne jotka asian näkivät jo viime vuonna Stefania paremmin olivat rasisteja ja natseja.....eikä heitä tahdottu kuunnella. Onko Stefan nyt liittynyt heihin?
Stefan Löfven alkaa olla jo Pohjolan Victor Orban !

Tapani Moilanen

Kaaoksen hallitsemiseen käyvät vain riittävän kovat otteet jota kaikki ymmärtävät.Se että viherpiipertäjät ja koko maailman syleilijät paasaavat verorahoillamme Matuille "Wellcome" ei ole suuren hiljaisen enemmistön mielipide.

Jaakko Savolainen

Ruotsissa on pääministeri, joka osaa ja haluaa ottaa huomioon Ruotsin ja ruotsalaisten edut.

Olisipa Suomessakin. Olisipa hallituksessa edes yksi puolue, joka suostuu ajattelemaan suomalaisten etua ja Suomen toivotonta taloustilannetta.

Meidän onneton hallituksemme kuitenkin toivottaa tulijat tervetulleiksi. Hallituksellemma tärkeintä on velanoton lopettaminen ja verottamisen pitäminen ennallaan tai madaltaminen. Pakolaisten hyyssäämiseen tarvittavat varat aiotaan ilmeisesti säästää ilmeisesti avuttomien vanhusten vaippojen vaihtovälien pidennyksistä.

Markku Peltola

Suomenkin median olisi aika alkaa opetella kehittämään tällaisia hyväksyttäviä eufemismeja, kuten ' hallitus ei aio hyväksyä'.

"Ruotsin hallitus ei aio hyväksyä viime syksyn kaltaista pakolaistilannetta, jolloin 160 000 ihmistä haki turvapaikkaa Ruotsista. Näin linjaa Ruotsin pääministeri Stefan Löfven..."