Sunnuntai 24.6.2018

Pohjois-Korealta hyytävä varoitus: ”Voi johtaa hallitsemattoman ydinsodan vaiheeseen”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
20.8.2017 12:42
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un.
|

Pohjois-Korea on varoittanut Yhdysvaltoja kovin sanoin ennen huomenna maanantaina alkavaa Yhdysvaltain ja Etelä-Korean yhteistä sotaharjoitusta.

–Sotaharjoitus on edesvastuutonta käytöstä joka voi johtaa hallitsemattoman ydinsodan vaiheeseen, Pohjois-Korea viestitti maan virallisessa sanomalehdessä Rodong Sinmunissa CNN:n mukaan sunnuntaina.

Pohjois-Korea varoitti myös, että sen ohjukset voivat kantaa Yhdysvaltoihin asti.

–Guam, Hawaiji tai manner-USA eivät voi välttyä säälimättömältä iskulta.

Pohjois-Korean ja Yhdysvaltain välit ovat kiristyneet sen jälkeen, kun Pohjois-Korea teki ohjuskokeen mannertenvälisellä ohjuksella viime kuun lopulla. Ohjusasiantuntijat pitävät mahdollisena, että useat Yhdysvaltain suurkaupungit ja jopa New York ovat nyt Pohjois-Korean ohjusten kantaman päässä.

Lue lisää: 

Kiinalaistutkija varoittaa Donald Trumpia: ”Panokset eivät voisi olla korkeammat”

Donald Trumpilta vakava varoitus: ”Sotilastoimet ladattu ja varmistettu”

Donald Trump ärähti Kiinalle: ”Emme anna tämän jatkua”

Analyytikot: Pohjois-Korea voisi iskeä ohjuksella New Yorkiin

Jaa artikkeli:

Kommentit

Mikko Toivonen

Eikö jo voisi lopettaa julkaisemasta näitä täysin tyhjiä uhkauksia ja noiden idioottien aina samanlaisia ryhmäkuvia joissa suuri johtaja on kiikarit kaulassa karttapöydän ääressä palmurannalla tähyilemässä taivaalle ja 10-15 pallinaamaista vahahymyilevää kenraalia taustalla samoin katseet naulattuina "taivaalle".
Parhaitwen noiden kanssa rauhoituttaisiin jos kukaan ei heistä sanallakaan kirjoittaisi tai mainitsisi, kukaan ei maahan menisi tai sinne mitään myisi ja että siitä lopulta tehtäisiin Kommunistikiinan provinssi.

Kaj Nyyssönen

Eikös Itäsiperiassa ole Sahalin saaressa kuulu mielisairaala jonne voisi passitta nämä kaksi kaverusta saamaan hoitoa. Heistä voisi siellä tulla mitä parhat ystävät mutta heitä ei voi päästää pois hoidosta yhdessä, se olisi lian vaarallista.

Oiva Luosujarvi

Paljon puhetta vähän tekoja.

Sota tai ydinpommeilla käytävä sota. Linkola olisi ainakin iloinen, kun muutama miljoona kuolisi nopeasti.
Vahinko vain, että uhkakuva ei toteudu tuolla islamilaisissa valtioissa, kuten saudi-arabiassa tai somaliassa, tai muulla islamin uskoisia valtioita vastaan.
Siellä islamilaisissa maissa olisi reilu miljardi vastustajaa ja Linkola olisi enemmän iloinen, jos ne kaikki reilu miljardi kuolisivat mahdollisimman nopeasti.