Keskiviikko 26.9.2018

Lehdet: Tukholman palossa iso räjähdys

Jaa artikkeli:
Luotu: 
7.11.2017 10:52
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva

Tukholman Stureplanin rakennuspalossa on sattunut kova räjähdys, joka on vavisuttanut maata. Kaksi palossa loukkaantunutta on viety sairaalaan, kertovat muun muassa Aftonbladet ja Expressen. Poliisi on käynnistänyt tuhopolttotutkinnan.

Räjähdyksen aiheuttajaksi epäillään rakennuksessa ollutta kaasupulloa. Tukholman palokunnasta kerrotaan, että kyse olisi ollut happipullosta. Räjähdyksessä ei loukkaantunut kukaan.

Palavassa rakennuksessa tehtiin remonttia ja se oli käytännössä työmaa. Palokunta varoittaa, että rakennuksen koko julkisivu on vaarassa romahtaa ja sen pelätään aiheuttavan laajemman romahduksen. Paloa ei olla vielä saatu täysin hallintaan, ja palokunta yrittää eristää sen ja estää sen leviämisen.

Palohälytys annettiin aikaisin aamulla 05.01 paikallista aikaa. Koko Stureplan on suljettu ja alue on eristetty useamman korttelin alueelta. Paloa sammuttamassa on seitsemän paloaseman yksiköt.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Esko Kotilainen

Hauska kirjoittelu toimittajalta.Happipullo räjähtää?,Kaksi loukkaantunutta viety sairaalaan,mutta kukaan ei luokkaantunut räjähdyksessä.Vielä kaiken lisäksi räjähdys vapisutti koko maata.
Ei voi kun nauraa,tomittajakunnan yksinkertaisuudelle,vai onko tämä joku kokeilu,tältä uudelta hybriidikeskusesta.

Markku Vähätupa

Japp olet oikeassa hupaiselta se kuulostaa.Mutta kyllä se täss'tapauksessa onnistuu Se on pirun iso työmaa Aina Metron aseman levittämisestå 20 m maan alla lähes koko korttelin ostoskeskusten uudelleen järjästely pous oliko se 9 kerrostmaasta ylöspäin.
Ja kun tähän pistää tyli 40 pikkufirmaa aliurakoitsijana pääurakoitsijoille . Näistä pikkufirmoista varmaan käytääa 60-80 % ulkomaalaista ja pakolaisista koeajalla olevia .(pomot ruotsalaisia )
siellä kun sattuu kaikenlaista

wsiinä on kuule kielten sekamelska ja läheskään kaikkiei osaa englantiqa tai ruotsia