Lauantai 26.5.2018

Nyt alkoi puheiden peruminen: Supertähdet jäävät Trump-USA:han

Jaa artikkeli:
Luotu: 
15.11.2016 16:02
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Miley Cyrus on muuttanut asennettaan Donald Trumpia kohtaan.
|

Maailmantähdet, jotka ovat uhanneet muuttaa Kanadaan Donald Trumpin noustessa presidentiksi, ovat alkaneet perua puheitaan.

Supertähti, laulaja Miley Cyrus sekä komediennet Chelsea Handler ja Amy Schumer ovat kertoneet, etteivät sittenkään muuta maasta. Tuoreimpana puheensa on perunut näyttelijä, Girls-sarjan luoja Lena Dunham.

Dunham lausui muutostaan ennen Trumpin voittoa, että vaikka monet uhkaavat muuttaa maasta, hän todella aikoo tehdä sen. Myös Handler on antanut vastaavan kommentin aiemmin. Miley Cyrus puolestaan sanoi, ettei hänellä ole tapana sanoa asioita, joita hän ei tarkoita. Nyt Cyrus kuitenkin toteaa hyväksyvänsä Trumpin presidentiksi. 

Lue aiempi juttu: Nämä maailmantähdet uhkaavat muuttaa pois USA:sta, jos Trump voittaa

Lue myös: 

Reaktio USA:ssa: Kanadan maahanmuuttoviraston sivut kaatuivat

Uusi todiste Kanada-ilmiöstä: Katso hurja Google-reaktio

Jaa artikkeli:

Kommentit

Jimmy Forss

Ei kai tämä edes ole uutinen,näitä tyhjänpuhujia on tuolla Clintonin leirissä ollut enemmänkin. Oli viimeinen epätoivoinen yritys saada ihmisiä tuolle puolelle.Tämä on santalaatikko leikin aikuisversio. Minä en leiki sinun kanssa jos et tee niin kuin haluan. Nyt vaan ulos kaikki ketä lupasi lähteä,kyllä sen verran pitäisi olla selkärankaa että mitä sanoo niin pitää sen myös.

Markku Helin

Pitäiskö yhteiskunnalla olla oikeus tulkita, että kun ihminen julkisesti ilmoittaa muuttavansa maasta poliittisista syistä, hänen varallisuutensa jäädytetään, passi mitätöidään ja prosessi laittomasti maassaolijana aiheuttaa karkotuksen lähimmälle ulkorajalle. Eihän se voi olla niinkään, että kun julkisuuden henkilöt sotkeutuvat maan sisä-ja ulkopolitiikkaan törkeällä tavalla, kuten demokraattien ns. "julkkis kannattajat" ovat tehneet, siitä pitäisi tulla peruuttamattomia seuraamuksia. Luulen kuitenkin, että näiden tähtien ura meni muutenkin katkolle, vaalikarjalla on lyhyt poliittinen muisti, suurvaltojen politiikantekijöiden muisti ulottunee pitkälle tulevaisuuteen ja kauas menneisyyteen, niin idässä kuin lännessäkin.