Maanantai 24.9.2018

Raju väite Pohjois-Korealta: USA juonii Kim Jong-unin salamurhaa – ”biokemiallinen hyökkäys”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
5.5.2017 14:13
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un arkistokuvassa.
|

Yhdysvallat ja Etelä-Korean tiedusteluviranomaiset suunnitelevat Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin salamurhaa, väittää Pohjois-Korean valtiollinen uutistoimisto KCNA BBC:n mukaan.

Pohjois-Korean turvallisuusviranomaisen lausunnon mukaan CIA:n ja Etelä-Korean tiedustelupalvelun tukema terroristiryhmä on saapunut Pohjois-Koreaan tehdäkseen biokemiallisen hyökkäyksen. Lausunnon mukaan Pohjois-Korea etsii ja tuhoaa terroristit armottomasti. Pohjois-Korean mukaan juoneen liittyy biokemiallisten aineiden lisäksi radioaktiivisia aineita.

Pohjois-Korean ja Yhdysvaltain kiristyneet välit sekä tilanteen kiristyminen Korean niemimaalla on aiheuttanut laajaa huolta viime aikoina.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Jukka Kautto

Ei tässä ole mitään rajua uutuutta. Viestimissä on jo parin viikon ajan keskusteltu siitä, miten US Navy Seals voisi kommando-operaatiolla murhata Kimin. Ongelmana on se, ettei ole yhtään sanottu, että järjestelmän olemassaolo olisi vain yhdestä idiootista kiinni. Seurauksena voi olla yhtä hyvin suursota alkaen jo epäonnistuneesta murhayrityksestä. Hallitus jolle ihmiselämä ei paljoa paina, voi käyttää valitsemiaan keinoja, jotka eivät välttämättä näytä yhtään rationaalisilta.

Jukka Laitinen

Empä yhtään epäile, ettei olisi. Yrittihän USA poistaa rivistä Fidel Castronkin, niin miksei Pohjoisen Korean poikaakin panna pois päiviltä, jos tilaisuus aukeaa. Ihan "normaalia" toimintaa. Lienee agenttejakin lähituntumassa kaikesta varmistuksesta huolimatta. Näin toimii osuuskauppaväki eri puolilla.

Mitä uutisten luotettavuuteen tulee , vastuu on aina lukijalla, tulipa uuset mistä päin tahansa. Propagandaa, jota länsi on osannut paremmin piilottaa erilaisten hämäysten sekaan.