Sunnuntai 26.5.2019

Trumpilta suora viesti suomalaisille: ”Kärsitte terrori-iskun Turussa”

Luotu: 
29.8.2017 08:51
  • Kuva: EPA
    Kuva
|

Donald Trump nosti Turun sarjapuukotuksen esiin Yhdysvaltain ja Suomen presidenttien tapaamisessa Valkoisessa salossa. Trump osoitti sanansa suoraan Suomen kansalle.

–Haluan myös välittää viestin suomalaisille, jotka vastikään kärsivät terrori-iskun Turussa. Me seisomme teidän rinnallanne terroristien uhkaa vastaan, Trump sanoi presidenttien yhteisessä tiedotustilaisuudessa.

Trump lisäsi, että terrorismia vastaan on taisteltava yhteistyöllä ja yksissä tuumin katkaistava rahoitus terrorismilta ja sen häijyltä toiminnalta. Trump kiitti Niinistöä tuesta taistelussa terrorismia vastaan. Tässä vaiheessa hän otti suoran katsekontaktin Niinistöön ja sanoi: ”Arvostan sitä.”

Trump mainitsi kiitoksissaan erikseen Suomen jäsenyyden koalitiossa äärijärjestö Isisiä vastaan ja korosti etenkin Suomen toimintaa Afganistanissa.

Trump ylisti Suomen kyberturvallisuusosaamista ja mainitsi Yhdysvaltain olevan erittäin ylpeä yhteistyöstä kyberhyökkäysten ehkäisemisessä.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Jari Mikkola

Olipa vaikea arvata, että tuolta suunnalta tulee sympatiaa.

Mukavaa luoda ensin itse ongelmia,ja sen jälkeen tarjota niihin itse keksimäänsä " ainoaa " ratkaisua, kuten tiedustelulaki.

Ei ihan vahingossa ketään kuuntelematta otettiin hieman epämääräistä porukkaa tänne pyörimään,ja kuin taikaiskusta,tulihan niitä ongelmia. Hip hei! Lisää rahaa poliisivaltioon ja kansa kyykkyyn.