Keskiviikko 20.2.2019

Tanskalaisministeri: ”Menkää töihin – Tästä ei koskaan tule sharia-aluetta”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
13.5.2016 18:51
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Tanskan maahanmuuttoministeri Inger Støjberg.

Tanskan maahanmuuttoministeri Inger Støjberg on vieraillut Kööpehnaminan Nørrebron naapurustossa keskustelemassa paikallisten baarinpitäjien kanssa. Alueen ”sharia-jengistä” tai ”sharia-partiosta” on uutisoitu laajalti Tanskassa ja nyt myös eri puolilla maailmaa.

Tanskalaislehtien mukaan Nørrebron yrittäjät valittavat paikallisesta nuorisoryhmästä, jonka jäsenet sanovat valvovansa muslimien sharia-lain noudattamista alueella. Baarinpitäjät kertovat, että ryhmä on uhannut heitä ja joidenkin yrittäjien mukaan jopa suojelurahaa olisi vaadittu, Tanskan The Local kertoo.

Ministeri Støjbergin vierailun aikana kaksi ohikulkijaa sanoi häntä natsiksi. Ministeri pyysi naisia toistamaan sanansa, jolloin he kutsuivat Støjbergia fasistiksi. Støjberg myös vastasi paikallisten nuorten kritiikkiin Tanskan hallituksen maahanmuuttopolitiikasta.

– Teillä kaikilla on mahdollisuuksia. Teidän pitää vain hankkia koulutus ja työpaikka, ministeri sanoi.

Facebook-päivityksessään hän linjasi, että Nørrebro ”ei ole eikä tule koskaan olemaan” sharia-alue.

Poliisin mukaan kyseessä on pienen ryhmän jokakeväinen ilmiö, joka on nyt saanut todellisuutta suuremmat mittasuhteet, The Local kertoo.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Matti Loikkanen

Kaikille Suomeen tuleviolle maahanmuuttajille, heti kun astuvat Suomen maaperälle, on tehtävä selväksi, että täällä ei hallita minkään uskonnon lakien mukaan. Ja kaikille, jotka rikkovat tätä sääntoä, tai palvelevat ISISn joukoissa, on annettava ikuinen portikielto ja kaikki sosiaaliedut pois.

Osmo Marttila

Sielläkin on omat paikalliset ' Soldiers of Odin ' idioottien lauma levittelemässä sairaita ideologioitaan ja rikollisesti vaatimassa niiden noudattamista.
Siellä sentään on ministeri paikallaan näyttämässä luusereille kaapin paikan.

Jouko Repo

On ikävää, että EU n talousalueelta puuttuu tässäkin asiassa yhteneväinen politiikka. Samoja ongelmia maahantulijoiden fanaattisuuden osalta on muissakin maissa, mutta ongelmista ei puhuta riittävästi, eikä ratkaisuja haeta, vaan ongelmista vaietaan mieluummin. Kenen etu se on ?

Mikko Toivonen

EU johtajilla olisi kuitenkin kaikkien maiden kansalaisten ilmiselvän enemmistön tuki ratkaista maahanmuutto ja sopeutumattomuusongelmat halutessaan vaikka kovin keinoin.
EU johtajat vaan eivät taida lehtiä ja kommentteja lukea eivätkä silloin tiedä mitä he kansalaistensa luvalla saisivat tai jopa pitäisi tehdä. Tämä' moskee myös suomalaisia poliittisia johtajia.

Kaija Hietanen

Støjberg sanoi siis näin: " Suosittelen , että hankitte koulutuksen, ja toivon todellakin, että saatte työtä." Tanskassa se ei ole mikään itsestäänselvyys enää, niinkuin ei täälläkään, varsinkaan ilman koulutusta. Mutta muslimit kouluttautuvat yleensä huonommin, ja jengiytyvät sitten, kun asuvat samoilla paikoilla., ja ovat avoinna kaikille väärille asioille, niinkuin esimerkiksi sille, että taistelevat maata vastaan, joka on tarjonnut heille asuinpaikan ja elannon.