Lauantai 21.7.2018

Trump uhkasi tuhota Pohjois-Korean täysin – odotettu puhe kesti 41 minuuttia

Jaa artikkeli:
Luotu: 
19.9.2017 20:23
  • Kuva: All Over Press / EPA
    Kuva
    Donald Trump piti ensimmäisen puheensa YK:n yleiskokouksessa. Arkistokuva.
|

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on pitänyt ensimmäisen puheensa YK:n yleiskokouksessa. Odotettu puhe sisälsi suoranaisen uhkauksen Pohjois-Korealle, kertoo Talouselämä.

–Rakettimies tekee itsemurhaa, jyrisi Trump ja tarkoitti siis useita ohjuskokeita tehnyttä Pohjois-Korean diktaattoria Kim Jong-Unia.

Trump uhkasi tuhota Pohjois-Korean täysin, jos maa uhkaa Yhdysvaltoja tai sen liittolaisia.

Trumpin puhe kesti 41 minuuttia ja siinä hän käsitteli Pohjois-Korean lisäksi muitakin maailmanrauhaa uhkaavia roistovaltioita, esimerkiksi Irania. Trump piti edeltäjänsä Barack Obaman aikana syntynyttä sopimusta Iranin kanssa huonona. Iranin ja Pohjos-Korean lisäksi Trump liiskasi puheessaan myös Venezuelan.

Trumpin mukaan terroristit ovat levittäytyneet kaikkialle ja hän vakuutti Yhdysvaltojen puolustavan itseään ja liittolaisiaan kaikin keinoin.

Tyylilleen uskollisena Trump myös kehui vuolaasti omia saavutuksiaan muun muassa työllisyyden parantamisessa.

Lähde: Talouselämä

Jaa artikkeli:

Kommentit

Oikeaa Tietoa

Suomen pitää nyt lopullisesti valita, olemmeko samalla puolella Pohjois-Korean ja sen liittolaisen Venäjän puolella, vai tuemmeko sanoin ja teoin Trumpia kaikessa, mitä hän sanoo, ja tekee. Mitään harmaata aluetta ei ole olemassa tässä välissä, jossa Suomikin käytännössä pyrkii olemaan, koska emme ole onnistuneet tuhoamaan hallinnostamme ja yhteiskunnastamme Suomettuneisuuden viimeisiä pesäkkeitä, eritoten Persuja.

Oiva Luosujarvi

Ei kovin suuri uhka maailmalla pohjois-korean nälkiintynyt kansa ja hyvin lihonut johto tuossa valtiossa.
Pari pommia ja uhataan tuhota koko valtio.

Muslimit ovat tappaneet maailmalla vuosittain tuhansittain ihmisiä eri puolilla maailmaa ja silti ei ole uhkauksia tuhota niiden alueet.
Saudi-arabia pitäisi tuhota ensimmäisenä ja kaikki saudit ympäri maailmaa samoin, jos perusteena sallitaan terroristisen uskonnon laaja levittäminen, naisten ja lasten oikeuksien alistaminen uskonnon varjolla.
Moni islamilainen alue olisi pyyhittävä pois maailmankartalta ydinasein ennen ajatusta pommittaa pientä valtiota, joka oman valtion rajojen sisällä tekee omia kokeita ydinmateriaalilla. He vain uhkaavat, mutta islamistit eri puolilla maailmaa tappavat todellisesti ihmisiä uskontonsa vuoksi.

Erkki Malinen

Ei olis epäilystäkään etteikö islamistit käyttis tilaisuutta hyväkseen jos Jenkit ryhtyviä sotaan Phjois-Korean kanssa. Siinä sekasorrossa olis hyvä levittää islamia. Lännellä on aivan väärät uhkakuvat kun pidetään Venäjää ja sitä peräkammarin poikaa Kimiä maaliman uhkana kyllä se on islam. Öljyvarat on rajalliset sitä ennen on saatava jalansija muualta maalimalta että muslimit voi elää omaa elämäänsä ilman öljyä hiekka-avikolla kurja olla.

Esko Kotilainen

He,he,siitä vain tuumasta toimeen.Odotan mielenkiinnolla,miten siinä käy.
Jenkkien sotaretket kun eivät ole mitään ylistävää historiaa tuolta kaukoidän reissuilta.
Pienet persjalkaiset vietnamilaisetkin peiputtivat maailman suurimman sotamahdin 10-0.
Ei auttanut edes kemialliset tuhoaineet.
Ainoa keino on jenkeille ,taivutella rakettimies puolelleen,joka alkaisi uhkailemaan Kiinaa ja Venäjää,sitten jenkit voisivat alkaa myymään aseita hänelle.
Pommimiehethän he jo taivuttelivat Irakissa ja Syyriassa,antoivat koulutusta ja aseistusta.Tosin hyvin heikoin tuloksin.Kun on tuo pirun Putin joka paikassa sotkemassa jenkkien kaalimaata.
Pohjoisella rintamalla Suomi olisi sotatoimi aluetta heti,eikä siinä suomalaisilta mitään kysellä.
Sen tosiasian huomaa vain karttaa vilkaisemalla.