Perjantai 24.5.2019

Paavi varoitti muukalaisvihasta, lähetti viestin terroristeille : ”Sokeaa ja raakaa väkivaltaa”

Luotu: 
27.3.2016 19:42
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Paavi Franciscus varoitti pääsiäispuheessaan pakolaisten torjumisesta.
|
Paavi Franciscus on varoittanut pääsiäispuheessaan muukalaisvihasta ja pakolaisten torjumisesta.
 
–Sotaa, nälkää, köyhyyttä ja sosiaalista epäoikeudenmukaisuutta pakenevia, parempaa tulevaisuutta etsiviä ihmisiä ei saa unohtaa. Aivan liian usein hätään joutuneet ihmiset kuitenkin kohtaavat torjuntaa heiltä, jotka voisivat auttaa, hän sanoi.
 
Paavi Franciscus on toistuvasti vaatinut maita, mutta myös katolisen kirkon seurakuntia avaamaan ovensa pakolaisille ja taistelemaan muukalaisvihaa vastaan. Vetoomukset ovat voimistuneet EU:n ja Turkin välillä solmitun historiallisen palautussopimuksen jälkeen. 
 
Hän tuomitsi puheessaan myös viime aikoina Belgiassa, Turkissa, Nigeriassa, Tšadissa, Kamerunissa, Norsunluurannikolla ja Irakissa tehdyt terrori-iskut.
 
–Ne ovat sokeaa ja raakaa väkivaltaa, viattomien verta on vuodatettu eri puolilla maailmaa.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Raimo Laine

Terroristi-iskut tulevat lisääntymään ja terroristeja tulee Isiksen lähettäminä yhä lisää viattomien pakolaisten mukana ja muslimit heitä ihailevat ja suojelevat. Brusselin ja Pariisin kuolonuhreilla toki ei enää ole hätää eikä pelkoa, mutta muilla on. Eikö heitä, joilla ei ole mitään osuutta kuin ehkä uskontonsa tulisi myös suojella ?
Tarkoitushan on estää rikollinen ihmissalakuljetus ja tuhansien hukkuminen.

Lumira Lumus

Kysymyksessä ei yleisesti ole muukalaisviha, vaan se väkivalta ja valloitusoperaatio EU:n alueelle. Pakolaisuuden leviämisen myötä leviää terrorismi ja hävitys länsimaista yhteiskunta järjestelmää vastaan ja lopulta luultavasti tulee se tilanne, ettei EU:ssa ole mitään turvapaikkaa kenellekään. Tätähän ei länsimaissa hyväksytä.
Tietenkin terroristit tulevat sinne, missä yhteiskuntassa suojellaan väkivaltaa vastaan ja tuhoavat nämä suojelun mahdollisuudet. Kun heitä ei tunnisteta, pakolaiset ovat kaikkialla tukikohta heidän toimilleen.

Juhani Vinberg

Tähän kansainvaellukseen on vain yksi syy: liiallinen lisääntyminen. Jos saadaan aikaan systemaattinen syntyvyyden väheneminen, ei liikaväestön tarvitse lähteä kotimaistaan laittomiksi siirtolaisiksi. Sotiin ei syntyvyyden vähenemisellä voi vaikuttaa, mutta oikea pakolaiset on helpompi erottaa laittomista siirtolaisista. Paras tapa on rokottaa Antisperm-rokotteella liikaväestöalueiden miehet.

Rauno Kujala

Paavilla ei ole Vatikaanin päämiehenä paljon varaa arvostella ketään eikä mitään. Vatikaani on saatanan kirkko, missä on rahanpesua, pedofiliaa ym. Rikollisuutta vaikka kuinka. Vatikaani on yhdistetty jesuiittojen toimesta rikollisiin vapaamuurariloosseihin. Tutkikaa taustoja, tulette hämmästymään Vatikaanin turmellisuudesta. Tuo paavikin on pelkkä marionetti, oikeata valtaa käyttää musta paavi, jesuiittojen päämies ja satanisti.