Torstai 27.6.2019

Orlandon epäillyn ampujan isä: ”Hän näki kaksi miestä suutelemassa ja suuttui”

Luotu: 
13.6.2016 10:30
Päivitetty: 
13.6.2016 10:32
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Orlandon joukkosurmasta epäilty Omar Mateen.
|

Orlandon epäillyn joukkosurmaajan Omar Mateenin isä, Seddique Mir Mateen, on antanut haastattelun NBC Newsille.

Isä kertoo hiljattaisesta tapahtumasta, jossa Omar Mateen oli nähnyt Miamissa kahden miehen suutelevan. Isä oli myös itse paikalla.

– Hän näki kahden miehen suutelevan hänen vaimonsa ja lapsensa edessä, ja hän suuttui todella paljon, isä kertoo.

Isän mukaan perhe on shokissa tapahtuneesta, kuten koko muukin maailma. Isä pyytää anteeksi poikansa tekoa. Hän kertoo, että läheiset eivät olleet tienneet miehen suunnittelevan mitään.

Omar Mateenilla oli mediatietojen mukaan vaimo ja poika ja Mateen oli toista kertaa naimisissa. Hänen ex-vaimonsa kertoo BBC:n mukaan Mateenin olleen psyykkisesti epävakaa ja väkivaltainen.

Terroristijärjestö Isis on liitetty Orlandon joukkosurmaan, jossa kuoli 50 ihmistä ja loukkaantui 53 henkeä seksuaalivähemmistöjen suosimassa yökerhossa.

Isis on sanonut olevansa teon takana, mutta terroristijärjestön osallisuuden laajuus on vielä epäselvä. 

Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Irma Asikainen

Eiköhän se tämäkin nyt jotenkin saada väännettyä ISISin piikkiin. Johan ensimmäiset kommentit antoivat ymmärtää, että sieltä sitä syyllistä haetaan, vaikka Islamistille homouskin on ihan järkeenkäypä yllyke. Tämä länsimainen ajattelu vaan on niin homomyönteinen, ettei se halua nähdä homoutta minään uhkana.

Tapio Mäkeläinen

Syyllinen on selvä ja ongelma on vakava. Kaamea. Kuin ihmeellä kundi on voinut ostaa rynkyn ja käsiaseen jos on jo ollut ATF ja FBI syynissä. Ja käytös on muutenkin ollut ailahtelevaa.
Kaveri sanoi katsoneensa uutista USAssa FOX kanavalta jossa se oli jo väännetty apokalyptiseksi ilmiöksi josta vain Trump pelastaa. Oli myös haastateltu äärisionistisia juutalaisvaikuttajia joiden viestin nyt arvaa. Sanoi panneensa töllön kiinni. Tämä se on paha seuraus näissä. Sitten kun vielä sotketaan tuo seksuaalinen suuntautuneisuus asiaan.
Toivottavasti meidän seuraava sisäministeri on aikuinen ihminen ja ammatillisesti tätäkin puolta tunteva. Tolvanen tai Satonen, pls. Ei mitenkään olisi paha jos Lindströmille jäisi työvoimaministerin pesti jossa hommaa hyvälle miehelle piisaa ja oikeuspuoli juristille. Tässä tulee vielä kovat paikat tuon maahanmuuton kanssa. Kestääköhän Sipilän ranteet sen mitä tulossa on?