Torstai 24.5.2018

CIA varoitti jo 2 kk sitten Barcelonan iskusta

Jaa artikkeli:
Luotu: 
18.8.2017 08:38
  • Kuva: EPA
    Kuva
    Poliisin joukkoja Barcelonan La Ramblalla, missä tapahtui terrori-isku torstaina illalla.
|

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA varoitti Katalonian viranomaisia terrori-iskusta Barcelonaan jo kaksi kuukautta sitten, kertoo BBC El Periodicon artikkelin pohjalta. CIA varoitti, että Barcelona ja erityisesti La Rambla ovat terroristien kohteena. Isku tapahtui juuri Ramblalla.

CIA varoitti, että Barcelona on ilmeinen kohde muissa Euroopan suurissa kaupungeissa tehtyjen iskujen jälkeen. Terroristit ovat iskeneet muun muassa Pariisin, Lontooseen ja Berliiniin.

Äärijärjestö Isis on ilmoittautunut Barcelonan iskun tekijäksi. Järjestön Twitter-tilillä ilmoitettiin, että isku Espanjassa on käsillä.

Lue myös:

Toinen isku Barcelonasta länteen – 5 terroristia räjähdeliiveineen tapettu

Viranomaiset: Ainakin 13 kuollut Barcelonan iskussa

Sauli Niinistö: Terroristit iskivät jälleen Eurooppaan

Poliisi: Useita kuollut Barcelonan autoiskussa – yksi pidätetty

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Mika Uusitalo

On tästä tilanteesta varoitellut yks jos toinenkin.

Otetaan eurooppaan kaikki halukkaat. Kaikille riittää tilaa ja töitä, kaikki tulijat haluavat varmasti tehdä töitä. Kaikkien taustat on tutkittu ja jos ei tutkittukaan niin toisen sanaan pitää luottaa. He tuovat oman osansa tähän eurooppalaiseen kulttuuriperintöön ja on hienoa että lapsemme saavat asua tässä SAATANAN TAISTELUKENTÄLLÄ KUN JOKU KESKIAIKAINEN KULTTUURI ALKAA TUOTTAMAAN HEDELMÄÄ!!! ENSIMMÄISEN, TOISEN JA KOLMANNEN POLVEN MAAHANMUUTTAJAT RÄJÄHTELEE, KOSKA NELJÄTTÄ POLVEA EI VIELÄ OLE JA NEKIN RÄJÄHTELEE KUN SYNTYVÄT!

MILLÄS ESTÄT JOS EI PUUTU USKONTOON JA MAAHANMUUTTAJIEN OMIIN RINNAKKAISYHTEISKUNTIIN! SIIHEN TARVITTAISIIN ASEITA! NYT ON PASKA LENTÄNYT TUULETTIMEEN, KIITOS EU:n VIISAAT PÄÄTTÄJÄT! NYT TÄYTYY TEHDÄ TOIMENPITEET HYVIN TIEDOSSA OLEVAN ONGELMAN KORJAAMISEKSI ENNEN KUIN TÄÄLLÄ ON TÄYS SISÄLLISSOTA!

Jouni Niskanen

taistelu tunnustelijat ovat kohdanneet vastarintaa lähitaistelu kontakti kaupunkitaistelussa. täysi sisällissota on ovella, (kaupunkisota) odottaa vain aloituskäskyä. varustautuminen on aloitettava välittömäasti. jos viranomaiset ei pysty toimimaan, kansalaiset ottavat ohjat käsiinsä. Niin kauan meillä on suojattu lies, kun on pystyssä ykskin mies.

Tapio Mäkeläinen

Eikö sille salakuljettajien logistiikalle muka voida mitään. ? Mistä veneet moottorit liivit yms muka tulee.
Turha täällä palstalla on HUUTAA ! Jos ne afrikkalaiset jo on täällä.
Sitäpaitsi Espanjan historiaan on ristiinkäynti Afrikan puolelle jatkunut tuhansia vuosia. Olihan maa muslimien hallinnassakin pitkään.
On se joka tapauksessa karseeta että yks uskontoryhmä sitten toimii noin. Sitä on ihan turha selitellä.
Kirjoitin jo v 15 että ennemmin kuin myöhemmin on otettava kovemmat otteet käyttöön kuten jenkit Vietnamissa sissien infraan iskemällä. Kenraali Giap piti sitä pelottavimpana toimena mihin joutuivat.

Oiva Luosujarvi

Minä varoitan kaikkia länsimaita, jotta terroristien isku on todennäköinen kaikissa valtioissa, jos islamin uskoisia asuu tai vierailee valtion alueella.
Nyt on sitten maailmanlaajuinen varoitus annettu.

Päätekijäksi epäillään 17v ikäistä poikaa, joka voi koska tahansa tulla hakemaan turvapaikkaa Suomesta eri nimellä tai jopa omalla nimellä.
Luovuttaa ei voi koska alaikäinen ja voi joutua vankilaan tai jopa saa kuolemantuomion.
Varattava vihervasemmiston toimesta asunto valmiiksi Helsingistä, jotta voi aloittaa kotoutumisen heti saavuttuaan Suomeen.

Varoitan myös Suomalaisia, että lähivuosina tuhannet naiset, tytöt ja pojat ovat vaarassa joutua raiskauksen tai joukkoraiskauksen kohteeksi afrikasta tai lähi-idästä tulleiden toimesta.
Viranomaiset ei sellaisesta varoita, koska se olisi rasismia. Huomatuksena kuitenkin, että moni exs-pakolainen on jo saanut Suomen kansalaisuuden, joten lohduttakoon raiskattuja, että se raiskaaja / joukkoraiskaajat ovat Suomalaisia ainakin tilastoissa, vaikka ulkonäkö saattaa antaa viestin afrikkalaisesta / lähi-idän asukista.
Kuten se salakuvaaja axel smith, joka oli iranilainen puoliksi ja toinen puoli jonkun sekopään ansiosta Suomalainen.